Ναι, οι πιότεροι δεν τον γνωρίζετε, αλλά το οικονομολογικό τοξικό απόβλητο, που σας τον παρουσίασα …παραμορφωμένο (τρομάρα του), για τις ανάγκες της προηγούμενης ανάρτησης, είναι ο αξιότιμος μακάκας, Λεωνίδας Θεόκλητος, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας και Πρόεδρος ΔΣ της Εθνικής Ασφαλιστικής!!!!!

Είναι ο …”άρχοντας”, που είπε τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής κοτσάνα με τα πτωχευτικά μας και προσπάθησε από Λονδίνο μεριά, να φορτώσει την ανικανότητά του και την των πλουσίων συντρόφων του (ή και κάτι άλλο????), στον ταλαίπωρο “τορναδόρο”.

Καταλογίζει λοιπόν ο αχρείος, μια συσσωρευμένη ζημιά 2 δις €, που την έπαθε λέει ο ζούλας, το τραπεζοασφαλιστικό σύστημα που τυρανά τον τόπο εκ του έξωθεν, έτσι ….ξαφνικά, επειδή ο τορναδόρος, είπε κάτι,  που όλοι οι οικονομολόγοι (πλην των βοηθών λογιστών που κυβερνούν) το ξέρουμε, ότι επισημοποιήθηκε εδώ και ….1,5 χρόνο!!!!!
Ως γνωστόνννν, ο τορναδόρος είχε κάνει τη γνωστή ανάρτηση περί πτωχεύσεως την 25-3-2011, και στην οποία ο μεγάλος Μπαρμπανίκος δεν τσίμπησε, γιατί προνοητικός ων, είχε καταγράψει και ευθαρσώς επιμένει, ότι ο Παπανδρέου κατασκεύασε με τους πάτρωνές του τη πτώχευση, από την επομένη της εκλογής του και την επιβάλει καθημερινά μέχρι σήμερα και το κρατάει μυστικό, μονάχα από μια εισαγγελέα εφετών, την οποία πλέον υποψιάζομαι (για τις εμμονές της) να πάσχει από οξύτατον πρασινίζονται κομματοσκυλισμό. Και επιμένω να την υποψιάζομαι, διότι ένας πρωτοετής φοιτητής νομικής, γνωρίζει τον ορισμό της πτωχεύσεως, πολύ δε περισσότερο, μια εισαγγελέας εφετών!!!!! Ξηγηθήκαμε?????
Τη πουστιά του ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΕ και πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής την έκανε στο Imperial College του Λονδίνου. Αυτό το …ευαγές, παρά τον εντυπωσιασμό της έδρας του, κατά μόνας ή ομού μετά άλλων δραστών, μοιράζει μεταπτυχιακά σε παιδιά του μπαμπά, με ….ελκυστικούς όρους και διαδικασίες “εξπρές σελφ-σέρβις”, διότι δεν είναι πρέπον στο κύκλο τους να τελειώνουν σπουδές ότι κι’ ότι τα πλούσια τούβλα. Αύριο, σου λέει, θα σε καλέσει η λέσχη Bilderberg να κυβερνήσεις…. Τις τρύπες του τούβλου σου θα δίξεις????

Πως θα πας???? Κάτι πρέπει να κρατάς μπροστά απ’ τη μούρη σου, να μη φαίνεσαι τελείως τούβλο!!…  ….Και είπεν επίσης ο ΒΛΑΞ, ότι “βλακώδης είναι πάσα συζήτηση περί πτωχεύσεως και περί αναδιαρθρώσεως των χρεών, διότι ….είναι σαν να παραδεχόμαστε ότι ….πτωχεύσαμε και θα μας πάρουν χαμπάρι αυτοί ….που το ξέρουν πριν από μας!!!!!”
Αυτή η σχολή πρέπει τελικά, να είναι ΣΧΟΛΗ ΓΚΑΓΚΑΔΩΝ…..
Στην ίδια διοργάνωση (..χάπενιγκ..) της  σχολής Γκαγκάδων, εμφανίσθηκε και ο γλίφτης παντός καιρού (ακόμη και Μητσοτακικού καιρού), Αλέκος Παπαδόπουλος, ο οποίος (πονηρός για να μου ξεφύγει) δείχνει να συμφωνεί μαζί μου, ως προς την προ 12μήνου (και βάλε)  επίσημη έναρξη της πτωχευτικής διαδικασίας, πλην όμως, έχει πάθει απόλυτη αμνησία, από κουτουλιά του Μητσοτάκαρου, κάπου στον Ψηλορίτη!!!!
ΛΟΙΠΟΝ: Από το 1989 έως και το 2009, 20 χρόνια, αυτός ο κατά Πάγκαλον κοπρίτης, ήταν βολευτής του ψευδοΠΑΣΟΚ…. Από το 1993 έως και τον Ιούνιο του 2002, αυτός ο κατά Πάγκαλον κοπρίτης, ήταν ΔΕΚΑ (10) ολόκληρα χρόνια, Υπουργός Οικονομικών, Υπουργός Εσωτερικών- Δημόσιας Διοίκησης, Υπουργός Υγείας του ψευδοΠΑΣΟΚ. Είναι επίσης, ο βασικός υπεύθυνος για τη δημιουργία των διεφθαρμένων Σωμάτων ψευδοΕπιθεώρησης και διάφορων ψευδοΣυνήγορων τύπου Γιώργου Καμίνη. Αυτός ο Αλέκος Παπαδόπουλος, δεν σταματά να προτείνει στον Γκαγκά Παπανδρέου και να του υπενθυμίζει, μετά την 15η εκδορά μας, να μας κάνει με 666 ξυράφια τις κόντρα εκδορές, μέχρι το κόκκαλο!!!! Και γεωτρύπανο θέλει να κάνει δώρο στη τρόϊκα, για τα μεδούλια!!!! Γιατί μόνο έτσι θα σωθούν τα αφεντικά της οικονομίας του. Αυτόν τον Αλέκο Παπαδόπουλο, προτείνει αδιάκοπα για υπερυπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, ο μόνιμος εκπρόσωπος των αλητών του Σίτι του Λονδίνου, ο Δρακουμέλ Μητσοτάκαρος!!!

Στην ίδια ζωοπανήγυρι του Imperial College οφ Λόντον, παραβρέθηκε και είπε κανα-δυο μαλακίες, για το από που και πόσο να ….δανειστούμε, και ο εκπρόσωπος του ΓκαγκαροΣαμαρά, Χρήστος Σταϊκούρας. Μιλάμε για τσίρκο κομπλέ, με φουλ ακροβατικά και τσόντα στο περιθώριο.

ΥΠΟΨΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ: Η διασπορά ψευδών δηλώσεων περί υπάρχουσας χρεοκοπίας, από τον πολιτικό αληταρά Αλέκο Παπαδόπουλο, δεν καλύπτεται από ασυλία. Παρακαλώ δια τα καθ’ υμάς!!!

Απάντηση