Αγώνα ζωής στον οποίο μας θέλει συμπαραστάτες κάνει ο πιο γνωστός Έλληνας φίλαθλος, το πρότυπο της αγνής φίλαθλης ψυχής των ελληνικών γηπέδων…
Ο Γιάννης Μαντζουράνης ή γνωστότερος ως «Εθνικάρας» αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας και χρειάζεται να μεταβεί στο εξωτερικό, σε εξειδικευμένο μάλιστα νοσοκομείο. Πλούσιος σε αισθήματα ο ίδιος αλλά δυστυχώς όχι και σε υλικά αγαθα, δε μπορεί να καλύψει το κόστος…
Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές, που συνέδεσαν τον «Εθνικάρα» με το ήθος, την αφοσίωση και την αξιοπρέπεια, δε θα μπορούσαν να μη στηρίξουν το Γιάννη Μαντζουράνη στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του και αποφάσισαν -ζητώντας και τη στήριξη της φίλαθλης γνώμης της Ελλάδας- να αγωνιστούν σε ένα παιχνίδι καρδιάς και κοινωνικής προσφοράς για τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου.
Η αντιπροσωπευτική ομάδα του Π.Σ.Α.Π., αποτελούμενη, κυρίως, από διεθνείς επίλεκτους ποδοσφαιριστές, θα αγωνισθεί με τους παλαίμαχους του Εθνικού στο γήπεδο του Αιγάλεω (στις 16.00) και καλεί τους Έλληνες φιλάθλους να προσέλθουν στο γήπεδο αλλά και γενικότερα όσους μπορούν και επιθυμούν να στηρίξουν οικονομικά τον Γιάννη Μαντζουράνη.
«Χρειάζεται την βοήθεια όλων μας. Όποιοι μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά για την οικονομική ενίσχυση του, έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν το ποσό που αντιπροσωπεύει τη συνδρομή τους προς τον «Εθνικάρα», στην Εμπορική Τράπεζα, στον αριθμό λογαριασμού 67531442 (δικαιούχος Γιάννης Μαντζουράνης)» αναφέρει –μεταξύ άλλων- η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ.

star
Πηγή: http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/04/blog-post_6568.html
Αναρτήθηκε από Διηνέκης

Απάντηση