ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑΚΙΑ ΝΑ ΑΝΘΙΣΟΥΝ

27 Ιουλίου 2010
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Το troktiko ήταν ομάδα, με κυρίαρχη φυσιογνωμία, αυτή του Γκιόλια. Προφανώς η ομάδα θα έχει τους λόγους της που διέκοψε τη λειτουργία της γνωστής ηλεκτρονικής διεύθυνσης.

Επίσης είναι προφανές, ότι η πλειονότητα της ομάδας, θα αναζητήσει και θα επιδιώξει εναλλακτικό τρόπο έκφρασης και σαφώς η ομάδα του αρχικού ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ, είτε παραμείνει ενωμένη, είτε διαχωριστεί, ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να δηλώσει ότι είναι συνεχιστές του Γκιόλια.

Δεν ειμαι απ’ αυτούς που λιβάνιζαν το ΤΡΩΚΤΙΚΟ για μια ανάρτηση. Ούτε και δήλωσα ποτέ θαυμαστής. Έχω και πολύ διαφορετικό τρόπο δουλειάς.  Όμως έχουμε να κάνουμε με μια κατάσταση, στην οποία κανένας μας δεν θέλει να βρεθεί. Γιατί βιαζόμαστε ρε παιδιά και τι μας νοιάζει πόσα τρωκτικά θα κυκλοφορήσουν???? Και γιατί να τρέχουμε άλλοι για να το βγάλουμε σαν είδηση, πως πετύχαμε το “νέο τρωκτικό” και μετά να ψαχουλεύουμε να βρούμε διαφορές και σταυρόλεξα κι αν βρούμε, να μιλάμε για μαϊμούδες!!!!!!

Ξεχνάτε ότι αυτή η ομάδα δέχτηκε ισχυρότατο πλήγμα που θα τους κρατήσει αρκετό διάστημα μουδιασμένους. Αυτό που δικαιούμαστε να λέμε και να κρίνουμε, είναι αν έχουμε να κάνουμε με καιροσκόπους κι αυτό θα φανεί μετά από μερικούς μήνες, όταν κάτσει η σκόνη.

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑΚΙΑ ΝΑ ΑΝΘΙΣΟΥΝ

1 Comment

  • Συμφωνώ και εγώ με σένα μπαρμπανίκο και να μην ανοίξω το στόμα μου και αρχίσω και ξερνάω ποιοι είναι αυτοί που κατηγορούν το τρομακτικό για θα γελάσει κάθε πικραμένος, αν δεν το κάνω είναι ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι γιατί εφαρμόζετε ο φασισμός του διευθυντή της τρόικας Παπανδρέου, ας κάτσουν στα αυγά τους τα μεγάλα και δυναμικά μπλοκ γιατί πίσω έχει η αχλάδα την ουρά και να μην τους την κόψουν.

Απάντηση