…..ΤΙΣ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ!!!!!

Από την Ένωση Ελλήνων Σκηνοθετών, ΝΑΙ, αυτήν που υποστήριζα επί μήνες για έναν υποτιθέμενο αγώνα τους, πήρα ένα ξεφτιλισμένο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, με το οποίο μου γνωστοποίησαν ότι με μια ντουζίνα νεόκοπους τυφεκιοφόρους-κινηματογραφιστές, έρχονται να με αποτελιώσουν, γιατί τους έπεισε ο μέχρι χθες απατεώνας Γερουλάνος έναντι ισάριθμων συμβάσεων στη ΝΕΤ, ότι είμαι εν τέλει ρατσιστής και για να με θεραπεύσουνε, θα με εξαφανίσουν από προσώπου γης.
Επειδή ο θεός αγαπά τους κλεπτογερουκλάνους και τους συν αυτόν γλείφτες και οικονομισάριους, αλλά αγαπά και τους νοικοκυραίους που ποτέ δεν αποδέχθηκαν τη ρετσινιά του ρατσιστή και δει από φασίστες νεοναζιστές εισαγωγείς λαθρομεταναστών, ως Μπαρμπανίκος, αλλά και ως Αρβανίτης, τους απαντώ ανοικτά και καθ’ εκάστην εκ του παρόντος ιστολογίου μου, τα κάτωθι:

Διαφωνώ κύριοι με τις συμφωνίες σας κάτω από βρόμικα τραπέζια κρυφής συναγωγής  και τη φασιστική προοπτική των πρωτοβουλιών σας στη πλάτη του Έλληνα πολίτη.
Αυτός ο πούστικος γκεμπελισμός είναι ο βούρδουλας για να επιβληθεί για άλλη μια φορά ο ραγιαδισμός.
Αυτοί που βιώνουν την πιο απίστευτη ρατσιστική και φασιστική επίθεση είναι οι Έλληνες πολίτες. Η λαθρομετανάστευση, το σύγχρονο σκλαβοπάζαρο, στήθηκε από αυτούς που χρηματοδοτούν τέτοια βρόμικα και στημένα “ντοκιμαντέρ” του κώλου, για να βυθίσουν ένα λαό στη φτώχεια, στη μιζέρια και στη παρακμή.
Το ιστολόγιό μου, ποτέ δεν θα γίνει σκαλοπάτι του νεοναζισμού σας.

ΟΧΙ ΣΤΟ “ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ” ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΣΑΣ – ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ

Δεν είμαστε εμείς οι ρατσιστές, αλλά τα θύματα του πιο ύπουλου ρατσισμού.
Δεν είμαστε εμείς οι ρατσιστές, αλλά ξεδιάντροπα σεις, οι νεοθεραπενίδες των λαθροεισαγωγέων φτηνού μεροκάματου. Ο ανθρωπισμός σας υποκριτές, δεν μπορεί να έχει αφετηρία την εξόντωση του Ελληνικού λαού.
Ποτέ δεν υποβάλαμε σε κοινωνική και οικονομική εξαθλίωση κανέναν, ντόπιο ή εισαγώμενο. Ρατσιστές είναι αυτοί, που χτησιμοποιούν την εισαγωγή των νεοσκλάβων για να επιβάλουν την πιο βίαιη κοινωνική και οικονομική εξαθλίωση στον Ελληνικό λαό. Ρατσιστές είστε κι’ εσείς, που για πέντε τάληρα θα στρέψετε τη κάνη του όπλου σας εναντίον μου και εναντίον όλων των θυμάτων της ρατσιστικής λαθρομετανάστευσης, αντί να δείξετε τη μάπα των αφεντικών σας.
Ρατσιστές είναι όλοι οι σημερινοί πολιτικοί και τα αφεντικά τους τραπεζίτες, οι βιομήχανοι, οι εργολάβοι και αεριτζήδες, που επιβάλουν με λύσσα και ασταμάτητα τη “λαθροεισαγωγή” εργατικών χεριών, για να αυξάνουν την ανεργία, ώστε να συμπιέζονται τα μεροκάματα και οι φασίστες να κουνούν σημαίες ανθρωπισμού.
Ρατσιστές είστε κι’ εσείς, που για πέντε αργύρια του Γερουλάνου που βρίζατε μέχρι χθες, πέσατε στα τέσσερα να γλίψετε τ’ αποπατήματα.
Ντρέπομαι που μέχρι χθες πίστευα ότι κάνατε έναν αγώνα και σας στήριζα….
Χαίρομαι όμως που επαληθεύσατε τη παροιμία με τη πουτάνα, που δεν μπορεί να κρυφτεί από τη πουτανιά της….

Απάντηση