Γιατί οι διπλωματικές μας αποστολές στις ΗΠΑ, αποφεύγουν εκδηλώσεις γιά την πατρίδα μας;
Και η Ελλάδα έχει τα δικά της Ολοκαυτώματα… Μας ”πρήξατε”
με το εβραϊκό

‘Ενα ερώτημα στην Ομογένεια, στον Ελληνισμό
Πολλές οι εκδηλώσεις από τις διπλωματικές μας αποστολές στις ΗΠΑ, τον σύλλογο Μαγνησίας ”Αργοναύτες” κ.ά., γιά το Ολοκαύτωμα. Aλλά, πότε οι Εβραιο-Αμερικάνικες Οργανώσεις έκαναν έστω μία εκδήλωση γιά την Ελλάδα; Πότε, έστω, ένας από αυτούς τίμησε με την παρουσία του εκδηλώσεις του Ελληνισμού, ας πούμε, γιά την εθνική του επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821; Η απάντηση; ΟΥΔΕΠΟΤΕ… Και όλη αυτή η εντυπωσιακή νεοελληνική δουλοπρέπεια, γιατί; Γιά να μας βοηθήσει, δήθεν, το …λόμπι τους στην Ουάσιγκτον; Στα σοβαρά ”ευελπιστούμε”; Παραδοσιακά οι Εβραίοι, μόνο…παίρνουν. Δεν δίνουν ποτέ.

Τα… ”αποτελέσματα” της πολυδιαφημισμένης ”υποστήριξης της Ελλάδας” από τις εβραιο-αμερικανικές Οργανώσεις: Εξακολουθούν να αποκαλούν τα Σκόπια ως ”Μακεδονία”

Τι παθαίνουμε με τις ”κόσιερ” ελληνικές διπλωματικές αποστολές
‘Eνταση, παραλίγο επεισόδια σε (μία ακόμα) ομιλία-εκδήλωση γιά το Ολοκαύτωμα, στο Γραφείο Τύπου Νέας Υόρκης
Την παράσταση στην ομιλία -πάλι- γιά το ‘Αουσβιτς, της πρέσβειρας Φωτεινής Τομαή (4 Απρ. ’11), έκλεψε ο ‘Ασιερ Ματαθίας (σύλλογος Μαγνησίας, ”Αργοναύτες”), που αποκάλεσε (πάλι) τους ‘Ελληνες ”αντισημίτες” και ότι ήταν (‘Ελληνες) οι δράστες του εμπρησμού της συναγωγής στα Χανιά, πριν ένα χρόνο. Γιά να ηρεμήσουν τα πνεύματα, προτείνουμε να γίνει άλλη μιά εκδήλωση γιά το Ολοκαύτωμα σύντομα, με ομιλητή τον ‘Ασιερ, στο γενικό Προξενείο μας στη Νέα Υόρκη, το οποίο, από ότι δείχνει, έχει εθισμό στην…μη διοργάνωση εκδηλώσεων γιά την Ελλάδα, αλλά γιά τις…”κόσιερ”, σίγουρα…”σκίζεται”.
Σημ.: Οι διπλωμάτες, ακολουθούν εντολές της ”yes sir” κυβέρνησης της Ελλάδας

Προς γενικό Προξενείο Ελλάδας στη Νέα Υόρκη και προς Υπουργείο Εξωφρενικών, Aθήνα: Shalom
Ευχαριστούμε γιά την πρόσκληση, γιά την εκδήλωση με ομιλία της πρέσβειρας κ. Τομαή στις 4 Απριλίου ’11, στο Γραφείο Τύπου, με θέμα σχετικό με το ‘Αουσβιτς και τα δεινά των Εβραίων. Αν θυμόμαστε καλά, πάλι τον προηγούμενο χρόνο τέτοιες ημέρες, η εντιμότατη πρέσβειρα έκανε ομιλία γιά το ίδιο θέμα, στο γεν. Προξενείο. Καλά, ολόκληρη Υπηρεσία Διπλωματικού Αρχείου ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ υπουργείου, άλλα θέματα εκτός τα σχετικά με το εβραϊκό Ολοκαύτωμα ΔΕΝ έχει; Η Ελλάδα δεν έχει τα δικά της Ολοκαυτώματα; Πριν λίγες ημέρες εορτάσαμε την έναρξη της επανάστασης στα 1821. Δεν θα μπορούσε η κ. πρέσβειρα να ομιλήσει γιά την πολύ καλή έκδοση του ΥΠΕΞ, που επιμελήθηκε, γιά τους Αμερικανούς φιλέλληνες, την συνεισφορά τους στον αγώνα των Ελλήνων κλπ;
Αναρτήθηκε από το ΚΑΛΑΜΙ

2 Comments

Απάντηση