Η Λιβύη πριν από την ΕβραιοΑμερικάνικη εισβολή με παρακρατικούς και μισθοφόρους δολοφόνους της CIA και της ΜΟΣΑΝΤ, παρήγαγε 1.600.000 βαρέλια αργού πετρελαίου την ημέρα ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.
Αυτό σημαίνει, ότι οποιαδήποτε αναταραχή στις ανατολικές, πλούσιες σε κοιτάσματα πετρελαίου, επαρχίες της Λιβύης, αυτόματα θα σηματοδοτούσε και την έναρξη των κερδοσκοπικών φαινομένων. Αφού ο κερδοσκοπικός αιφνιδιασμός πλήττει βάρβαρα εμάς τους μισθοσυντήρητους και καταναλωτές της ακρίβειας, είναι ξεκάθαρο ότι ευνοεί τους κερδοσκόπους παραγωγούς και χοντρεμπόρους διακινητές του μαύρου χρυσού.
Οι εισβολείς για να πλασάρουν το αναγκαίο κακό των δολοφονικών επιδρομών από τα ιδιόκτητα ΜΜΕ και για να μη ξεσηκωθεί η αποχαυνωμένη διεθνής κοινή γνώμη, έβγαλαν το χρυσό αυγό, την απόφαση 1970 του Συμβουλίου Ασφαλείας του τρισάθλιου ΟΗΕ. Στη χαβούζα του ΟΗΕ, κάποιες χώρες σε ρόλο διεθνή νταβατζή, έχουν δικαίωμα άσκησης VETO, όπερ και σημαίνει, ότι έτσι και το χρησιμοποιούσε η διεθνής πόρνη Πούτιν της Μόσχας, ποτέ δεν θα μπορούσαν οι ΕβραιοΑμερικάνοι να βγάλουν τόσο πρόστυχη απόφαση, που να νομιμοποιεί την εισβολή δολοφόνων τραμπούκων, ούτε θα μπορούσε ο Εβραίος των Αθηνών να δικαιολογηθεί γιατί επιτρέπει τη χρήση της βάσης της Σούδας από τους Διεθνείς Σιωνιστές ιδιοκτήτες των “7 αδελφών” του πετρελαϊκού κυκλώματος, ούτε θα είχε δικαιολογητική βάση να εξηγήσει γιατί ενέπλεξε άμεσα τις ένοπλες δυνάμεις της Ελλάδας σε ακόμα μία ανήθικη πολεμική αναμέτρηση.
Ξαναέρχομαι στη πολιτική πόρνη της Μόσχας, τον εβραίο Πούτιν, πρώην πράκτορα της ΚαΓκεΜπέ, πρώην πρόεδρο της εκτροχιασμένης Ρωσίας και νυν πρωθυπουργό της και μέλος της συμμορίας των εβραίων ολιγαρχών της Μόσχας. Σαν μωρή παρθένα, βγαίνει εκ των υστέρων και μιλά μετά δακρύων, για το …μεσαιωνικό και βάρβαρο της επίθεσης της “Δύσης” κατά της Λιβύης. Κι’ όμως ο γκάγκστερ Πούτιν, ήξερε από πριν τι θα γινόταν και σε μια τόσο κρίσιμη απόφαση, την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια, ώστε οι ομοεθνείς του να εξασφαλίσουν τον  αναγκαίο φερεντζέ, για τη δικαιολόγηση της βάρβαρης και δολοφονικής εισβολής με μισθοφόρους, για τη πλήρη κλοπή των πετρελαιοπηγών της Λιβύης.
Αν θυμάστε, πριν 5-6 χρονάκια, όταν συνέλαβε και φυλάκισε με ευκολία, έναν “Ρώσο” μεγαλοπετρελαιά (που είχε γίνει μεγαλοπετρελαιάς  όπως όλοι οι νεοπετρελαιάδες της Ρωσίας, ΑΠ’ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ), γέμισε η υφήλιος με πληροφορίες, για τον πλούτο που έχει μαζευτεί στα χέρια του Πούτιν και της παρέας του, και ιδιαίτερα, σε πλειοψηφικά πακέτα μετοχών, των πετρελαϊκών εταιρειών και εταιρειών φυσικού αερίου που εκμεταλλεύονται τον ορυκτό πλούτο της Ρωσίας. Αυτές οι πληροφορίες με τη πάροδο του χρόνου, συνεχώς εμπλουτίζονταν.
