ΕΙΧΑ (ακόμα ένα) ΓΡΑΜΜΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ…

15 Απριλίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

….Που μου λέει: “Εσύ που ξέρεις καλά τα νοσοκομεία και την υγεία, μήπως έχεις εξήγηση για το θέμα του (νοσοκομείου) “ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ” που δήλωνε “πλήρες” και “στερούμενο υλικών” και ζητούσε να ΜΗΝ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ, ενώ “βρέθηκε” (από τον ΔΥΠΕ-άρχη – τον ίδιο, μας είπαν), να έχει κενά κρεββάτια????

Τι γίνεται εδώ????

Και ΠΩΣ δικαιολογείται, ο ΕΜΠΙΣΤΟΣ του ΥΠΟΥΡΓΟΥ διοικητής του νοσοκομείου, να φέρεται ότι “παγιδεύθηκε” από κακή ενημέρωση?????
Να υπάρχουν ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ διοικητές στα νοσοκομεία????
ή μηπως αντίθετα είναι ΠΑΝΟΥΡΓΟΙ και κάτι ΑΛΛΟ παίζουν????
ή μήπως παίζονται “παγνίδια και αλληλοκαρφώματα” διαφόρων αρουραίων της εξουσίας????
Το ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ είναι από τα πλέον “γωνιακά μαγαζιά” στην πιάτσα. Παίζονται από εκεί μέσα  φοβερά παιγνίδια με (ΙΔΙΩΤΙΚΑ) μαιευτήρια αλλά και εταιρείες φαρμάκων, ογκολογίας ειδικά.
Τώρα, ΠΩΣ έγινε και ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ το παιγνίδι. Μήπως και οι διοικούντες θέλουν και αυτοί να παίξουν μπάλλα??????
(Στο θέμα-μυστήριο, θα δώσει ΛΥΣΕΙ ο ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗΣ και οι ράμπο του, μας είπαν….. Να το πιστέψουμε????)
John Smith
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Αφού τα λες όλα, τι να προσθέσω??? Ούτε αφελείς, ούτε απλώς πανούργοι είναι, όλοι τους ανεξαιρέτως. Είναι απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου. Όσο για Σαμπατακάκη (και Ρακιντζή), είναι οι …ακατάλληλοι άνθρωποι στις επίσης ακατάλληλες θέσεις. Είναι τα όργανα του παρακράτους για τη διαιώνιση της σαπίλας και της διαφθοράς. Επί των ημερών και των δύο αχυράνθρωπων, εκδιώχθηκε από τον χώρο της υγείας κάθε έντιμο πρόσωπο, στις θέσεις τους προσλήφθηκαν απατεώνες με παρελθόν και η διαφθορά καλπάζει. ΝΑΙ, τα δημόσια νοσοκομεία με υπονόμευση πρακτόρων του υποκόσμου πηγαίνουν για πλήρη απαξίωση, έχουν ήδη δρομολογηθεί καταργήσεις, που τις βαφτίζουν “συγχωνεύσεις”, ώστε να ανοίξει ο δρόμος να καλύψουν τα κατασκευασμένα κενά, οι κερδοσκόποι υγείας. Όταν εδώ και χρόνια, διορίζονται ως διοικητές, ιδρυτές ιδιωτικών κλινικών και υπάλληλοί τους, είναι φαιδρό, ακόμα και να αναφέρουμε τη συντομογραφία “ΕΣΥ”.
Να είσαι καλά.

1 Trackback or Pingback

Απάντηση