ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΛΟΒΕΡΔΟ, ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΑΙΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΣΤΟ Γ.Ν. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΝΤΖΑ????

Πτώχευση κήρυξε το επί τροχάδιν πόρισμα ή μήπως κυκλοφορεί αποκλειστικά σε μασονικές στοές και δεν μπορούμε οι κοινοί θνητοί να το σπουδάσουμε????? Μήπως δεν σε ενημέρωσε ο Ρακιντζής για το πετυχημένο του νέο ….»ΔΟΜΗΜΕΝΟ» ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ, που κατασκεύασε για τους ελέγχους στα νοσοκομεία???? Δηλαδή, για εκεί, που όποτε του ζητούσα συνδρομή ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ, μου δήλωνε …..ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ, λόγω ….Σαμπατακάκη???? !!!!! ?????
Άκου φαντασία ρε πούστη μου…… Δεν μας έφταναν τα δομημένα-γαμημένα ομόλογα, τώρα ο αρχιερέας της ασχετοσύνης πλασάρει και φρέσκα δομημένα ερωτηματολόγια κατευθυνόμενων ελέγχων. Όποιος ξεστρατεί από τον μπούσουλα του Ρακιντζή, ξέρετε που θα τον ψάχνετε μετά από λίγο…. Έτσι Λέαντρο???? Το διάβασα το άρθρο σου!!!! Έτσι Μισέλ???  

2 Comments

  • Ο/Η tourkofagos λέει:

    Νεώτερα στοιχεία λένε ότι το ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ αποκρατικοποιείται και το ΠΑΙΡΝΕΙ ΙΔΙΩΤΗΣ. Ετοιμάζεται κονσόρτιουμ φαρμακευτικής βιομηχανίας ειδικής στα ογκολογικά φάρμακα με γνωστό δίκτυο διαγνωστικών ιατρικών εργαστηρίων. Κλείνουν ΟΛΑ τα εργαστήρια εκεί και οι έλεγχοι θα γίνονται στο ιδιωτικό εργαστήριο. Κλείνει και το φαρμακείο και τα φάρμακα θα τα φέρνει η φαρμακευτική εταιρεία κατ’ ευθείαν….
    Γιά έλεγχο της ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ θα υπάρχει ΜΟΝΙΜΑ γραφείο του ΛΕΑΝΔΡΟΥ και του ΔΣΑΜΠΣΑΤΑΚΑΚΗ αλλά με κλειδωμένη πόρτα στην ταράτσα του ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (με θέα ΛΥΚΑΒΗΤΟ!!!!!!!)

  • Ο/Η τουρκοφαγος λέει:

    Το πόρισμα γιά τα μούφες κρεββατια του ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ μάλλον θα αποδειχτεί ΑΝΕΜΟΓΚΑΣΤΡΙ….και μετά θα γίνει ο τοκετός ΠΟΛΥΖΟΥ σε θέση καθηγητή ιατρικής Αθηνών (ειδική προσφορά “πακέτο” με τα ιατρεία των πανεπιστημιακών που θα λειτουργούν πλέον τώρα πολύ “σοσια-ληστικά” όπως το διπραγματεύεται καιρό τώρα με τον ΙΔΙΟ τον ΠΟΛΥΖΟ και ο σύζυγος ΓΝΩΣΤΗΣ του-βου-μεγαλο-παρουσιάστριας του ιατρο-συνδιαλιστικο-πανεπιστημιακού μπλοκ.

Απάντηση