Αρχίζουν να παθαίνουν τα ψυχολογικά μου και οι μεγάλες σύγχυσες. Πρώτη μου φορά γίνομαι τόσο αναποφάσιστος και αποπροσανατολισμένος, για το κατά που πέφτουν τα απογευματινά εξωτερικά ιατρεία του Λαϊκού Γ.Ν. Αθήνας. Έτσι μούρχεται να δώσω τόπο στην οργή και να ζητήσω βοήθεια και πληροφοριοδότηση απ’ τον Σαμπατακάκη, ή έστω τον Ρακιντζή…. Αλλά μετά λέω, «τέτοιοι σκράπες που είναι, που να ξέρουν».

Η Ιατρική Αθηνών και περιχώρων έχει τη δική της ενημέρωση και τα δικά της τηλεφωνικά κέντρα. Η Πανεπιστημιακή Α’Α’Α’Α’ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική του Λαϊκού Γ.Ν. έχει τα δικά της και δεν κάνει πίσω, στο ποιος θα πληροφορεί το φιλοθεάμον κοινό της Ανίτα Πάνια, για τους καταλόγους των απογευμaτινών….. Και τι μένει???? Μένει το ορφανό τηλέφωνο 210 7210 213, του εγκατεστημένου χάριν οικονομίας, σε ένα ταπεινό στενό παρασόκακο της Βασ. Σοφίας στα Ιλίσια. Εκεί, οδός Σισίνη, ταπεινός αριθμός 23 (ΤΚ 11528 – ΑΘΗΝΑΙ), εδρεύουν τα πλέον σύγχρονα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ και πάσης Ελλάδος. Εκεί και το προσφιλές τηλέφωνο 210 7210 213 των Απογευμετινών Ιατρείων και τελείως συμπτωματικώς του ιδιωτικού ιατρείου του καθηγητή της Ιατρικής Αθηνών, Σπύρου Λαδά, απ’ ευθείας συνδεδεμένου με τον …Pathfinder, 2 σελίδες, 1 προφίλ!!!! Αυτό δεν είναι τηλέφωνο…. Ο εξαποδώ είναι και τα προλαβαίνει όλα, εκεί που όλα τα τηλεφωνικά κέντρα δηλώνουν χρεωκοπία και πτώχευση!!!! Τι θες??? Φοιτητές Ιατρικής??? Εκεί!!! Συνάδελφοι Καθηγητές??? Εκεί!!! Το φτερνιζόμενο ή πάσχον από ευκοίλια φιλοθεάμον κοινό της Ανίτα Πάνια??? ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΚΕΙ ΧΩΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΔΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝΕ. Όταν όλα τα τηλεφωνικά κέντρα φλέγονται και αυτοπυρπολούνται και αυτοκαταστρέφονται, ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΕΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ.

Και γιατί παρακαλώ??? Γιατί όσες ΕΔΕ και προκαταρκτικές μαλακίες κι’ αν γίνουν, θ’ αποδειχθούν περίτρανα, τα κοινωνικά ελατήρια του θεράποντος ιατρού κι’ εμείς όλοι οι βλάχοι, θα αναγκαστούμε να παραδεχθούμε  το αυτοανόητο. Ότι δηλαδή ο καθηγητής, έκανε προσωρινή εξυπηρέτηση στη Πανεπιστημιακή Κλινική της Α’Α’Α’Α’  Προπαιδευτικής Παθολογικής, για να την αποσυμφορήσει…. Έεεε, να του ζητάμε και τα ρέστα και να διασκορπίζουμε τις υποψίες μας, πάει πολύ. Βοηθάει και την ελεύθερη αγορά (επίσης) και δίνει κίνητρο στους νέους φερέλπιδες ιατρούς, να εισαχθούν στο πνεύμα των επενδύσεων.

Κλείνω εδώ το τρισέλιδο και δεν χρειάζεται να επαναλάβω τι πρέπει να κάνουμε για να φύγουν οι χολέρες. Το αυτονόητο (πρώτα διαβάζουμε τα τελευταία άρθρα του Συντάγματος κι’ ας το πάνε όλα τα καθίκια για πλήρη κατάργηση — δεύτερον τους κόβουμε τα ξερά απ’ τους αγκώνες για να μη θέλουν να γίνουν αιώνιοι άρπαγες — και τρίτον τους φουντάρουμε στα βαθιά, κρατώντας τις κεφάλες τους εντός των υδάτων μέχρι να τελευτήσουν οι μπουρμπουλίθρες). 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ: Μη μπεις στον κόπο να πεις ότι οι σελίδες στον Pathfinder.gr είναι παλιές, γιατί είναι εν λειτουργία μέχρι και αυτή τη στιγμή που γράφω.

1 Comment

Απάντηση