ΠΕΙΡΑγΜΑ “HELENE AHRWEILER” Nr 1

1 Απριλίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Ποτέ δεν τη συμπάθησα. Ενστικτωδώς ένιωθα σιχαμάρα. Τις τρεις προηγούμενες (τουλάχιστον) εκλογές προέδρου της “Ελληνικής Δημοκρατίας” ερωτοτροπούσε άγρια με τον θώκο, σαν από τα φαβορί και συχνά πυκνά μας έκανε τη τιμή με επισκέψεις, με συνεντεύξεις και πάνω απ’ όλα με πολύ κακές, κάκιστες παρέες. Λόγω του πολυδιαφημισμού του πράγματος, έχω παρακολουθήσει τουλάχιστον 3-4 συνεντεύξεις της.
Το μόνο που με εντυπωσίασε, ήταν ότι συμπεριφερόταν με ευκολία σαν θηλυκός Καραμανλής (συγχωρεμένος).Τη ρωτούσαν πολλά και συγκεκριμένα και απαντούσε με πολλά αλλά τίποτα. Δεν έβλεπα απόδοση επιστημονικής γνώσης, αλλά ξεγλίστρημα έμπειρου πολιτικού. Άλλα τη ρωτούσαν (για τα οποία υποτίθεται είχε γίνει και γνωστή σαν βυζαντινολόγα) αλλά έκανε επίδειξη ότι κατείχε τη τέχνη του κακώς εννοούμενου …Φαναριωτισμού.
Επειδή κάθε φορά μας ήταν και της μοδός, σαν πιθανολογούμενη υποψήφια πρόεδρος, στο ξεκάρφωτο, την έπιανε ένας έντονος υπερελληνισμός, σαν σφάχτης στα νεφρά και της έδενε κόμπους στον λαιμό και υποψία ετοιμοπαράδοτου δακρύου αριστερίζοντος οφθαλμού.
Κάθε φορά την πάταγε στη στροφή, σαν να πατούσε λάδια στη λεωφόρο Λαυρίου.
Τώρα, με ενάμιση πόδι στον τάφο, συνταξιούχα από Σοβρόνες και τ’ απ’ αυτά και τα μασονικά διάσημα των πολυαστέρων ιπποτών της Μάλτας, της λεγεώνας του Βοναπάρτη και τα υπόλοιπα αδρανή υλικά, μας έχει ξανάρθει για να περνά την ώρα της και κάθε τόσο κάποιες περίεργες ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΕΣ Μ.Κ.Ο., την προσκαλούν να πάει να πει και καμιά μαλακία, σαν θηλυκός Ανδρουλάκης. Στις 3-4-2011 (μαύρη μέρα) είναι προσκαλεσμένη στο κυβερνητικό “ΠΕΙΡΑΜΑ” της Θεσσαλονίκης, για να ξαναμιλήσει για κάποιο από τα τίποτα. Κι’ έχει έρθει μάλλον θυμωμένη, η σταφιδιασμένη Ελένη, γιατί πετάει δηλητήριο κόμπρας εξ αποστάσεως. Εκεί που, όπου κι’ αν την ακουμπούσες δάκρυζε η μεγάλη Ελλάδα σύμπασα, ξαφνικά βλέπεις μια γερασμένη εκδοχή της Χριστοφιλοπούλου ή της Διαμαντοπούλου ή έστω του Πανάρετου, να μας γεμίζει αμφιβολία για το τι είμαστε.
Καλώς το υπέθετα εγώ, ότι μάλλον πρόσκειται στο Γερμανίζειν πιότερον, παρά στο Γαλλο-παπαΓαλλίζειν.
Εκεί, που για να μας πείσει ότι μαζεύει μαγαλόσταυρους, όχι για επίδειξη ορθόδοξου θρησκεύματος, αλλά ότι είναι άξια μασόνα για να προεδρεύσει επί των ιθαγενών μας και ξαφνικά κάτι είδε και την τρόμαξε και αρρώστησε από πολυπολιτισμικότητα και μας ενημερώνει ότι δεν είμαστε Έλληνες.
Εγώ θα σε σκάσω σκασμένη, όχι εσύ: ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΑΧΑΡΙΣΤΗ.
Κρέμονται στο βιογραφικό της παντού, από καμιά δεκαριά μασονικοί μεγαλόσταυροι ανύπαρκτης ιπποσύνης, αλλά πουθενά δεν θα βρεις, πούθε μας προέκυψε. Γενικά, από Μικρά Ασία. Ούτε χωριό, ούτε μαμά, ούτε πατέρας. Γέννημα εκ του μηδενός???…. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ…

