Κάθε χρόνο τέτοιο καιρό, οι γνωστοί γαλαζιοπράσινοι φρουροί του κράτους σουρωτήρι, οι επιφανείς Ρακιντζής και Σαμπατακάκης, με τον δεύτερο να φοβάται πάντα τη δημοσιότητα, ρίχνουν τις κροτίδες τους, γιατί αν τους προλάβουν οι σαϊτοπόλεμοι της Χίου και της Καλαμάτας, γίνονται ανέκδοτο.
Σήμερα λοιπόν, όταν ακόμα κι’ ο Αυτιάς, φτάνει στο σημείο, να συνδυάζει την επίθεση του Ρακιντζή κατά των εργατοπατέρων της ΔΕΗ, ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΤΗΣ, με αιχμές για κατευθυνόμενη έρευνα, γνωστών διαδικασιών διαφθοράς με πρωταγωνιστές τους γαλαζιοπράσινους υπουργούς, ΤΟΤΕ για άλλη μια φορά ο χρυσός Βούδας των αρχιεπιθεωρήσεων έχει πρόβλημα αξιοπιστίας τουλάχιστον. Κιχ δεν βγάζει για τους διαφθορείς υπουργούς (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) που ενέκριναν τα 32,2 εκατομμύρια ευρώ να πάνε στους συνδικαλιστές. Επτά (7) χρόνια Γενικός Επιθεωρητής, τώρα έμαθε για το αλισβερίσι υπουργών με τους συνδικαλιστές????

Κάποια Νοσοκομεία έχουν κάποιο στίγμα. Κάτι σαν κατάρα που έχει ριζώσει μέσα τους και δεν ξεκολλάει. Ένα απ’ αυτά και το “ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ” Αθηνών.
ΔΕΝ είναι η πρώτη φορά που το ΣΕΥΠ ασχολήθηκε με τα ράντζα στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ!!!! (Διαφωνείς Σαμπατακάκη?????)
Μήπως το έχουμε ξαναδεί το αναπαλαιωμένο έργο????
Μήπως οι χρυσοί Γενικοί Επιθεωρητάδες, πρέπει να συμπληρώσουν και να πουν ότι ΤΙΠΟΤΕ δεν έγινε ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ????… Μήπως και …έδιωξαν τον επιθεωρητή που το “έψαξε” πολύ το θέμα????… Μήπως ο επιθεωρητής που έκανε την έρευνα το πήρε στα σοβαρά το θέμα και ενοχλούσαν οι “προτάσεις” που θα έκανε????….. Μήπως είναι ανύπαρκτο το ΣΕΥΥΠ????…. Συνεχίζουν να πηγαίνουν βόρεια Ελλάδα επίορκοι επιθεωρητές των Αθηνών, για να ανατρέψουν καυτά πορίσματα ή τους ξεφορτώθηκε τους “απείθαρχους” ο Σαμπατακάκης????
Μήπως δυσκολευόμαστε να διακρίνουμε τη διαφορά από τη διαφθορά???? Μήπως  είναι καιρός να καταργηθούν τα (στη κυριολεξία ανύπαρκτα) σώματα επιθεωρήσεων, αφού η διαφθορά, εξαπλώνεται παντού με γεωμετρική πρόοδο???…
Μήπως και οι σημερινές ηγεσίες των υπουργείων Δημόσιας Διοίκησης και Υγείας πρέπει να πάνε στα τσακίδια, ως άχρηστες και ανίκανες????

Απάντηση