Εδώ κι’ ένα μήνα περίπου, συμβαίνουν περίεργα πράγματα με το ιστολόγιό μου (tsoutsouneros).
Είναι σίγουρο, ότι η wordpres έχει έναν όρο, σύμφωνα με τον οποίο δικαιούτε να βάζει ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ, δηλαδή περιοριστικά και όχι έντονα, διαφημίσεις έναντι της προσφερόμενης φιλοξενίας.
Στην οθόνη του υπολογιστή που χρησιμοποιώ για να κάνω αναρτήσεις, ουδέποτε εμφανίζονται διαφημίσεις μεταξύ των αναρτήσεών μου. ΟΜΩΣ σε άλλον, μη συνδεδεμένο υπολογιστή, οι αναρτήσεις μου είναι γεμάτες με προκλητικές και ανεξέλεγκτες διαφημίσεις. Αυτό με εξόργησε και άρχισα να βάζω στο τέλος κάθε ανάρτησης, τη φράση “ΤΥΧΟΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ“.
Αυτό τσάντισε τη wordpress, που μου έκλεισε το ιστολόγιο για 1-1,5 ώρα (προ ημερών), στέλνοντας μου σημείωμα ότι το έκανε επειδή λέει δεν είμαι εντάξει με τη πολιτική διαφημίσεών της και αν δεν μου αρέσει να πάω αλλού. Αυτό ανέβασε το αίμα στο αρβανίτικο κεφάλι μου και τους αγρίεψα κι’ εγώ, για να μου δώσουν πίσω τις αναρτήσεις μου και ευχαρίστως να τους αφήσω “γεια”.

Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝΕΖΩΝ
Αμέσως μετά από αυτά, δέχομαι περίεργη επίθεση ….αγάπης και λατρείας μέχρι τρέλας, από τους ….Πολωνέζους!!!! Αν σας πω, ότι μέσα σε 20 περίπου μέρες, έχω δεχθεί περίπου 600 σχόλια (spam) “Πολωνών”, ξετρελαμένων με το ιστολόγιό μου, θα με πιστέψετε??? Βλέπετε την εικόνα. Σαν κι’ αυτά… Μόνο ο Βαλέσα δεν έχει σχολιάσει ακόμα, και ο πάπας Βοϊτίλα!!!! Φυσικά και τα διαγράφω κατ’ ευθείαν. Εν τω μεταξεί, σποραδικά, ο μαλάκας που πάει να μου φτιάξει ιστορία με διάφορα ονόματα, ρίχνει και κάποιο σχόλιο με υποψία προβλήματος, για το οποίο ο κόπανος προσφέρεται να με βοηθήσει να το λύσω, και μου δίνει και εγγύηση επιτυχίας, γιατί το έχει κάνει και με τον φίλο του. Τυχαία η εμφάνιση των “Πολωνέζων”???? Δεν νομίζω. Αν βλέπατε την ασχετοσύνη σχολίων με το σχολιαζόμενο θέμα, θα καταλαβαίνατε περισσότερα για τις ξαφνικές, περίεργες αγάπες από τη Βαρσοβία!!!!
Λοιπόν “Πολωνέ”, δεν με νοιάζει κάθε πότε το κάνεις με τον φίλο σου, εδώ, με τον Μπαρμπανίκο δεν θα το κάνεις ποτέ!!! Επίσης περίεργε “Πολωνέ”, σου υπενθυμίζω, ότι τα ιστολογικά ονόματα, για τον Μπαρμπανίκο είναι αναλώσιμα. Σημασία έχει το κάτουρο κι’ όχι ο καμπινές!!!!
Μπορεί να καθυστερώ στην αλληλογραφία τώρα τελευταία, αλλά δεν ξεχνώ. Να ξέρετε, ότι πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, προσπαθώ να οργανωθώ διαφορετικά, και σίγουρα πιο ανεξάρτητα. Ακόμα και στην Ισλανδία έψαξα (που έκαναν νόμο για προστασία των μπλόγκερς) αλλά η απογοήτευσή μου ήταν τεράστια. Πιστεύω ότι εκεί τα πράγματα είναι χειρότερα και ως γνωστόν, από απόψεως κυβερνητικής εβραιοκρατούμενης διαφθοράς, οι Ισλανδοί μας πρόλαβαν. Ότι αποφασίσω, θα το πληροφορηθείτε από εμένα με πολλούς τρόπους.

2 Comments

Απάντηση