ΣΟΥΡΩΤΗΡΙΑ ΑΠ’ ΤΟ ….ΑΟΥΣΒΙΤΣ

2 Μαΐου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Αμφισβητείται η ειλικρίνεια βιβλίου για το Άουσβιτς!!!!

28 Απριλίου 2011
(JTA) – Αμφιβολίες έχουν ανακύψει σχετικά με την ειλικρίνεια ενός βιβλίου, στο οποίο ο συγγραφέας είπε, ότι ο ίδιος, είχε μπει λαθραία στο Άουσβιτς (!!!!! σώπα ρε μαλάκα) για να βεβαιώσει τις θηριωδίες (των Γερμανών).
Ο βετεράνος Βρετανός του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, Denis Avey, 92 ετών, στο πρόσφατα δημοσιευμένο βιβλίο του “Ο άνθρωπος που έσπασε το Αουσβιτς”, είπε ότι μπήκε μέσα και διαπραγματεύτηκε και πήρε δύο φορές (!!!!!!!) τη θέση ενός Ολλανδού Εβραίου, ώστε να μπορεί να επιβεβαιώσει την φρίκη των Ναζί.
Αλλά, σύμφωνα με το Reuters, με συνεντεύξεις που δημοσιεύθηκαν στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail,  ιστορικοί, Εβραϊκές ομάδες και οι πρώην κρατούμενοι του Άουσβιτς, αμφΙσβητούν για την ιστορία του Avey.
Κανένας πρώην κρατούμενος του Άουσβιτς, δεν έχει διαπιστωθεί, ότι μπορεί να επαληθεύσει την ιστορία του Avey. Άλλες επικρίσεις περιλαμβάνουν, ότι εμπειρογνώμονες λένε, ότι πιθανότατα (εκ των υστέρων) δωροδόκησε κάποιον φρουρό για να συλλέξει πληροφορίες, και ότι αρκετές λεπτομέρειες που καταγράφονται από τον Avey, φαίνεται να είναι εκ των πραγμάτων λανθασμένες, σύμφωνα με το Reuters.

Μετάφραση: Μπαρμπανίκος Αρβανίτης……………………………………………………

Σε λίγες μέρες, μικρή ….μετακόμιση!!!!

Αναρτήθηκε από τον/την ΜπαρμπαΝίκος

Απάντηση