Πλήγμα κατά της εβραιογερμανικής προπαγάνδας. Ο Γερμανός Δικαστής Heinz Uthmann, υπέβαλλε επίσημα “μηνυτήρια αναφορά” για δηλώσεις της Μέϊρκελ, για την δολοφονία του Οσάμα!!!!

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥ ΜΕΪΡΚΕΛ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΟΣΑΜΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Ένας δικαστής στο Αμβούργο, έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά της καγκελαρίου Άνγκελα Μέϊρκελ, γιατί «επικυρώνει ένα έγκλημα» μετά τη δήλωση που έκανε, ότι ήταν “ευτυχής” που ο Οσάμα Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε από τις δυνάμεις των ΗΠΑ. Εν τω μεταξύ, μια νέα δημοσκόπηση αποκαλύπτει ότι η πλειονότητα των Γερμανών δεν βλέπουν τη τρομοκρατία σαν τον λόγο της εκτέλεσής του, για να πανηγυρίσουν.
Η επίδειξη χαράς, σαν απόλαυση της δυστυχίας των άλλων, μπορεί να είναι μια παλιά φημισμένη γερμανική συμπεριφορά, αλλά δεν είναι προφανώς ένα συναίσθημα, το οποίο πολλοί Γερμανοί θα ήθελαν να αισθάνονται. Η πολιτική έκφραση για τον δημόσιο εντυπωσιασμό, με τη δήλωση της Καγκελαρίου Άνγκελα Μέϊρκελ τη Δευτέρα, ότι ήταν “ευτυχής”που είχε σκοτωθεί ο  Οσάμα Μπιν Λάντεν, ήταν από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης αυτή την εβδομάδα.
Πολλοί πολιτικοί, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είναι μέσα στον δικό της κεντροδεξιό συνασπισμό, δήλωσαν, ότι ο θάνατος δεν είναι αιτία για γιορτή, και επέπληξαν τις δηλώσεις της, ως αντιχριστιανικές και εκδικητικές. Αλλά στο Αμβούργο ο δικαστής Heinz Uthmann προχώρησε ακόμη περισσότερο. Ισχυρίζεται ότι η καγκελάριος με τη δήλωσή της, διέπραξε πολύ σοβαρή παράνομη πράξη, και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά της Μέϊρκελ μεσοβδόμαδα, ανέφερε την Παρασκευή η ημερήσια εφημερίδα Hamburger Morgenpost.
«Είμαι ένας νομοταγής πολίτης και ως δικαστής, έχω ορκισθεί στη δικαιοσύνη και το δίκαιο», δήλωσε ήρεμα ο 54χρονος στην εφημερίδα, προσθέτοντας ότι τα λόγια της Μέϊρκελ ήταν «διεστραμμένα και αναξιοπρεπή».
Στο δισέλιδο έγγραφο του, ο Uthmann, ένας δικαστής επί 21 χρόνια, αναφέρει το τμήμα 140 του γερμανικού ποινικού κώδικα, που απαγορεύει την «επιβράβευση και την έγκριση» των εγκλημάτων. Στην περίπτωση αυτή, η Μέϊρκελ ενέκρινε δημόσια μια «ανθρωποκτονία», υποστήριξε ο Uthmann. Η παράβαση τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τρία έτη ή με χρηματική ποινή.
«Για την κόρη ενός “χριστιανού” πάστορα, το σχόλιο είναι πρωτοφανές και σε αντίθεση με τις αξίες της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, της φιλανθρωπίας και του κράτους δικαίου», δήλωσε στην εφημερίδα ο Uthmann.

Μια Νηφάλια Γερμανική Αντίδραση
Αν και η αντίδραση του δικαστή μπορεί να φαίνεται ακραία, στη πραγματικότητα δείχνει ήρεμα πια είναι τα συναισθήματα του, τα οποία προφανώς συμμερίζεται το 64% του πληθυσμού της Γερμανίας. Αυτό ήταν το ποσοστό των Γερμανών που είπε για τον θάνατο του Μπιν Λάντεν, ότι «δεν υπάρχει λόγος να χαιρόμαστε» σε μια δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε από το ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό ARD, την Παρασκευή.
Μεταξύ των ερωτηθέντων που δήλωσαν ότι ταυτίζονται με το κόμμα της αξιωματική αντιπολίτευση της Γερμανίας, ένα ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό, δήλωσε αηδιασμένο με την επίδειξη “αγαλλίασης” για τον θάνατο του ηγέτη της Αλ Κάιντα. Οι απόψεις τους καθρεφτίζονται, με τα πρόσφατα σχόλια που έγιναν από πολιτικούς της αντιπολίτευσης για το θέμα.
Αλλά ακόμη και μεταξύ των υποστηρικτών των συντηρητικών Χριστιανοδημοκρατών της Μέϊρκελ (CDU) και των νέων συνεταίρων της στον συνασπισμό της, το pro-business Ελεύθερων Δημοκρατών (FDP), μόλις οι μισοί των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι βλέπουν με συμπάθεια την άποψη της Μέϊρκελ. Η καγκελάριος αρνήθηκε να αποσύρει τη δήλωσή της, αλλά η προκληθείσα κατακραυγή, εξανάγκασε τον κυβερνητικό Εκπρόσωπο Τύπου, Steffen Seibert, να αναλάβει την υπεράσπισή της την Πέμπτη. “Ο λόγος για την ευτυχία της ήταν η σκέψη, ότι αυτός ο άνθρωπος δεν θα αποτελεί πλέον κανέναν κίνδυνο”, είπε, προσθέτοντας ότι (δήθεν), η δήλωσή της είχε απομονωθεί από το συνολικό πλαίσιο.
Ο Seibert πρόσθεσε, ότι η Μέϊρκελ «εκτιμά το γεγονός, ότι εκείνοι που ακούν μόνο τη φράση αυτή …..θα μπορούσαν να εγκλωβιστούν στον συνδυασμό των λέξεων «θάνατος» και «χαρούμενος», σε μία φράση που να φαίνεται να είναι ακατάλληλη».
KLA – Ειδική ανταπόκριση

ΠΗΓΗ: http://www.spiegel.de/international/germany/0,1518,761077,00.html

Μετάφραση: ΜπαρμπαΝίκος

Θέλω να υπενθυμίσω, ότι μετά από έρευνα που είχα κάνει, ο μπαμπάς της Μέϊρκελ, είχε εκπληκτικά προνόμια τόσο επί Ναζιστικού, όσο και επί κομμουνιστικού καθεστώτος, το δε ακραιοφασιστικό και ….”φιλοσιωνιστικό” πρότυπο ” Άντζελα” αυτοπροσώπως, μεγάλωσε πολιτικά, στο κομμουνιστικό κόμμα της πρώην Ανατολικής Γερμανίας.
Μήπως κάποιος μπορεί να μου θυμίσει το χωριό των Γερμανοεβραίων (που ποτέ δεν το πείραξε ο Χίτλερ), και στο οποίο είχαν εγκατασταθεί και λειτουργούσαν οι σχολές εκπαίδευσης των στελεχών της Ναζιστική Νεολαίας του Χίτλερ????…. Για να μη βάζουμε γομολάστιχα στις μνήμες μας…. ΚΑΘΙΚΙΑ….

Απάντηση