3 Comments

 • Ο/Η ευτυχια λέει:

  Δεν σχολιάζω τις απόψεις σας,με τις οποίες ασφαλώς δεν συμφωνώ, αλλά γιατί λέτε το Πείραμα “Κυβερνητικό¨? Στο “Πείραμα” συμμετέχουν επιστήμονες και μη (μια φαρμακοποιός, ένας αγρότης, μια οικονομολόγος, ένας γραφίστας, ένας κομπιουτεράς κλπ) και ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει καν δημόσια θέσή, ούτε πληρώνεται απ το Δημόσιο. Το ΠΕΙΡΑΜΑ δεν έχει ΠΟΤΕ επιδοτηθεί από ΠΟΥΘΕΝΑ. Πέρυσι συμμετείχαμε στα ΔΗΜΗΤΡΙΑ (μπορείτε να δείτε πληροφορίες για τις εκδηλώσεις που κάναμε στο http://www.peirama.gr), σκιστίκαμε στη δουλειά, αγοράσαμε ένα σωρό υλικά κι ακόμα μας χρωστάνε 1.500 ευρώ που δεν φαίνεται να τα παίρνουμε ούτε και φέτος.Θα θέλαμε να είμασταν “κυβερνητικές” μόνο την ώρα που πρέπει να πληρώσουμε το ενοίκιο και τους λογαριασμούς. Άλλά κανείς δεν μας κάνει. Αν έχετε ιδέα εσείς πώς γίνεται, πέστε το και σε μάς και θα σας κάνουμε ισόβιο μέλος.Σας περιμένουμε να μας γνωρίσετε από κοντά για να δείτε ότι δεν έχουμε ουρές, ούτε βγάζουμε φωτιές απ το στόμα.

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος λέει:

   ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΕΦΥΡΩΤΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΑΣ – ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ: ……σκιστίκαμε στη δουλειά, αγοράσαμε ένα σωρό υλικά κι ακόμα μας χρωστάνε 1.500 ευρώ που δεν φαίνεται να τα παίρνουμε ούτε και φέτος.Θα θέλαμε να είμασταν “κυβερνητικές” μόνο την ώρα που πρέπει να πληρώσουμε το ενοίκιο και τους λογαριασμούς…….
   ΑΝΤΕΞΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ – ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ – ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΤΣΙΑ, ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΑΤΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΦΕΡΕΤΖΕ ΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΝΟΘΑΣ Μ.Κ.Ο. – ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΟΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΕΣ Μ.Κ.Ο. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
   ΕΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΛΜΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙ, ΒΓΑΙΝΕΙ (ΚΑΙ) ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ.
   ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΤΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ, ΟΤΙ ΣΟΥ “ΧΡΩΣΤΑΝΕ”. ΑΝ ΘΕΣ ΣΩΣΤΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ, ΝΟΙΚΙΑΣΕ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΤΣΕ ΣΤ’ ΑΥΓΑ ΣΟΥ.
   ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΝΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΙΑΧΤΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΌΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΙ’ ΑΥΤΌΣ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ.
   ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΝΑ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΕΙ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΘΕΑΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΙ’ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ.

 • Ο/Η μιμης λέει:

  Αμα ειναι και λεσβια πιασαμε το διδυμο!

Απάντηση