Φτιάχνομαι όταν δέρνω υπουργούς……Είμαι νόμιμη;;;
Λοιπόν αυτοί έχουν τεράστια πλάκα.
Θα είχαν δηλαδή, αν δεν τους είχαμε στην καμπούρα μας.
Βρακί δεν έχει ο πισινός μας, η εξουσία τρώει και δεν χορταίνει και κανείς δεν πάει φυλακή, ο αντιπρόεδρος μας βρίζει, όπου πάνε τους γιουχάρουν και δεν τους παίρνει η ντροπή από τα μούτρα αλλά κοιτάνε να ξοφλήσουν τα “πολυπολιτισμικά” τους γραμμάτια.
Επειδή οι όροι και οι έννοιες έχουν υποστεί μεταποιήσεις, κατά το συμφέρον της παγκόσμιας υποταγής των λαών, να υπογραμμίσουμε ότι “πολυπολιτισμικό” σημαίνει, πλέον, να γίνουμε -στο βαθμό που δεν είμαστε- τόσο ισόπεδες διαβάσεις για το πέρασμα στην ομοιοχρωμία της Νέας Τάξης, όσο και οι ήδη υποταγμένοι.

Δηλαδή να καμφθούν οι εναπομείνασες αντιστάσεις που βασίζονται -κυρίως- σε μνήμες ηθικής, ηθών και εθίμων.
Τα μέσα που μετέρχονται, προκειμένου να εκτελεσθούν οι εντολές των αφεντικών (τους) πολλά και πολυεπίπεδα.
Ο της Δικαιοσύνης και Διαφάνειας υπουργός, ο κ. Καστανίδης, έθεσε σε διαβούλευση το σχέδιο Νόμου “Καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του Ποινικού Δικαίου.”
Μάλιστα!!!

Αλλη μία φορά η καραμέλλα του ρατσισμού και της ξενοφοβίας και άλλη μία φορά το τεράστιο ερώτημα τί είναι στ’ αλήθεια ρατσισμός και τί ξενοφοβία.
Πρόχειρα θα πω (γιατί αλλού εστιάζουμε σήμερα) η απόλυτη κυριαρχία των ξένων με κακοποιές διαθέσεις (δεν κυκλοφορούμε ελεύθερα πια οι Ελληνες) είναι ρατσισμός σε βάρος των γηγενών και θα διωχθεί;
Αν φοβάμαι τον ξένο που ήρθε, παραβαίνοντας τους νόμους της χώρας, και τώρα ατιμώρητα καταλαμβάνει δημόσια κτίρια, διαπράττω ποινικόαδίκημα και θα διωχθώ;;;

Aλήθεια οι φοβίες (αν είναι τέτοιες) από πότε διώκονται ή επιχειρείται η εξάλειψή τους, δια του Ποινικού Κώδικος;;;
Κλειστοφοβία, αγοραφοβία, αρρωστοφοβία κ.τ.λ. θα κάνουμε νόμους και γι’ αυτά;;;
Οχι! Αυτά επιτρέπονται.
Η ξενοφοβία απαγορεύεται και έτσι καισε πιάσουν να φοβάσαι, σε πάνε στο δικαστήριο….
Αυτοί οι …. άφοβοι όμως, δεν έχουν γείτονα αλλοδαπό (ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ) να δουν την γλύκα!

Αλλά το ζήτημα σήμερα είναι ότι μεταξύ των άλλων “ορφανών και πονεμένων” που προστατεύει το σχέδιο νομου……”Δεδομένου ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους”.
Δηλαδή επειδή δεν είμαστε τόσο…. πολυπολιτισμικοί, όσο μας θέλουν οι Ευρώπες (για οφειλόμενη εναρμόνιση με την ευρωπαϊκή νομοθεσία μιλάμε), επειδή μας έχει απομείνει λίγη τσίπα και λέμε, ακόμη, τον άνδρα άρρεν και την γυναίκα θήλυ, θέλει ο υπουργός να μας “εκπολιτίσει”!

Τί θα πεί γενετήσιος σεξουαλικός προσανατολισμός κύριε Καστανίδη;;;
Υπάρχει κάτι άλλο εκτός από το αρσενικό και το θηλυκό;;;
Μήπως εννοείτε διάφορες διαστροφές όπως π.χ. παιδεραστία, νεκροφιλία κ.τ.λ. τα οποία αν δεν σεβόμαστε θα μας βάλετε φυλακή;;;
Οχι;;;
Πώς όχι;;;
Δεν είναι σεξουαλικοί προσανατολισμοί αυτοί;;;

Σίγουρα θα πείτε πως εννοείτε εκείνον που παλιά κουβεντιάζονταν στα καφενεία, από αυτί σε αυτί, με κρυφόγελα ως “κουνιστός” και τώρα είναι τιμή και περηφάνεια μας….
Αλλά πού το είδατε γραμμένο, σε ποιόν κώδικα ηθικής, σε ποιά θρησκευτική αντίληψη ή επιστημονική πραγματεία, ότι υπάρχει άλλο φύλλο εκτός από τα δύο και μάλιστα το προστατεύετε δια νόμου, το ανύπαρκτο έτερο φύλλο;;;
Eίναι τελείως διαφορετικό το να αναγνωρίζεται το δικαίωμα του καθενός στην αμαρτία ή την παρέκκλιση (δικές του οι συνέπειες) και άλλο να νομιμοποιούμε την ίδια την αμαρτία!!!

Συμπαθούμε τον παραβάτη, είμαστε αγαπητικοί μαζί του αλλά καταδικάζουμε την παράβαση.
Τα λύσατε όλα τα προβλήματα στην χώρα, προστατεύσατε τα δικαιώματα των πολιτών και είπατε να περάσετε και σε…… αμφισβητούμενες περιοχές;
Μην το κάνετε κύριε Καστανίδη μου, μην το κάνετε το καλό που σας θέλω, διότι εγώ έχω ένα βίτσιο, συγνώμην σεξουαλικό προσανατολισμό ήθελα να πώ, που δεν θα σας αρέσει:
Φτιάχνομαι….. γεννετησίως, όταν δέρνω υπουργούς που λένε κουλαμάρες!!!
Θα με βάλετε φυλακή;;;

Οχι βέβαια διότι θα με προστατεύει ο νόμος σας!

———————————————-
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΙΓΙΟΥ
Εἰς οἰωνὸς ἄριστος ἀμύνεσθαι περὶ πάτρης..…
Μήγαρις ἔχω ἄλλο στὸ νοῦ μου πάρεξ ἐλευθερία καὶ γλώσσα;;;

ΤΥΧΟΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΥ

Απάντηση