Αγαπητοί πατριώτες το παρακάτω κείμενο δεν είναι για εσάς μια και ασχολείστε με σοβαρότερες αναλύσεις με τσόντες!!! Είναι για τους Μάου Μάου!!!

1.200.000 άνεργοι!
Ο μισός λαός να βρίσκετε στην πείνα και όχι όπως λένε τα πολιτικά ρεμάλια στα όρια της φτώχειας ευγενικά, έχει τεράστια διάφορα η λέξη  όρια της φτώχιας από όρια της πείνας. Ο επαγγελματικός ιστός έχει διαρρηχθεί και μολυνθεί, ο θάνατος σου η ζωή μου. Το ίδιο και στον κοινωνικό ιστό, άντε κόψε το λαιμό σου αν δεν έχεις να δώσεις φακελάκι να σώσεις την ζωή σου, ή του παιδιού σου ή της γυναίκας σου, της μάνα σου, η του πατέρα σου.
Λένε πολλοί: «εγώ έχω κάνει το κουμάντο μου αρπάζοντας ύπουλα και κλέβοντας από τον δικό σου κόπο και τώρα έχω για να επιβιώσω». Δυο κατηγορίες του κοινωνικού ιστού που σκόπιμα  τις δημιούργησαν να μην μπορούν να έχουν κοινό παρανομαστή  για αγώνες και κοινωνικές διεκδικήσεις!
Και έρχονται τα ρεμάλια οι πουλημένοι ψυχή και σώματι πολιτικοί  και σου λένε ξανά με θράσος «είδες για να ψηφίσεις εκεί τη πάθαμε, ψήφισε έμενα να τα διορθώσω!» Καλά ρε  πουλημένε εσύ δεν ήσουν χθες και προχθές, και αντιπροχθές;;;  Έρχεται το άλλο το κάθαρμα ο πολιτικός καιροσκόπος που η μόνη του έννοια είναι να παραβρίσκεται στην μάσα έστω και με ένα 3% μέσα στην βουλή και σου προσφέρει τσάμπα και χωρίς καμιά ευθύνη  λύσεις που βολεύουν αυτόν, που σε χρησιμοποιεί μόνο για εκβιαστικούς λόγους απέναντι σε κάθε κυβερνητικό σχηματισμό ανεξάρτητα αν θα πεθάνεις, αν φας το στειλιάρι της αρκούδας, αν χάσεις την δουλειά σου, αν μείνει η οικογένεια σου στον δρόμο!!!
Όλοι αυτοί οι 300 και άλλοι 300 πριν που καλοτρώνε σε διάφορα δημόσια μαγαζιά, έχουν επιδοθεί σε ασύστολα ψέματα, σε απραγματοποίητες υποσχέσεις, σε παραπληροφόρηση του λαού, με τελικό σκοπό να τον απελπίσουν, να τον αποδιοργανώσουν, και τελικά να βρίσκεται σε κάποιο μαντρί,  αρκεί να  δείξει σε πιο μαντρί ανήκει!!! Φίλοι μου έχω πει επανειλημμένος και θα το λέω συνέχεια, μην περιμένετε τίποτα άλλο από τους πολιτικούς, είναι όλοι τους διεφθαρμένοι και οι 300 οι πριν οι τώρα και οι μετά, μας το λένε καθημερινά μας φτύνουν κατάμουτρα εσείς μας διαλέξατε να σας  καθοδηγούμε δεν πήγαμε μόνοι μας στην βουλή, πέταξαν και τις μάσκες και στο λένε κατάμουτρα, τη θέλετε ρε μαζί δεν τα φάγαμε!!!
Υπάρχει  λύση και είναι απλή πολύ απλή, όπου τους βλέπετε να τους απαγορέψετε να σας πλησιάζουν, να μην πάτε σε καμία ομιλία ή συγκέντρωσή τους. Και το βασικότερο από όλα που θα διασφαλίσει την αυριανή σου απόφαση είναι  βγες , μίλα με το γείτονα σου, τον φίλο σου, τους απλούς ανθρώπους που συναντάς καθημερινά στα ψώνια σου ή όπου αλλού βρεθείς και βλέπεις τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο άλλος,  ο άγνωστος στην καθημερινή του κοινωνική τριβή μέσα στον κοινωνικό ιστό.
Ζήσε και μίλα μόνο με τους συμπάσχοντες κοινωνικά, έτσι θα απομονώσεις τα παπαγαλάκια τους πολιτικούς δολιοφθορείς, δεν θα τολμήσουν να μπουν ανάμεσα σε ανθρώπους που είναι ενωμένοι φιλικά και κοινωνικά,  μόνο και μόνο για να εφαρμόσουμε  την εγκαταλελειμμένη και ακριβά πληρωμένη ομαδικότητα. Και πως θα κάνουμε  πράξη το παλιό και πάντα επίκαιρο του γέρου σοφού πατέρα προς τα παιδιά του,  είσαστε δέκα παιδιά δέκα κλαράκια το καθένα μόνο του θα το σπάσουν αμέσως,  δέκα κλαράκια μαζί δεν μπορεί να τα σπάσει κανένας!!!!
Ναι πατριώτες!!! Μόνοι μας θα δώσουμε την λύση και την έχουμε στα χέρια μας αγάπη, αλληλεγγύη, συμπαράσταση στον φίλο μας , στον γείτονα μας, σε αυτούς που μέχρι σήμερα περιφρονούσαμε γιατί έτσι βόλευε τους προδότες πολιτικούς. Σας λέω μια σίγουρη λύση εκατό της εκατό με απλή συνταγή, αγάπη  αγκάλιασμα με αυτούς που μέχρι σήμερα δεν λέγαμε ούτε καλημέρα και αν σε ρωτήσουν γιατί δεν τους έλεγες καλημέρα, δεν θα έχεις απάντηση γιατί δεν υπάρχει, ή μάλλον υπάρχει σε μια λέξη ηλιθιότητα.
Μην ακούτε βαθυστόχαστες αναλύσεις  δυστυχώς από  μορφωμένους που είναι η αιτία της  λάθος κατεύθυνσης του λαού. Ακούτε απλούς ανθρώπους που ζουν δίπλα σας με τα ίδια προβλήματα σαν τα δικά σας , η αγάπη και η αλληλεγγύη δεν χρειάζονται μόρφωση, αλλά κοινωνική μόρφωση που την έχουν χάσει όλοι οι μορφωμένοι  το 90%!!!  Για να λέγεσαι πραγματικά μορφωμένος σαν οντότητα, πρέπει πρώτα να έχεις αγάπη και αλληλεγγύη  και τότε αναδύει η πραγματική μόρφωση.
Αναρτήθηκε από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Δ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ

Απάντηση