Φημολογείται ότι ο υποδιοικητής του ΑΤΤΙΚΟΥ (κατά τον νόμο ΑΛΕΚΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ υπεύθυνος για τη διοικητική διαχείριση κλινών του νοσοκομείου), κάτω από τα μάτια του οποίου έγινε η σύλληψη για αυτόφωρο της γιατρού-συντονιστή εφημερίας, την “έκανε” με ελαφρά πηδηματάκια από τη θέση του, επειδή χέστηκε από φόβο, μη και κυκλοφορεί ξαφνικά εδώ κι’ εκεί με βραχιολάκια και λοιπά μπιζού της Γενικής Διεύθυνσης Ασφάλειας!!!!…
Αυτό δεν λέει και η “ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ” – ΜΠΛΟΓΚ των εργαζομένων ΑΤΤΙΚΟΥ, στο παρακάτω (στη κυριολεξία εξώδικο), προς τη ΥΠΕάρχιδα Χριστίνα Παπανικολάου????? Δείτε την!!!… ΝΑΙ, πρόκειται για την ίδια Χριστίνα, που επί Σημίτη, έτσι και έμενε έστω και ένα φεγγάρι χωρίς οφίτσιο, έβγαινε στα κανάλια και κάρφωνε τους πάντες, μέχρι να πάρει τη καρέκλα πίσω, ή έστω του διπλανού της….. Μετά???? Μούγκα και συμφάγωμα με τους Πάγκαλους!!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ —–>>

Αρνούμαστε το έργο του συντονιστή εφημερίας

ΠΡΟΣ ΤΗΝ  ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΤΗΣ Β΄ ΥΠΕ
κ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Αθήνα, 4/5/11
Κύρια Διοικήτρια,
Η σύλληψη της συναδέλφου συντονίστριας εφημερίας του νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ στις 2/5/11 και η μεταγωγή της με χειροπέδες από το νοσοκομείο στο αστυνομικό  τμήμα, η κράτησή της σ’ αυτό και η εν συνεχεία προσαγωγή της στο Αυτόφωρο προκειμένου να δικαστεί, επειδή νοσήλευσε άρρωστο σε ράντζο, είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Εμείς, από τη Δευτέρα 9 Μαΐου, αρνούμαστε το έργο του συντονιστή εφημερίας και περιοριζόμαστε στο καθαρά ιατρικό έργο της εφημερίας και ο συντονιστής εφημερεύων (επικεφαλής εφημερίας) περιορίζεται στο συντονισμό απλά και μόνο του επιστημονικού έργου του νοσοκομείου.

Ό,τι  άλλο έχει σχέση με την εφημερία είναι έργο της Διοίκησης του νοσοκομείου.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΠ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ                                                 ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΗΣΙΩΤΗΣ
(Έχουμε  ενημερώσει και τον υπουργό Υγείας και Κ.Α.)

ΠΗΓΗ (επιστολής): ναυαρχιδα
Λοβέρδοοο οοο οοο… Ως Μπαρμπανίκος προσεύχομαι μόνο για σένα!!!.. Έτσι και  σε δω να διασχίζεις τους δρόμους, από Αριστοτέλους μέχρι Σύνταγμα με βραχιολάκια της ασφάλειας, θα σταματήσω να ….μπλογκάρω!!!

Απάντηση