ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ κλπ TSOUTSOUNEROS αυτόπτες μάρτυρες.
Σήμερα Πέμπτη 7-4-2011 και περί ώρα 11.00 π.μ., βρισκόμουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για δουλειές μου και στη πλατεία του κεντρικού πάρκου, μεταξύ Πλατείας Αριστοτέλους και Αρχαίας Ρωμαϊκής Αγοράς, εκεί ακριβώς που τη περασμένη βδομάδα φωτογράφισα τα σκατά του Μπουτάρ Πασά. Από κοντινό σχολείο οι δάσκαλοι έφεραν εκεί τα παιδιά εκδρομή για να παίξουν πιο “ελεύθερα”. Εκεί και το πλήθος των αργόσχολων συνταξιούχων χωρίς σύνταξη να μαζεύουν ήλιο και να περνούν την ώρα τους σχολιάζοντας με κύρος τις αλητείες και τις πουστιές του Παπανδρέου, του Σαμαρά, του Παπακωνσταντίνου, του Αβραμόπουλου, του Πάγκαλου και των φυτών της ψευδοαποκαλούμενης αριστεράς των οφιούχων. Και λοιπός κόσμος??? Μιλιούνια περατζάδα, να πηγαίνουν από δω κι’ από κει ζαλισμένος, στα χαμένα. Παραμιλούσαν…. Παραμιλούσαν κι’ έβριζαν επικίνδυνα και λοξοκοίταζε ο ένας τον άλλον, ψάχνοντας γι’ αφορμή!!!!! Έτσι και τους είχα όλους αυτούς σε διαδήλωση, θα γκρέμιζα κυβέρνηση με 180 βολευτές!!!!
Μόνο 16 δούλευαν: 3 περιπτεράδες, 8 Πακιστανοκινέζοι λαθρομετανάστες που πούλαγαν με τα λαθραία τους και 5 δραστήριοι Γιαχωβάδες που έκαναν πεζοδρόμιο προς άγραν πελατών ντάλα μεσημέρι με σχέδιο. Και λέω με σχέδιο, γιατί οι περιπτεράδες μέσα στη κακομοιριά και την απομόνωση (1 Χ 1) δούλευαν σαν σε ρουτίνα βαριεστημένα και καθυστερούσαν να δώσουν ρέστα, μήπως και ξεχαστείς και φύγεις άρεστος, μήπως και συμπληρώσουν το μεροκάματο με πονηράδα. Τις λαθροτσετσένες με τα λαθραία τσιγάρα, τις είχαν εκτοπίσει κατά μήκος της Εγνατίας, από Αχειροποίητο μέχρι και Παναγία Χαλκέων. Τα Πακιστανοκινεζάκια τα λαθρόβια και τα λαθροπωλούντα, τα βλέπεις να τριγυρίζουν ακανόνιστα τη μεγάλη πλατεία, κι’ αυτά μεσ’ τη κακομοιριά και τη σκοτεινίλα, γιατί έτσι και δεν πουλήσουν κανένα ρολόϊ ή κανέναν μαϊμού φορτιστή κινητού, θ’ αναγκαστούν να φάνε μπαταρία LG για μεσημέρι, με κορδόνια για άρβυλα επιδόρπιο…. Ενώ τα Γιαχωβά???…..
Ενώ τους Γιαχωβάδες τους βλέπεις όλους από πλατεία Αριστοτέλους μέχρι τον Άϊ Δημήτρη και τη Κασσάνδρου στητούς και κορδωτούς και ατσαλάκωτους κι’ από εμφανή λεκέ μηδέν!!!! Και με χαμόγελο???? Να γλείφουν τα χείλεα τις άκρες των αυτιών, διότι Γιαχωβίστηκαν επαγγελματικώς και τα οικονομικά τους επιλύθηκαν υπερατλαντικώς, μη πω από Τζερούσαλεμ Σίτι. Στην εντέλεια!!! Εκεί, στη μεγάλη πλατεία, κέντρο του κέντρου της Θεσσαλονίκης με τα πολλά σκατά εκτός δημοτικών ουρητηρίων, τους βλέπεις να έχουν πιάσει τις 4 γωνίες κι’ ο πέμπτος να κάνει τον διαγώνιο σύνδεσμο, λες και φοβόταν μη του λακίσουν οι υπόλοιποι και ξαναχριστιανιστούν ή πήγαινε για να τους μεταφέρει εβραϊκές περικοπές και ερμηνείες…. Εκεί στη μεγάλη πλατεία, στην από κάτω της Αρχαίας Αγοράς, εκεί που έπαιζαν τα παιδιά του Δημοτικού με τους δασκάλους και σκότωναν τις ώρες με τις ώρες τα γερόντια, όλα φαίνονταν να ελέγχονται πλήρως από τη Γιαχωβάδικη πεντάδα!!!! Κι ο κάθε Γιαχωβάς, κρατούσε με το ένα χέρι ένα εμφανέστατο πλακάτ, με διαφήμιση της πραμάτειας, μιας βίβλου προθαλάμου για τη Καμπάλα!!!  Όποιος περνούσε σε απόσταση δύο μέτρων, έκαναν δυο βήματα προς το μέρος του, του κολλούσαν το πλακάτ της “Σκοπιάς” στη μούρη και του άρχιζαν το ψηστήρι, χωρίς να πτοούνται από την αδιαφορία του κόσμου. Σίγουρα όμως στην αρχή αιφνιδιαζόταν, ο καθένας που δεχόταν τη δημόσια προκλητική παραθρησκευτική παρενόχληση. Οι ατομικοί φορείς δημόσιων και δημοτικών αρχών, αρέσκονται να ανακαλύπτουν κουσούρια σε κάποιο ράσο και να χτυπούν με λύσσα κατά δικαίων και αδίκων. Με αυτή την Αμερικανοκίνητη συμμορία κανένας δεν κουνιέται. Αν ακριβώς το ίδιο κάνουν κάποιος παπάς με 4-5 χριστιανούς φίλους του, οι ακτιβιστές του κώλου, αλλά με τη φασιστική εξουσία στα χέρια, θα ξεσηκώσουν τις πέτρες…..
Ο συγκεκριμένος αλήτης με τις διαγώνιες διαδρομές και το πλακάτ της “Σκοπιάς” στο στήθος, πέρασε (όσο ήμουν εκεί) 3 φορές ανάμεσα από τα παιδάκια που έπαιζαν….. Τυχαίο???? Δεν νομίζω…..
5 Mpx ilithie malaka

Απάντηση