ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΑΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ…..

18 Ιουλίου 2010
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Comodo: “……Κι αφού φάγαν και ήπιαν και ξαναφάγαν όλο το 2009, 5,7 δις ο ένας, 6,5 δις ο άλλος κι άλλα πολλά, κάτσαν στην άκρα να συγχωνέψουν τα φαγωμένα, να λεφτερωθεί το έντερο, για να φάγουν και τα υπόλοιπα…….  Κι είχαν και άρχοντα κουμπάρο, τον ΓκόλντμανΣάξωνα!!!!!!…….

Ούλοι ήσαν εκεί, καταγής….. Κι οι Βαρδινογιανναίοι, κι οι Βασιλάκηδες, κι οι Αγγελοπουλαίοι, κι οι Γιαννακοπουλαίοι, κι οι Κοκαλαίοι, κι οι Βγενοπουλαίοι, κι εφοπλιστές από το Σίτι της Λόντρας,  κι όλος ο καλός ο κόσμος κι ο ντουνιάς……Ομονοούντες κι αγαπημένοι, σαν ένας παράς!!!!!!……
Κι έγινε σύναξη μεγάλη και συναγωγή και χάβρα Ιουδαίων και Μπαχλέμπηδων!!!!…….

Κι όλοι τους ένας κι ένας, καπεταναίοι…….. Κλέφτες κι αμαρτωλοί!!!!!!!……. Φανατικοί….. Μέχρι το μεδούλι, τάλιρα, πεντόλιρα……..
Απ’ την εποχή πούχει να γίνει πάρτι με ξέκωλα στο Αβέρωφ, έχει να γίνει τέτοια γιορτή μεγάλη και χαρά….. Μέχρι και που ο λαός ξέχασε τη λόρδα του και δεν θέλει να τη θυμάται……. Μέχρι κι ο Μήτσος, ο γιος της Μαργιωρής, όνειρο είδε, πως τάχατες Βγενόπουλος έγινε, εν μιά νυχτί, και Κοσκωτάς!!!!!!! Και ξόδευε, ξόδευε, ξόδευε και ο παράς δεν έλεγε να τελειώσει….. Τόσο πολύ…….. “.

Απάντηση