ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ – Σεισμικά ή Πυρηνικά τα αίτια???

2 Απριλίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

COMODO
Ο Λευτέρης Αυγενάκης (ο μακάκας κολαούζος της Ντόρας Ντρακουμέλ) κυνηγά σαν τρελός το ρεκόρ Γκίνες και από τότε που ονειρεύεται αντιπροεδρία στα ποσοστά της Ντόρας, μου έχει στείλει (κι’ εσάς επίσης), περί τα 582 Δελτία Τύπου, σε διάστημα 3 μηνών!!!
Ο Βελόπουλος έχει αφήσει παρασάγγες τον Αποστολάκη χτίζοντας σαν αρχιΤέκτονας το δικό του ρεκόρ, έχοντας καταθέσει μέχρι στιγμή 537 ερωτήσεις προς τα μέλη της σάπιας κυβέρνησης, επί παντός επιστητού. Το αν θα ξαναγκαστρωθεί η Τίνα, το κρατάει για την παραμονή της κατάθεσης μομφής από τον Καρατζαφέρη προς τον συνέταιρον Γκαγκά.
Και μη αρκούντων αυτών των τεράτων τε και σημείων, άπαντες διαπιστώνουν έντονη εσωστρέφεια επί των οφθαλμών του πεφωτισμένου και ψωνισμένου Γκαγκά.
Η νέα πάθηση επηρεάζει την πεφωτισμένη στέφανον του εξ Αμερικής, επί της οποίας προκαλεί έντονους ιριδισμούς, στον δε πάσχοντα επιπροκαλεί εντονότατη και ακατάπαυστον τσιρλορροήν.
Αυτά ταύτα τα νέα έντονα καιρικά φαινόμενα, προκάλεσαν νέαν διαμάχη και ξυλοδαρμόν, μεταξύ της επιστήμης του κου Παπαζαχού του πρεσβυτέρου και του Τσελέντη του αγνώμονος και αντιρρησίου.
Ο πρώτος εξ αυτών και αξιοκρατικώς μπαμπάς του υιού Παπαζαχού του υποκρυπτόμενου όπισθεν, ισχυρίζεται μετά μανίας, ότι το άστρον του Δαυίδ ουδεμίαν επίδραση ασκεί επί του ανεγκεφάλου και ότι επιστημονικώς έχει καταγραφεί από τις στατιστικές του, ότι η πρόσκρουση των τεκτονικών βλακών, ουδόλως επηρεάζουν τα αιωρούμενα σωματίδια τύπου Γκαγκά. Το δε πρόβλημα του πρωθυπουργού (συνέχισε ο κος Παπαζαχός), είναι εντελώς ατομικόν και ως τοιούτον πρέπει να αντιμετωπιστεί από πυρηνικούς φυσικούς και από την διεθνή επιτροπήν ραδιενέργειας και τσιρλορροών.
Στην άλλη γραμμή, ο αντιρρησίας Τσελέντης, γίνεται εντελώς έξαλλος, διότι τα μηχανάκια ΒΑΝ της Φουκοσίμα και του Ορχομενού και του βόθρου της Ψυτάλλεια, είχαν συγκλίνει και είχαν προβλέψει πριν από την 25 Μαρτίου 2011, ότι όλοι οι απανταχού της γης Γκαγκάδες (και μάλιστα γης Ελληνικής) θα επηρεαστούν από οποιαδήποτε σύγκρουση των τεκτονικών βλακών και θα κουνιούνται και θα σείονται επί εξάμηνο, μετά τον 8ο μετασεισμό της Φουκοσίμα. Η δε αιώρηση (συνέχισε ο κος Τσελέντης) είναι επακόλουθη συνέπεια και όχι η προξενική αρχή του σεισμογόνου γεγονότος.
Ο χρόνος είχε εξαντληθεί, αλλά η επιστήμη της σεισμολογίας συνέχιζε τον καυγαδισμόν εκ συνηθείας.
Όταν δε ο “οικόνομιστ” πληροφορήθηκε ότι μια πανηλίθια εισαγγελέας της μακρινής και εξωτικής Botsovalia Land επιχειρεί επί ματαίω να καταργήσει τις πτωχεύσεις των κρατών-θυμάτων ληστείας από τους κυβερνήτες τους, και τσαντίστηκε τα μάλλα και της φωνάζει όξω απ’ τα δόντια του: Σκάσε άσχετη κυρά…. Είπαμε να είσαι τυφλή, αλλά όχι κι’ έτσι…. Η πατρίς σου έχει πτωχεύσει προ πολλού αφού της κλέψανε όλα τα δίφραγγα οι Πάγκαλοι κλέφτες…..

Απάντηση