ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ – ( BUSINESS WIRE ) – Το παρακάτω είναι μια ανακοίνωση από το IRmep:
Το Αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών δεν διαθέτει πρόγραμμα για την καταπολέμηση της μαζικής φοροδιαφυγής στις ΗΠΑ, από εισφορές προς “φιλανθρωπικές οργανώσεις”, με σκοπό τη παράνομη ανέγερση οικισμών (στα κατεχόμενα της Παλαιστίνης). Παρά τις τρέχουσες δημόσιες αποκαλύψεις των αδικιών, το Γραφείο Ελέγχου Αλλοδαπών Περιουσιακών Στοιχείων (OFAC) δεν έχει ποτέ διερευνήσει, ούτε καν έχει ποτέ συζητήσει, την αποδεδειγμένη φοροδιαφυγή (Εβραϊκών) “φιλανθρωπικών οργανώσεων” στις ΗΠΑ, που ασχολούνται με ανεξέλεγκτη παράνομη ανέγερση νέων οικισμών στη Δυτική Όχθη (Παλαιστίνη).

Το 2005, ο πρώην εισαγγελέας του Ισραήλ Talia Sasson, ανακάλυψε οιονεί κρατικούς φορείς, που δραστηριοποιούνταν στη χρηματοδότηση ανοικοδόμησης νέων παράνομων οικισμών σε Δυτική Όχθη, (Αυτή η δραστηριότητα) θεωρείται παράνομη, ακόμα κα βάσει τόσο του Ισραηλινού όσο και του διεθνούς δικαίου. Στις 18 Μαρτίου 2005, το εβραϊκό “Daily Forward” ανέφερε ότι “αμερικάνικες” κερδοσκοπικές οργανώσεις, είχαν δεσμούς και υπό τον τον έλεγχό τους, την Παγκόσμια Σιωνιστική Οργάνωση, η οποία συμμετείχε ενεργά στο συντονισμό κατασκευής των παράνομων εποικισμών:

Αμήχανοι οι ηγέτες των αμερικανο-εβραϊκών οργανώσεων, παρακολουθούν τις ειδήσεις αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με τις οποίες, ένας διεθνής οργανισμός που είναι υπό τον έλεγχό τους, βρίσκεται μπερδεμένος στο κέντρο του Ισραηλινού συστήματος. Λεπτομέριες υπάρχουν σε κυβερνητική έκθεση-βόμβα, (για αποστολή αφορολόγητων χρημάτων στο Ισραήλ), προκειμένου να χτίσει παράνομα φυλάκια, κατά παράβαση της Ισραηλινής νομοθεσίας, και τις διεθνείς πολιτικές δεσμεύσεις (του Ισραήλ).

Ο διεθνής οργανισμός, η Παγκόσμια Σιωνιστική Οργάνωση, περιγράφεται στην έκθεση ως καίριος παράγοντασ στο σύστημα, στο οποίο επίορκοι υπαλλήλοι σε διάφορα υπουργεία της κυβέρνησης (των ΗΠΑ), διοχέτευαν μυστικά κονδύλια και πόρους, για την ανέγερση παράνομων φυλακίων στη Δυτική Όχθη!!!!

Το 2005, το “USA Today” αναφέρει στη συνέχεια, ότι ο τότε πρωθυπουργός (του Ισραήλ) Σιμόν Πέρες, εκτίμησε, ότι στο Ισραήλ είχαν εισρεύσει περίπου 50 δισεκατομμύρια δολάρια για (αβέγερση παράνομων) οικισμών από το 1977. Άλλα επίσημοι Ισραηλινοί αξιωματούχοι της κυβέρνησης, ανεβάζουν το ποσό πιο κοντά στους 60 δισεκατομμύρια δολάρια…. …. …. …. …. …. …
Επαφές
Ινστιτούτο για την Έρευνα: Μέση Ανατολή Πολιτική
Grant F. Smith, 202-342-7325
ΠΗΓΗ:  http://www.businesswire.com/news/home/20110418006211/en/Treasury-Dept.-Tax-exempt-donation-laundering-West-Bank
Μετάφραση: Μπαρμπανίκος Αρβανίτης

Απάντηση