Το ανέκδοτο με τον Τοτό, που κάθε πρωί πήδαγε τη Μάντρα και μετά πήγαινε στο σχολείο, οι περισσότεροι το ξέρετε. Οι υπόλοιποι να ρωτήσετε τους περισσότερους, γιατί το ιστολόγιο εκτός από επαναστατικό, είναι και σοβαρό και αποφεύγει τις τσόντες. Λοιπόν τον Τοτό, επί Γερμανοεβραιοκρατίας τον έλεγαν Denis Avey και τρομερό, διότι πήδαγε το κοτόσυρμα για να συναντά την Εβραία ….κρατούμενη αδελφή του Εβραίου φίλου του και “κρατούμενου”. Αυτηνής το φόρεμα φόραγε για να μπαίνει στο Άουσβιτζ ….πηδώντας τη μάντρα. Τώρα, γιατί έπρεπε να πηδάει τη Μάντρα για τους κοιτώνες των γυναικών παραμένει μυστήριο που μόνο ο Χαρδαβέλας μπορεί να επιλύσει. Ίσως οι ανδρικοί κοιτώνες να μην είχαν Μάντρα για πήδημα…Ίσως στην αδελφή πήγε μόνο δύο φορές και τις υπόλοιπες πήδαγε των ανδρικών κοιτώνων τις μάντρες…..
….Ίσως μας περνούν για πολλούς εύκολους μαλάκες. Αν διαβάσετε τις διάφορες δημοσιοποιημένες μαλακίες του 92 χρονών συγγραφέα μύθων, για μετά από πάροδο 70 χρόνων από τα υποτιθέμενα γεγονότα, θα καταλάβετε ότι ο μούρλας τρελάθηκε, από το πολύ πήδημα της Μάντρας ή του καρφώθηκε το κοτόσυρμα  στα κλούβια αχαμνά του.
Τελειώνω σημειώνοντας, ότι ενώ ο Ντένις δηλώνει “Βρετανός”, διαδικτυακά το επίθετό του οδηγεί σε πάρα πολλά πονηρά στέκια Αμερικάνικα και ολίγον Αυστραλέζικα. Σαν να μην υπάρχει η φάρα του στο Ίγκλαντ!!!! ΝΑΙ οι επίσημοι Εβραίοι, πριν δύο περίπου χρόνια τον παρασημοφόρησαν. ΝΑΙ, μετά από 70 χρόνια ηρωισμού!!!!! ΔΕΙΤΕ από κάτω, οι εικόνες μιλούν απ’ το Άουσβιτζ, γιατί αύριο θα δούμε άλλες εικόνες να μιλούν απ’ την ….Αθήνα και από άλλα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ. Τα θαμμένα για να υποταχθούμε στους εβραϊκούς μύθους….. VVVVVVVVV

Απάντηση