Ο Julian Assange ισχυρίζεται, ότι φοβάται μια συνδυασμένη Εβραϊο-Αμερικανική επίθεση, εάν επιλέξει να δημοσιεύει πληροφορίες, επιζήμιες για το κράτος του Ισραήλ.

“Προτιμήσαμε να μη δημοσιεύσουμε τίποτε για το Ισραήλ από τη πρώτη στιγμή στις “Εκδόσεις Wikileaks”, διότι αυτό θα προκαλούσε σημαντικάα προβλήματα, δήλωσε ο Julian Assange, ο ιδιοκτήτης του δικτυακού τόπου που ανεβάζει διαρροές, σε συνέντευξή του στη Γαλλική εφημερίδα “AgoraVox”, η οποία κυκλοφορεί στη περιοχή της πόλης του Στρασβούργου.
Σε μια συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες, αλλά το περιεχόμενο της οποίας μόλις τη προηγούμενη εβδομάδα δημοσιεύθηκε (Τετάρτη) ο ίδιος αναφέρθηκε σχετικά εκτενώς στο Ισραηλινό θέμα. “Βάλαμε τα αρχεία από άλλες χώρες στην αρχή”, δήλωσε ο Assange, “τη στιγμή που δεν είχαμε στη διάθεσή μας πολλά αρχεία για το Ισραήλ και φοβόμασταν επίσης κάποια επίθεση σε μας, από την Ανατολική Ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών”.
Φαίνεται ότι ο Assange αναφερόταν σε κάποια επίθεση που θα γίνεται σε αυτόν από τις Αμερικανοεβραϊκές οργανώσεις, οι περισσότεροες από τις οποίες βρίσκονται στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον. “Αν είχαμε επιλεξεί ειδικά (το Ισραήλ) για να ξεκινήσουμε, τις εκδόσεις Wikileaks, με πληροφορίες σχετικά με μέλη που θεωρούνται ευαίσθητα (Εβραίοι – οι υπόλοιποι είμαστε αναίσθητοι), θα είχαμε ήδη βρει τον μπελά μας, δεχόμενοι επίθεση που θα μας εξέτρεπε από την πορεία μας”, δήλωσε.
Assange ρωτήθηκε στη συνέντευξή του, αν είχε τίποτα να φοβηθεί από το κράτος του Ισραήλ και απάντησε «σίγουρα», εξηγώντας ότι σίγουρα ανησυχούσε για τους στενούς δεσμούς ανάμεσα στην Ιερουσαλήμ και την Ουάσιγκτον. “Η σύνδεση μεταξύ των δύο χωρών είναι αυτό που με τρομάζει”, παραδέχτηκε. “Επιπλέον, είχαν όμοια συμφέροντα κατά την περίοδο του πολέμου στο Ιράκ και ο Μπους ήταν περιτριγυρισμένος από στελέχη που διαχειρίζονται εταιρίες πετρελαίου”.
“Το Ισραήλ έχει βαθιές διασυνδέσεις ριζομένες στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ, και δεν είναι μόνο εξαιτίας της παρουσίας μεγάλου αριθμού των Εβραίων εκεί, αλλά και επειδή οι Εβραίοι της ανατολικής ακτής έχουν λάβει ισραηλινά διαβατήρια, προκειμένου να ενισχυθεί η σύνδεσή τους με τους πατρίδα”, υποστήριξε ο Assange.
ΠΗΓΗ: http://antisemitism.org.il/article/63802/julian-assange-has-admitted-he-afraid-%E2%80%9C-combined-jewish-american-attack%E2%80%9D-if-he-chooses
Μετάφραση: Μπαρμπανίκος Αρβανίτης
ΤΥΧΟΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΥ.

Απάντηση