ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!! Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας ΔΙΟΡΙΣΕ τον ανηψιό του!!!!

Έχει «Μπάρμπα» στην …Δράμα!!!

Η πλήρης επιβεβαίωση της λαϊκής ρήσης έχει «Μπάρμπα στην Κορώνη» γίνεται στη Δράμα , όπου ο Αντιπεριφερειάρχης της Ενότητας Δράμας με απόφασή του πήρε ως σύμβουλο της Περιφέρειας σε τεχνικά ζητήματα τον ανηψιό του !!!!
Την περίοδο που οι επιχειρήσεις στη Δράμα κλείνουν η μία μετά την άλλη και που ο ίδιος Αντιπεριφερειάρχης με υπερηφάνεια πριν λίγο καιρό είχε παρουσιάσει το πρόγραμμα κοινωνικής 5μηνης εργασίας για τους ανέργους έναντι 625 Ευρώ…

ΣΧΕΤΙΚΟ:  ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΡΑΜΑ http://www.drama.gr/index_news.php?subaction=sf&id=1300187742&archive
Αλήθεια κ. Ξανθόπουλε τόσα θα παίρνει και ο ανηψιός σας???
Αναρτήθηκε από Κρυψίνος
=======================

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:

Ρακιντζή…. Ζεις????? Μήπως  και απόθανες και δεν στο είπαν ακόμα???? Μήπως έχει πρόβλημα προστάτη και δε λες να βγεις από τον καμπινέ???… Μήπως πρέπει να πας να κάνεις καμιά άλλη δουλειά???? Μήπως υπάρχει ευρύτερο πρόβλημα και δεν κατανοείς τι σημαίνει να προσλαμβάνει ο θείος μηχανικός, τον ενηψιό μηχανικό για επιστημονικό σύμβουλο για τις δαπάνες έργων της Δράμας??? Ευτυχώς που υπάρχει και το Opengov του Πάγκαλου και του Ραγκούση, γιατί αν περιμέναμε από ‘σένα…..
Λοιπό πέρα από τη μαυρίλα του φασισμού του ψευδοπασοκικού κράτους της ρεμούλας και της αδιαφάνειας, βλέπουμε ότι ο ιδιαίτερα έμπειρος ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ και Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Ξανθόπουλος, προσλαμβάνει ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ (αυτό του Πολιτικού Μηχανικού), σαν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟ, τον άπειρο, αλλά επίσης ….Πολιτικό Μηχανικό, αλλά …ανηψιό του, για να γίνει στα δημόσια έργα της ….Δράμας. Το θράσσος μεγάλο, αλλά και η ασχετοσύνη μεγαλύτερη. Ο δερβέναγας αντιπεριφερειάρχης, που βάζει φαρδιά πλατειά την υπογραφή του για διορισμό του ανηψιού, για να δείξει σε μας τους κάφρους της μπανανίας ο μακάκας, ότι είναι και αντικειμενικός, συμπεριλαμβάνει στην απόφαση, ονομαστικά όλους τους υπόλοιπους ψευδοϋποψήφιους, που δεν …..είχαν τα προσόντα της προκήρυξης, αλλά πήγαν να κάνουν σεγόντο στον εκκολαπτόμενο υπερεπιστήμονα και ανεψιό, για να μη λένε λόγια στον κύκλο της Αντιπεριφέρειας και του παραμάγαζου του ΤΕΕ, που κι’ εκεί αλώνιζε κάποτε ο Αντιπεριφερειάρχης!!!! Σαν τους ψευτοδιαγωνισμούς προμηθειών, που εμφανίζονται 6-7, ανοίγονται 3, και απομένει ο εξής ένας “ανεψιός” για την τελική αξιολόγηση άνευ αντιπάλου????
Που είσαι ρε γίγαντα Ρακιντζή να κατατροπώσεις την αδιαφάνεια και τα διαφθορεία και τα διακορευτήρια….. Που θα πάει… Δεν θα μεγαλώσει κάποτε???… Να δείτε τότενες τι θα σας κάνει, γιατί έτσι και αποφασίσει να επιβάλει τη διαφάνεια, μέχρι και συνέντευξη στην Όλγα Τρέμη μπορεί να δώσει, μη πω και στο Καψή ταυτόχρονα….
Είμαι και περίεργος…. Το ξέρετε και ως απ’ αυτός, πήγα και έκανα ανάγνωση την σελίδα της Αντιπεριφέρειας Δράμας, έτσι για να δω ρε αδερφέ, τι σκατά τον θέλει τον ίδιας ειδικότητας και πανεπιστημοσύνης ανεψιό!!!… Κολλαούζον???…
ΝΑΙ, κολαούζο, για περιοδείες στα …καταστήματα και στα εργοστάσια της Δράμας, για θέματα της επιστημονικής τους ειδικότητας:

17/03/2011 : Πρόγραμμα επίσκεψης Αντιπεριφερειάρχη Δράμας και Περιφερειακών Συμβούλων σε επιχειρήσεις για γνωμοδότηση επί Μελετών Περιβαλλοντικών επιπτώσεων

Στα πλαίσια της καλύτερης ενημέρωσης, με επιτόπου επίσκεψη στο χώρο λειτουργίας επιχειρήσεων ή αυτοψίας των υπό ίδρυση, καθιερώνονται μεταβάσεις του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, κ. Γιάννη Ξανθόπουλου, και όλων των Περιφερειακών Συμβούλων αρχής γενομένης σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

Πρόγραμμα επίσκεψης Αντιπεριφερειάρχη Δράμας και Περιφερειακών Συμβούλων
Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011
Ώρα 09:00 π.μ. ΒΙΟΠΑ Προσοτσάνης, FHL ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
Ώρα 10:30 π.μ. Γρανίτης (Δροσερό Ρέμα) ΠΑΥΛΙΔΗς Α.Ε.
Ώρα 11:30 π.μ. Διασταύρωση Οχυρού, VENEGRIA � DELTA THERM
Ώρα 12:00 π.μ. Διασταύρωση Οχυρού, «ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ»
Ώρα 12:30 π.μ. Εξοχή, ALFA WOOD � ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ Α.Ε.Β.Ε.

