ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο MOSHE KATSAV, ΣΕ ΕΠΤΑ (7) ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ. ΕΙΧΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ.

Πλήθος κόσμου, κυρίως από γυναικείες οργανώσεις, ξέσπασε σε αλλαλαγμούς χαράς μόλις ανακοινώθηκε η ποινή. Παρά την ικανοποίηση του κόσμου για την ποινή, είναι ευρύτατα διαδεδομένη η πεποίθηση, ότι το Δικαστικό Σώμα του Ισραήλ είναι από τις πλέον διεφθαρμένες υπηρεσίες.

Το δικαστήριο του επεδίκασε και πρόστιμο 35.000 $.

Όπως είναι γνωστό, ο πρώην Πρόεδρος (και γαμήκουλας) του Ισραήλ, εξαναγκάσθηκε σε παραίτηση το 2007, όταν ξέσπασαν τα σεξουαλικά του σκάνδαλα.

Η δραματική δίκη του Katsav δεν είναι η μόνη περίπτωση που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και την παγκόσμια προσοχή!!! Επίσης ο πρώην πρωθυπουργός Εχούντ Ολμέρτ, πρόσφατα παραιτήθηκε εν μέσω κατηγοριών για διαφθορά που χρονολογούνται σε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, που ανατρέχει πίσω, μέχρι τη διάρκεια της θητείας του ως δήμαρχος της Ιερουσαλήμ al-Quds.

Σημειολογικά ενημερώνω, ότι ο δικηγόρος του Κατσάβ, ονομάζεται Αμίρ ….Σιών!!!!! Και τελειώνω λέγοντας, ότι δεν περιμένω ούτε τώρα, από τα εβραιόφυτα ψευδοαναρχικά της υποκουλτούρας και της ψευδοαριστεράς,  να δουν τα θρησκευτικά σύμβολα και την ισραηλήτικη σημαία στην αίθουσα του δικαστηρίου (επάνω δεξιά φωτογραφία). Είναι τα σύμβολα των αφαντικών τους ή των προγόνων τους, γι’ αυτό δεν τα πειράζουν.
ΠΗΓΗ: http://www.presstv.ir/detail/171227.html

ΤΥΧΟΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΥ – ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ

Απάντηση