“Από τα ΜΜΕ μαθαίνουμε ότι
…………………………….Την απόλυση της διοικητού του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» Έλενα Ρογδάκη και του υπεύθυνου για τις εφημερίες αναπληρωτή διοικητή αποφάσισε ο υπουργός Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου. Προηγήθηκε το πόρισμα της ΕΔΕ, που διενήργησε ο Άρης Μουσιώνης, διοικητής της Α΄Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής για θέμα της διακοπής εφημεριών με τη δικαιολογία της ανεπάρκειας κλινών και υλικών.

Από την ΕΔΕ προέκυψε ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με τα υλικά στο συγκεκριμένο νοσοκομείο. Ακόμη, πως μεγάλος αριθμός κρεβατιών ήταν ελεύθερα, αλλά είχαν κρατηθεί από γιατρούς του νοσοκομείου για «δικούς» τους ασθενείς.

Mε το πόρισμα προτείνεται η άσκηση πειθαρχικής δίωξης στη διευθύντρια της διοικητικής υπηρεσίας, στην προϊσταμένη της νοσηλευτικής υπηρεσίας και σε μια διοικητική υπάλληλο.

«Για μας το θέμα δεν έληξε εδώ», σημείωσε ο υπουργός Υγείας, που εξέτασε και δεύτερη ΕΔΕ, που θα διερευνήσει τις ευθύνες γιατρών, σε αντίθεση με την πρώτη ΕΔΕ. Η δεύτερη ΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί υπό την εποπτεία του γενικού γραμματέα του υπουργείου κ. Γιάννη Πολύζου.(*****)

Με απόφαση του υπουργού, και τα δύο νοσοκομεία αναλαμβάνει o διοικητής του «Έλενα» Νίκος Φαλδαμής.
(*****) Όμως έχουμε ….ενδείξεις ασυμβίβαστου συμφέροντος του “ελεγκτή” Πολύζου και άλλων διαπλεκομένων:
1)…..O ΠΟΛΥΖΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΥΧΟΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑΤΡΟΙ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ) ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΟΥ ΕΤΑΞΑΝ ΘΕΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ 
2) ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΑΝΤΙ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΘΑΝΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
3) ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΜΕΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΖΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
4) Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΖΟΥ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΚΑΙΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑΤΡΩΝ. ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙ Η ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!
T. N. – Αναγνώστης
Και στο άμεσο βάθος, οι αναγκαίες συγχωνεύσεις νοσοκομείων και τα ιδιωτικά ιατρεία των “από παντού τα παίρνουν” και τα προλαβαίνουν, Πανεπιστημιακών γιατρών…. Άντε ρε…. Ναι, ρε…  …λοβερδία που την έχουν μερικοί….. Θα πάρουν και αποζημίωση, γιατί απολύθηκαν ενώ …..διατάχθηκε δεύτερη …..ΕΔΕ, από τον ίδιο φορέα πολιτικής βλακείας (μόνο???????), που είχε διατάξει και την πρώτη ΕΔΕ και λέει μας και παριστάνει μας τον συνταγματολόγο.
Αναρρηχητής παντός καιρού.
Μόνο σε διαθεσιμότητα μπορούσε να τους θέσει μέχρι να οριστικοποιηθούν τα αποτελέσματα των ανακρίσεων!!! Επομένως????

Απάντηση