Οι τεχνικές υπηρεσίες των Δήμων και της Αντιπεριφέρειας, καταργήθηκαν????  ή σε καιρούς ΔΝΤ πολυπληρώνουμε τα εκτός έδρας??? Και πόσους συμβούλους αποζημιώνουμε για όλες τις περιοδείες του Αντιπεριφερειακού περιβάλλοντος???

4 Comments

 • Ο/Η sakis papadopoulos λέει:

  pigene na dis ta pedia tou pou doulevoun sti n nomarhia. pantos adikite poli ton kirio giani xanthopoulogiati ine katharos politikos.ke enan katharo politiko esis ton ktipate adika.lipame poli

 • Ο/Η sakis papadopoulos λέει:

  ota o nomarhis dramas kirios evmiridis diorize ta dio pedia tou stin nomarhia esis pou isastan ke den milousate?isastan gliftes ke avadadori tou nomarhi giati sas petouse kana kokalo ke to glifate san ta pinasmena skilia .glifate ke filousate katourimenes podies kologliftes?tote itan kala e….tora sas pirakse pou o anthropos aftos pire konta tou enan neo epistimona. afto ine to provlima sas? bravosas.gliftes isastan ke gliftes tha iste gia miazoi

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος λέει:

   Το ιστολόγιο είναι προσωπική σελίδα, που σημαίνει ότι μπαίνουν όσα θέματα μου γίνονται γνωστά και κυρίως όσα προλαβαίνω. Τόσο εδώ, όσο και στο http://avragioz.blogspot.com/ έχω γράψει πολλά περισσότερα σκάνδαλα και ρουσφέτια των νεοδημοκρατών αλητών.
   Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, να βάλω τώρα θέμα για οποιονδήποτε Ευμοιρίδη που διόρισε τα παιδιά του, κάνοντας τη Νομαρχία Δράμας τσιφλίκι του.
   Στείλε μου το έγγραφο διορισμού, κι’ αν δεν το βάλω, τότε να μέμφεσαι τον Μπαρμπανίκο.
   Από μια πρώτη έρευνα που έκανα, δεν βρέθηκε δημοσιοποιημένο έφφραφο παρά μια μικρή αόριστη αναφορά.
   ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ (ή αποδεικτικό πληρωμής οποιασδήποτε δαπάνης της Νομαρχίας Ευμοιρίδη, σε οποιονδήποτε συγγενή του)
   ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ [email protected]
   ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΚΑΔΡΟ – ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ

 • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος λέει:

  ΣΤΟΝ “ΔΡΑΜΙΝΟ” ΑΝΩΝΥΜΟ ΓΛΙΦΤΗ:
  Δεν είμαι δημοσιογράφος ρε Καραγκιόζη. Επώνυμος συνταξιούχος πρώην επιθεωρητής είμαι. Έχω πει (και το ξέρεις “Δραμινέ”, ότι υβριστικά σχόλια δεν εγκρίνονται κι’ αν έχεις κότσια, φτιάξε σελίδα να γράφεις επώνυμα τις γυφτιές σου τσόγλανε.
  Σύμβουλο προσλαμβάνουμε για θέματα που υστερούμε σε γνώσεις, ώστε με καθαρά επιστημονικά και μόνο κρητήρια (και όχι οικογενειακά) να στοιχειοθετείται (εκεί που δεν ξέρουμε τι πρέπει ή τι ισχύει) η πραγματική ανάγκη του δημοσίου και το δημόσιο όφελος, αληταρά. Εκεί που έχουμε προσωπική επαγγελματική και επιστημονική γνώσει και κατάρτιση, παίρνουμε τη πρωτοβουλία και την ευθύνη ανίκανε, διαφορετικά πάμε σπίτι για πάντα, να πίνουμε τσίπουρα με τους μη βολεμένους συγγενείς.
  Για να πάρει ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ρε τούβλο, στη προκήρυξη ζήτησε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ και όταν ζητά ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ (χοντρομαλάκα) δεν μπορεί να πάει ένας πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ, ούτε ένας ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ.
  Αν ζήτησε για μια θέση, έναν αχταρμά ειδικοτήτων, για να καταλήξει στον ενεψιό πολιτικό μηχανικό, πάλι οικογενειακό ρουσφέτι έκανε, ή δεν ήξερε τι ήθελε και το λέει στην απόφαση πρόσληψης.
  Αν αυτοί που φαίνονται να συμμετείχαν, ήσαν γυμναστές και δάσκαλοι, ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ, γιατί τότε τις αιτήσεις τους, έπρεπε να τις είχε ρίξει κατευθείαν στο καλάθι των αχρήστων, κι’ όχι να τις εξετάζει (!!!!!!!!!) και να τις μνημονεύει σαν σχετικές στην απόφαση για πρόσληψη του ανεψιού “ως επιστημονικού συμβούλου” του καπάκι πάνω στην δικιά του επιστημονική κατάρτηση. Γκέκε παγαπόντη????? Στο δημόσιο το “Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει” απαγορεύεται, όπως απαγορεύεται και η λήψη απόφασης διοικητικού οργάνου, υπέρ συγγενικού προσώπου, σε οποιαδήποτε νομική μορφή σύμβασης (εργασίας, έργου, προμήθειας κλπ).
  Άντε στα τσακίδια.

Απάντηση