ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΕΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΥ
Θυμάμαι (με στοιχεία, έτσι Ρακιντζή???), από τους ελέγχους που έκανα στα ξεζουμισμένα νοσοκομεία, τα εκατομμύρια € που φαγώνονταν (πέρα κι’ απ’ τις προμήθειες φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού), προκειμένου οι πολιτικές γαλαζιοπράσινες ληστοσυμμορίες, να εγκαταστήσουν λογισμικό, για την εφαρμογή του “Γενικού Λογιστικού Σχεδίου” με ενιαίο μηχανογραφικό διπλογραφικό σύστημα και ανατριχιάζω!!!!
Ήμουν από τους ελάχιστους Επιθεωρητές σε ολόκληρο τον Δημόσιο τομέα (πλην εφοριακών) με πραγματική λογιστική-οικονομολογική προϋπηρεσία, σαν προϊστάμενος λογιστηρίων στον ιδιωτικό τομέα, όπου είναι ευρύτατα διαδεδομένο υποχρεωτικά το διπλογραφικό λογιστικό σύστημα. Το τι είχα διαπιστώσει δεν περιγράφεται και οι διάφοροι, πάνω από εμένα, Σαμπατακάκηδες και Ρακιντζήδες, θα πρέπει να ήσαν και να είναι πολύ της κουφαμάρας, γιατί αν πω το οτιδήποτε υπονοούμενο, θα γίνει της περιπέτειας. Ο κάθε ληστής διοικητής, με την υπ’ αυτόν ενδονοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή συμμορία, κατασκεύαζε ότι μαλακία του ερχόταν στο “περίεργο” κεφάλι του και ανέθετε τη κομπίνα, σε παντελώς άγνωστες και μη πιστοποιημένες για τις γνώσεις τους, εταιρείες, που συστάθηκαν στο επί τροχάδην στο εξ επί τούτου, για να κατασκευάζουν μαϊμού-διάτρητα  προγράμματα μηχανογραφημένης λογιστικής και μισθοδοσίας. Κι’ ενώ υπήρχε πρόβλεψη να στηθεί στο ανθυγειϊνό υπουργείο ένα ενιαίο πλαίσιο λογιστικού ελέγχου, ο κάθε κερατάς στο παραμάγαζό του κατασκεύαζε ότι απάτη γούσταρε, με το απλό πρόγραμμα excel…!! Κι’ έκαναν και διορθώσεις ακόμα και ….χειρόγραφα!!!!…
ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΙΝΩ, ΑΛΛΑ, ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΤΟΥ ΡΟΒΕΡΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
“Το ΙΚΑ χάλασε ΜΟΝΟΚΟΠΑΝΙΑ μας λένε, 1.96 εκατ ευρώ της ελλάδας και της ΕΕ, για να φτάξει ιστοσελίδα με “διαδραστική” ικανότητα γιά τον ασφαλισμένο (δηλ. με λογισμικό ερώτησης+απάντησης). Μιλάμε για ασφαλισμένους, που κατά 90% δεν έχουν καμιά επαφή με ίντερνετ.
Δημοσιεύθηκε σε  εφημερίδα στις 29/4/2011, ότι όσοι ασφαλισμένοι μπαίνουν στον κόπο να ζητήσουν μέσω της …ιστοσελίδας κάποια πληροφορία, βλέπουν ως απάντηση το μήνυμα : “καλέστε στο τηλ…….” για να ….συνεννοηθείτε. Και μαζί βλέπουν “σκαναρισμένο” το ΙΔΙΟ αυτό μήνυμα που κάποιοι ευσυνείδητοι υπάλληλοι τους το στέλουν KAI ….ταχυδρομικά(!). Eίναι τυπικοί βλέπετε οι άνθρωποι. Θέλουν να βάλουν και …αριθμό πρωτοκόλλου(!!!)
Σπυρόπουλε Ροβέρτο…. είτε σε κοροϊδεύουν κι εσένα εκεί μέσα είτε μας κοροϊδεύεις κι εσύ ο ίδιος με τους μανδαρίνους σου, εμάς το ίδιο μας κάνει. Γιά “φούντο” πάτε εκεί στο ΙΚΑ….Και μάλιστα “με ευρω-κοινοτική δαπάνη”. –Τ.Ν.–

Απάντηση