Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης, ΟΙ ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΙ “ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΣΑΜΠΑ “ΘΕΣΕΙΣ” ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΟ “ΕΣΥ Α.Ε.” ΚΑΙ αυτοΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ – ΕΓΙΝΕ αυτοΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΟΧΩΝ!!!, με την οποία δείχνουμε τη διαδικτυακή-διαφημιστική αυτοπροβολή του καθηγητή της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, Σπύρου Λαδά, προσπαθώ να λύσω μια λογική απορία.

== ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ==

Μήπως ξεφεύγω??? Μήπως το «ΛΑΪΚΟ» Γ.Ν. Αθηνών δεν διαθέτει το αναγκαίο πληροφοριακό-ενημερωτικό υλικό στο διαδίκτυο??? Μήπως δεν έχει καν, ιστοσελίδα, στην εποχή της ψευδοΠΑΣΟΚικής ….»διαύγειας»????

Με ελάχιστα ΚΛΙΚ, πήρα τις απαντήσεις μου.

1. Αναζητώντας ΛΑΪΚΟ, βγαίνουμε εύκολα στη διεύθυνση http://www.laiko.gr/, όπου με ευχάριστη έκπληξη βλέπουμε μια από τις πληρέστερες για Νοσοκομείο ιστοσελίδες.

2. Από εκεί, στην αριστερή στήλη, κάνω ΚΛΙΚ στην ετικέτα «Κλινικές – Εργαστήρια – Τμήματα» και με πηγαίνει σε έναν εύχρηστο πίνακα, στο κέντρο του οποίου, στη 3η σειρά, είναι η «Α’ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική».

3. Κάνω ΚΛΙΚ και πηγαίνω στη πρώτη σελίδα  http://www.laiko.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=162:2009-12-07-19-11-33&catid=21&Itemid=165  της Α’ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής, στο τέλος της οποίας υπάρχει και η φωτογραφία του Διευθυντή της, Σπύρου Λαδά. Εδώ θα δω και τα εξής περίεργα: Ενώ στη συγκεκριμένη θέση της επίσημης σελίδας της Κλινικής (εντός της συνολικής του ΛΑΪΚΟΥ Γ.Ν. Αθηνών) υπάρχουν όλα τα επίσημα στοιχεία ενημέρωσης του κάθε ενδιαφερόμενου (τηλέφωνα, γραμματεία, πρωινά και απογευμετινά ιατρεία κλπ), υπάρχουν επίσης, αφενός μια παραπομπή με την ένδειξη «ΙΣΤΟΣΤΕΛΙΔΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ: http://APPK.pblogs.gr» η οποία είναι, μια (δεύτερη) τελείως προσωπική ιστοσελίδα του καθηγητή Σπύρου Λαδά και αφετέρου διαπιστώνω, ότι τα τηλέφωνα για ραντεβού στα Απογευματινά Εξωτερικά Ιατρεία (213 206 1458 και 213 206 1459), διαφέρουν από το τηλέφωνο (Απογευματινό Ιατρείο: 210-7210213), που δίνει ο καθηγητής στις 2 προσωπικές του ιστοσελίδες, στο ιδιωτικό pblogs του http://me.pathfinder.gr/spirosladas

Το ερώτημα του κάθε αφελούς είναι, γιατί άραγε ο καθηγητής Σπύρος Λαδάς δεν αρκέσθηκε στο πλούσιο πληροφοριακό υλικό, που υπάρχει στην ιστοσελίδα του ΛΑΪΚΟΥ Γ.Ν. Αθηνών, για τη κλινική που διευθύνει???? και έχει 2 ξεχωριστές προσωπικές ιστοσελίδες, που κυρίως επευθύνονται «στο κοινό των ασθενών»???? Τις επί πλέον πληροφορίες αυτοπροβολής που υπάρχουν στις 2 ξεχωριστές από το νοσοκομείο (και από την Ιατρική Σχολή Αθηνών), δεν μπορεί να τις συμπεριλάβει στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου???? και αν ΟΧΙ, γιατί????

Το επόμενο ερώτημα του κάθε αφελούς είναι, άραγε, όλοι οι καθηγητές της Ιατρικής Σχολής, το ίδιο κάνουν???? Πέρα από το τι συμπεριλαμβάνουν στις ιστοσελίδες της Σχολής και της Πανεπιστημιακής Κλινικής, φτιάχνουν και 2-3 ξεχωριστές προσωπικές ιστοσελίδες ο καθένας???? και γιατί????

Απάντηση