ΠΕΙΡΑγΜΑ “HELENE AHRWEILER” Nr 2

1 Απριλίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Η αλήθεια είναι ότι, ναι μεν προ αρκετών ετών, είχαν συλλάβει κάποιες πληροφορίες τα ώτα μου, αλλά το τσίγκλισμα μου το έδωσε μια ανάρτηση (Κα ΑΡΒΕΛΕΡ… τώρα καταλάβαμε γιατί γίνατε Πρύτανης με τόσους Μεγαλοσταυρούς! Καταλάβαμε ποιοί σας τους έδωσαν!) που μου έστειλε το “ΗΠΕΙΡΟΣ – ΕΛΛΑΣ“, σχετικά φυσικά με την ξεβρακωθείσα από Ελληνίς, παρολίγον Πρόεδρο Αρβελέρ, που την ξέρουμε παντοιοτρόπως, πλην πατρός τε και μητρός τε. Γιατί αν την ξέραμε κι’ από ‘κει, θα είχαμε σίγουρον και το “…τιμιότερον εστί η πατρίς”.

Ε, λέω να παρατήσω τους μασονικούς Αρβελερικούς μεγαλόσταυρους, και να τους χτυπήσω στη google, μπας και με κάνουν βόλτα στη Ντίσνεϊλαντ και το λοιπό Παρίσι. Ρίχνω τον σύζυγο Ζακ  (Jacques Ahrweiler) στον κουβά και κλικάρω (γιατί το Γλύκατζη δεν το αποδέχονται τα Παρίσια και οι λοιπές Ευρωπαίες).

Αντί για Πύργο του Άϊφελ, ο γκούγκλης μου με στέλνει σε κάτι Γερμανικές βουνοπλαγιές γεμάτες αμπέλια και πολλά Γερμανικά κρασιά!!! Κι’ ενώ η “Γερμανική” πόλη και ευρύτερη περιοχή, έχουν περί τους 115.000 κατοίκους, εκ των οποίων μόνοι οι 100 περίπου είναι ή ήσαν Εβραίοι άποικοι!!! Το σοκ έγινε έξω φρενών μου, όταν μαθαίνω, ότι περί το 1250 του μεσαίωνα, υπήρχε ‘κεί δα, ραβίνος Εβραίος με επίθετο ….Ahrweiler και το μικρό Ματίας!!!!. Είπαμε να εμπλουτιστώ εγκεφαλικά, όχι να πάθω και εγκεφαλικό απ’ τα σαρπράϊζ!!!!…

Μια από τις σπουδαιότερες ατραξιόν της Ahrweiler, τι είναι ρε παιδιά καημένα στον κόσμο ξακουσμένα???? ΝΑΙ, είναι η Εβραίικη Συναγωγή, που κτίσθηκε περίπου το 1850, και ενώ οι Εβραίοι την συκοφαντούν, σαν δήθεν στάχτη και μπούρμπουρη από τους κακούς Γερμαναράδες, η χάβρα είναι όχι μόνο ανέπαφη, αλλά έχει μια ποικίλη αλλά αδιάλειπτη λειτουργία και διαδοχικούς Εβραίους ιδιοκτήτες. το 1942 ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ για να γίνει μηχανουργείο. Μετά τον πόλεμο ξαναπουλήθηκε για να γίνει αποθήκη λιπασμάτων (δεν κάνω ποτέ πλάκα με χάβρες) και τα τελευταία χρόνια την αγόρασε ένας άλλος Εβραίος για να την κάνει σχεδόν ….μπουζουξίδικο και λοιπά χάπενιγκ και λοιπά εντόσθια και υπαίθρια πολιτιστικά δρώμενα!!!!… Εντός κήπος και πιο εντός, μικρή βιβλιοθήκη, αποκλειστικά με εβραϊκά θρησκευτικά βιβλία!!!

ΑΑΑααααα!!!!! Δεν πάμε καθόλου, μα καθόλου καλά… Αρχίζω να υποπτεύομαι ότι ο γκούγκλης μου είναι πιθανότατα χαλασμένος και κάνει του κεφαλιού του για να με αποτρελάνει. Εγώ ένα μικρό ΠΕΙΡΑγΜΑ στη γριά Ελένη ήθελα να κάνω κι’ έμπλεξα με συναγωγή ευτράπελη…. Χρειάζομαι τα χάπια μου επειγόντως και ολίγη από ξεκούραση…..

Απάντηση