Καταχωρήθηκε στις 8 Μαΐου 2011 από τον INCOG ΜΑΝ
Ο Jim Caviezel παίρνει οδηγίες από τον Mel Gibson, τον πολύπλευρο σκηνοθέτη και ηθοποιό – ο οποίος εμφάνισε τους Εβραίους να δείχνουν μίσος με πάθος – όχι μόνο για αυτό που είπε κάποτε, όταν και είχε πει λίγα εννοώντας πάρα πολλά, αλλά επί πλέον και για τον πατέρα του, τον Hutton Gibson, έναν ειλικρινή αληθινό Καθολικό και σκεπτικιστή του “holocaust”. Είναι ντροπή, που αυτή η μεγάλη χώρα είναι υπό τον έλεγχο των υποκριτών Εβραίων εξτρεμιστών! [INCOG]
Το Χόλιγουντ δεν είναι τίποτα αν δεν εκδικηθεί!!!!. Ο Jim Caviezel, αστέρι που αναδείχθηκε από τον Μελ Γκίμπσον στη ταινία “Τα Πάθη του Χριστού” τώρα ισχυρίζεται ότι έχει μπει στη μαύρη λίστα. Λέει επίσης ότι ο Γκίμπσον τον είχε προειδοποιήσει για το τι θα συνέβαινε εάν λάμβανε μέρος στη ταινία:

«Μου είπε: “Ποτέ δεν θα εργαστείς σε αυτήν την πόλη ξανά” και του είπα, “Όλοι πρέπει να αγκαλιάσουμε τον σταυρό μας”.

Ο Caviezel, ένας αφοσιωμένος Ρωμαιοκαθολικός, φαίνεται να κατέχει ένα σπάνιο ιδεαλισμό για λογαριασμό των θρησκευτικών υποχρεώσεων του. Η απόφασή του να υποδυθεί τον Ιησού, αναμφίβολα του κόστισε εκατομμύρια.
Μέχρι σήμερα, η επικρατούσα τάση, αφορά τη γνωστή μαύρη λίστα του Χόλιγουντ της δεκαετίας του 1940 και ’50, σαν την απόλυτη φρίκη:

Τα θύματα των Εβραϊκών ηλεκτρονικών πολυμέσων, που ήταν στη μαύρη λίστα, λόγω της πιθανής κομμουνιστικής διασύνδεσής τους στη δεκαετία του 1940, είναι πλέον ήρωες, τιμήθηκαν από την κινηματογραφική βιομηχανία, εγκωμιάστηκαν σε εφημερίδες, το έργο τους εκτίθενται πλέον σε μουσεία. Για παράδειγμα, μια εκδήλωση για τη μαύρη λίστα πραγματοποιήθηκε στην Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, τον Οκτώβριο του 1997. Διοργανώνεται από τις τέσσερις συντεχνίες,. Στην εκδήλωση, τίμησαν τη ζωή και την καριέρα, όσων συμπεριλήφθηκαν και γράφτηκαν στη μαύρη λίστα, και καταδικάστηκε η έλλειψη αναγνώρισης από τις συντεχνίες. Μια των απάντηση με καθυστέρηση 50 ετών. Την ίδια στιγμή, η συντεχνία συγγραφέων της Αμερικής (αφού τους κατέστρεψε),  δείχνει να αποκαθιστά δεκάδες “παγωμένες” ταινίες, που γράφτηκαν από τους σεναριογράφους που υπέγραφαν κάτω από ψευδώνυμα ή χρησιμοποιούσαν οποιαδήποτε επωνυμία για να αποφύγουν τη μαύρη λίστα. Αντίθετα, ταινίες για αντίστοιχα θέματα, δίνουν μια πλαστή εικόνα των αθώων Εβραίων ιδεαλιστών που πέφτουν “θύματα” μιας αδίστακτης, καταπιεστικής κυβέρνησης, και οι κριτικοί όπως ο (Εβραίος) Bernheimer (1998, 163-166) εγκρίνουν σαφώς την εκτίμηση αυτή. Στο ίδιο πνεύμα, το 1983 η ταινία “Daniel”, βασισμένη σε μυθιστόρημα του EL Doctorow και σκηνοθεσία Sydney Lumet, παρουσίαζε την καταδίκη του (Εβραίου) Rosenbergs, ως «ζήτημα πολιτικής σκοπιμότητας. Η δίωξή του παρουσιάζεται ως ένα εφιαλτικό όραμα της εβραϊκής θυματοποίησης, παράλογης και βάναυση» (Bernheimer 1998, 178). [Βλ. εδώ , σ 39.]
Αλλά μην περιμένετε σήμερα καμία έκφραση αγωνίας για τη σύγχρονη μαύρη λίστα (των πραγματικών ιδιοκτητών του Χόλιγουντ), στην οποία συμπεριλαμβάνονται πραγματικοί ιδεαλιστές όπως ο ηθοποιός Caviezel. Είναι ένα κατασκεύασμα του Χόλιγουντ, για το οποίο κανένας δεν πρόκειται να ασκήσει πίεση, στην καθόλα ελεγχόμενη κυβέρνηση. Πράγματι, είναι γνωστό ότι και οι συντηρητικοί Χριστιανοί είναι φανερά στη μαύρη λίστα του Χόλιγουντ.
Αυτή η ικανότητα (του κατεστημένου του Χόλιγουντ) να δημιουργεί πραγματικές οικονομικές συνέπειες για τους ανθρώπους που έχουν συμπεριφορές που δεν αρέσουν σε αυτό, οφείλεται στη τεράστια πηγή της εβραϊκής εξουσίας. Και φυσικά, αυτό είναι μέρος μιας ευρύτερης νοοτροπίας, την οποία οι άνθρωποι που παίρνουν την απόφαση να αντιταχθούν σε μια σειρά θεμάτων, όπως η μετανάστευση και η διατήρηση τη ταυτότητας του “Λευκού”, ή επικρίνουν το Ισραήλ ή σχολιάζουν την εβραϊκή επιρροή στα μέσα ενημέρωσης ή αλλού, τότε διαπιστώνουν ότι οι προοπτικές τους στην ζωή, λαμβάνουν ξαφνικά μια πολύ απότομη στροφή προς το χειρότερο.
Πηγή: Occidental OBSERVER
Μετάφραση: ΜπαρμπαΝίκος

Η παραφροσύνη του Σιωνισμού για τον χριστιανισμό

ΠΗΓΗ: http://incogman.net/05/2011/jew-hollywood-blacklists-actor-for-playing-jesus/

Απάντηση