Έλαβα με e-mail, ένα πανηλίθιο προπαγανδιστικό, αντικατασκοπευτικό βίντεο, που εμφανίζει με τον πλέον βλακωδέστατο τρόπο, τους υποτιθέμενους εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους μισθοφόρους του ….Καντάφι να τρώνε ωμά σκυλιά, ενώ όλοι μας λαμβάνουμε επώνυμες πληροφορίες, για τις δολοφονίες αμάχων στη Λιβύη από τις “συμμαχικές δυνάμεις δολοφόνων”, κι’ ενώ ταυτόχρονα οι ισραηλινοί εισβάλουν ξανά και ξανά στη Γάζα και δολοφονούν παιδιά που παίζουν μπάλα. Το πανηλίθιο βίντεο ….σκυλοφαγίας (προπαγανδιστικοί συμβολισμοί πάμπολλοι)  δεν εμφανίζει πηγή!!!!

Οργισμένος για την ανοησία του αποστολέα του έστειλα τη παρακάτω απάντηση:

“ΕΞ …ΟΥΡΑΝΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ??? ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΣΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΖΟΥΡΝΑ, ΤΟΥ ΠΙΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ???? ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙΣ ΤΗ ΠΗΓΗ ΣΟΥ??????”
Ζούμε τα τελευταία 20 χρόνια τους πιο βρόμικους πολέμους, στους οποίους οι παγκόσμιοι βασανιστές όλων των λαών βρίσκουν τρόπους να εμπλέκουν και τη χώρα μας. Κι’ ενώ ξεσπούν πάντα ξαφνικά οι πόλεμοι των πετρελαίων των εβραιοαμερικάνων, μερικοί, για να παραστήσουν τις ηλίθιες αυθεντίες, αποδέχονται να παίξουν το παιχνίδι του φασισμού- νεοναζισμού και αναμεταδίδουν το έτοιμο κατασκευασμένο προπαγανδιστικό υλικό. Ρε κόπανοι, αν εσείς ήσασταν (έστω ηλίθιοι) “Καντάφι”, θα βιντεοσκοπούσατε τέτοια μαλακία, για να τη διοχετεύσετε με την έναρξη του πολέμου στις λαϊκές αγορές???? Έστω ότι είναι μισθοφόροι…. Ποιος τους ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΕ και τους πούλησε στον Καντάφι ρε καμμένα Βούρλα????
Τόση μαλακία μωρέ???? Τόση μαλακία….. Για να συγκαλύψουν κάποιοι την άμεση εμπλοκή της χώρας σε έναν πέρα για πέρα βρόμικο πόλεμο…..
ΤΥΧΟΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΥ

3 Trackbacks / Pingbacks

Απάντηση