Είναι, δεν είναι μεγαλομέτοχός τους ο Πούτιν, το βέβαιο είναι, ότι ο Πούτιν, ο Νεντβέντεβ και η παρέα τους, είναι όργανα της Οικονομικής Ολιγαρχίας της σημερινής Ρωσίας, με κυρίαρχο οικονομικό όπλο τα Ρώσικα πετρέλαια και Φυσικά Αέρια.
Κάθε πετρελαιοπαραγωγός χώρα του υπαρκτού κερδοσκοπικού καπιταλισμού και ακραίου νεοφιλελευθερισμού (όπως η Ρωσία), ακόμα κι’ αν δεν συμμετέχει στη πρόκληση της πετρελαϊκής κρίσης, όταν βλέπει ότι μια ουδετερίζουσα πετρελαιοπαραγωγός χώρα (Λιβύη) αδυνατεί να παράγει 1.600.000 βαρέλια πετρελαίου την ημέρα, αμέσως “αφήνεται” στους ….”νόμους” ασυδοσίας της αγοράς, γιατί το κέρδος, πάντα κάνει καλό στις απύθμενες τσέπες των κερδοσκόπων.
Επομένως μια ακραίως νεοφιλελεύθερη χώρα , όπως η Ρωσία του ρασ…Πούτιν, δεν πετάει στα σκουπίδια του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ ένα τεράστιο VETO, όταν με το ξεπούλημα του VETO και της “πατροπαράδοτης φίλης Λιβύης”, μπορεί να κάνει χοντρή κερδοσκοπική μπίζνα έστω και προσωρινά. Για να γίνει πιο κατανοητό, σε έναν μαφιόζο σαν τον Βλαντιμίρ, αν του έδιναν ένα μερίδιο 10%-12% από τη πίτα που δεν μπορούσε να χορτάσει πλέον με Λιβυκό πετρέλαιο λόγω κερδοσκοπικού ένοπλου πολέμου, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο, ότι ο Βλαντιμίρ πολύ ευχαρίστως θα κλεινόταν στους καμπινέδες του Συμβουλίου ασφαλείας του ΟΗΕ, μέχρι να ληφθεί η απόφαση από τα συνεταιράκια του των εβραιοαμερικάνικων και εβραιοεγγλέζικων εταιρειών πετρελαίου, γιατί θα είχε χεστεί πολλαπλώς απ’ τη χαρά του και δεν θα έβρισκε το κατάλληλο χαρτί να σκουπιστεί. Ως Μπαρμπανίκος πιστεύω ότι ακόμα χεσμένος είναι. Τέτοιος ευφυέστατος αρχικατάσκοπος, των πολλαπλών ταμπλό, και δεν ήξερε τι απόφαση ήθελαν οι υπόλοιποι???
Επομένως Βλαντιμίρ, ενώ συμμετέχεις σε συνεδριάσεις του κώλου, δεν γίνεσαι  με τίποτα πιστευτός να απέχεις από μια τόσο κρίσημη συνεδρίαση και επίσης δεν γίνεσαι πιστευτή διεθνέστατη πολιτική πόρνη και πράκτορα του σιωνισμού, να βγαίνεις εκ των υστέρων και να χύνεις κροκοδείλια δάκρυα για τη σκληρή “δύση”. Εσύ που ανήκεις ρασΠούτιν????? Είσαι η δεν είσαι συνέταιρος αυτής της τρισ΄΄αθλιας δύσης???? Και γιατί τόσος αόριστος???? Δεν είναι η Αμερική???? Το Ισραήλ???? Η Γαλλία????? Η Αγγλία???
ΣΚΑΣΕ ΒΡΟΜΙΚΕ ΠΟΥσΤΙΝ. ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΥΡΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΓΙΑ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ.

Απάντηση