Είχα ξανα-ασχοληθεί με τους λαδωμένους γιατρούς της DePuy International και DePuy Hellas στις 12-8-2010, στο “ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ vs AVRAGIOZ” ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ???????

http://avragioz.blogspot.com/2010/08/blog-post_12.html

Τώρα πρέπει να ξανα-ασχοληθούμε, λόγω των εξελήξεων στον υπερπέραν του Ατλαντικού ληστοχώρο της πανάξυπνης Οβρεάδος Αμερικής, που μας έφαγε τον γάϊδαρο, καταπίνει και την ουρά αμάσητη!!!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ 2 ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΞΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ

Η DePuy International Limited καταδικάστηκε σε πρόστιμο 4,829,000 £, για δωροδοκίες που έκανε (στην Ελλάδα), προκειμένου να κερδίζει Παραγγελίες

Σήμερα, στο Ανώτατο Δικαστήριο, το “Serious Fraud Office” (πως λέμε ενταύθα “Σαμπατακάκης” ή “Ρακιντζής” – χε-χε-χε – ε, καμία σχέση!!!), λήφθηκε απόφαση Δημόσιας Τάξης, κατά των παραβάσεων της DePuy International Limited. Η εταιρεία θα πληρώσει £ 4.829.000 ευρώ, συν τα έξοδα της δίκης, σαν αναγνώριση της παράνομης συμπεριφοράς της, που αφορά δωροδοκίες, για την πώληση των ορθοπεδικών προϊόντων στην Ελλάδα μεταξύ 1998 και 2006.

Η “DePuy International Limited” είναι θυγατρική της “DePuy Incorporated”, με έδρα τη Βαρσοβία, της Indiana των ΗΠΑ. Η DePuy εξαγοράστηκε από την εταιρεία Johnson & Johnson το 1998. Μετά από μια εσωτερική καταγγελία το 2006, η Johnson & Johnson ξεκίνησε εσωτερική έρευνα σχετικά με τη μη συμμόρφωση με τους κανόνες της επιχείρησης, σε σχέση με την πώληση των ορθοπεδικών προϊόντων στην Ελλάδα. Η Johnson & Johnson γνωστοποιούσε τα πορίσματά της στο Υπουργείο Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών («DOJ”) και στη  Securities and Exchange Commission («SEC») των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το “Serious Fraud Office -SFO” ξεκίνησε έρευνα για τις δραστηριότητες της DePuy International Limited, τον Οκτώβριο του 2007 μετά από παραπομπή της υπόθεσης από το αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης. Η “DePuy International Limited” συνεργάστηκε πλήρως με την έρευνα της SFO. Όπως και σε στενή συνεργασία με το DOJ και τη SEC, η SFO βοηθήθηκε στην έρευνά της, από την Αστυνομική Μονάδα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος του West Yorkshire.

Ο διευθυντής του Serious Fraud Office (SFO), Richard (και) Δημοτικός σύμβουλος σχολίασε: “Όταν η Johnson & Johnson ανέφερε τη διαφθορά της DePuy, το Αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης πληροφόρησε την SFO, ότι τα θέματα αυτά υπάγονται στη δικαιοδοσία μας. Συνεργαστήκαμε με το αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης για να βρούμε μια λύση, που να εξυπηρετούνται τόσο τα συμφέροντα της δικαιοσύνης και της επιθυμίας της εταιρείας να θέσει τέρμα (???????) στη παράνομη δραστηριότητα και να προχωρήσουμε μπροστά. Πιστεύω πως τα αποτελέσματα θα φανούν, μετά την σημερινή έγκριση του Ανώτατου Δικαστηρίου, και στις άλλες εταιρείες μας, καθώς η “SFO” συνεργάζεται στενά με τους οργανισμούς μας (εταιρείες μας) σε όλο τον κόσμο, για την επιβολή των υψηλότερων ηθικών προτύπων, αλλά και είναι πρόθυμοι να συμμετάσχουν (σε έρευνες) και ακούσουν τις εταιρείες, που έρχονται σε μας με τα προβλήματά τους, και να τους βοηθήσουμε να βρούμε λύσεις”.
Μετάφραση: Μπαρμπανίκος Αρβανίτης
Έχει μπλακ χιούμορ το Αμέρικα — Αλλού τρώνε και πίνουν, κι’ αλλού πάνε και το δίνουν!!!!!! ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ — ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ……

Απάντηση