Το αίμα που χύθηκε θα πρέπει να αποτελέσει το λίπασμα που θα θεριέψει τη γενικευμένη κοινωνική αγανάκτηση και τον ασυμβίβαστο αγώνα προκειμένου να πάρουμε πίσω τη ζωή μας και τις γειτονιές που μεγαλώσαμε, από την πολυπολιτισμική απανθρωπιά.

γράφει ο Reporto
Το άγριο φονικό με πρωταγωνιστές τα ανθρωπόμορφα τέρατα του κατευθυνόμενου ισλαμοφασισμού που αλωνίζουν ανεξέλεγκτα στις γειτονιές της Αθήνας, καμουφλαρισμένα σε συσκευασία «δυστυχισμένων» θυμάτων του ιμπεριαλισμού, δεν αποτελεί κεραυνό εν αιθρία.
Δε συνιστά ούτε καν έγκλημα του κοινού ποινικού δικαίου, όπως επιχειρούν να το παρουσιάσουν τα φερέφωνα του ψευδεπίγραφου ανθρωπισμού.
Κανένα απελπισμένο κλεφτρόνι δεν εξετέλεσε ποτέ εν ψυχρώ άνθρωπο για να του κλέψει μια βιντεοκάμερα…
Κανένα απελπισμένο κλεφτρόνι δεν μαχαίρωσε ποτέ με τέτοιο απάνθρωπο τρόπο για να παντελονιάσει ένα κινητό τηλέφωνο ή να τσεπώσει κάποια ελάχιστά ευρώ.
Όχι…
Σ αυτή την παγίδα του κατευθυνόμενου αποπροσανατολισμού δεν πρέπει να πέσουμε…
Η Ελληνική κοινωνία βρίσκεται αντιμέτωπη με τον πιο επικίνδυνο όλεθρο και οφείλει να αντιδράσει – έστω και αν χρειαστεί να πάρει στα χέρια της τις τύχες της – απέναντι σε μια πολιτεία ανάλγητη, αδιάφορη και προκλητικά υπερπροστατευτική απέναντι σε οτιδήποτε βιάζει καθημερινά τη ζωή μας.
Αυτό το φονικό, είναι μια ακόμα εκδήλωση της σύγκρουσης των πολιτισμών και δη των πολιτισμικών αξιών στην πιο ακραία της έκδοση.
Μέσα σ αυτό το φονικό ενσαρκώνεται το μίσος και η απανθρωπιά απέναντι στο κατ εξοχήν αυθεντικά ανθρώπινο, που είναι η ίδια η καθημερινότητα του απλού Έλληνα πολίτη.
Η ελληνική κοινωνία οφείλει να κατανοήσει πως δεν την καλούν να συμβιώσει με καταφρονεμένους ανθρώπους που απελπισμένοι και κυνηγημένοι αγωνίζονται για την επιβίωση και τα στοιχειώδη.
Την υποχρεώνουν να διαβαίνει καθημερινά τις πύλες του Αχέροντα σφιχταγκαλιασμένη με το θάνατο. Nα περπατά στο ίδιο πεζοδρόμιο  με τους δολοφόνους του παιδιού της.
Όχι…
Τα χέρια αυτών των ανθρωπόμορφων τεράτων δεν τα όπλισε η δυστυχία και η ανέχεια….
Τα χέρια αυτών των τεράτων τα οπλίζει καθημερινά το μίσος απέναντι σε κάθε τι ανθρώπινο, που δεν το ανέχονται και δεν είναι πρόθυμα να συμβιώσουν μαζί του.
Πρόκειται για τέρατα που γεννήθηκαν για να σκοτώνουν και αυτή την αλήθεια έχουμε χρέος να μη την παραβλέψουμε.
Όμως δεν είναι ένοχα τα τέρατα…
Το έγκλημα είναι μέρος της φύσης τους. Συνιστά το περιβάλλον της ύπαρξης και της επιβίωσής τους.
Το φίδι αν το βάλεις στον κόρφο σου, αργά ή γρήγορα θα σε δαγκώσει. Αυτή είναι η φύση του και δεν ευθύνεται το φίδι γι αυτό.
Η μεγάλη ευθύνη ανήκει σ αυτόν που επέλεξε να συμβιώσει και να ερωτοτροπήσει μαζί του.
Τα χέρια του κατευθυνόμενου ισλαμοφασισμού τα όπλισαν εκείνοι που τους «καλωσόρισαν» με σκοπό να αποσυνθέσουν την Ελληνική κοινωνία.

Αυτά τα εγκληματικά χέρια τα όπλισαν όλοι εκείνοι που συνεχίζουν να ψαρεύουν στα θολά νερά ενός υποτιθέμενου ανθρωπισμού και……. ……….. ….. ………… …….. …… ……..
Αναρτήθηκε από τον Reporto —Συνέχεια στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Απάντηση