Σύσκεψη των φορέων Υγείας του Νομού Καρδίτσας για τον νέο Υγειονομικό χάρτη την Παρασκευή
– Αποφάσισε σήμερα η συνέλευση των ιατρών του Γ.Ν. Νοσοκομείου Καρδίτσας
-Απεστάλει επιστολή διαμαρτυρίας στον Διοικητή της 5ης Υ.Πε.Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος κ. Τομάρα
Σύσκεψη με όλους τους φορείς της Υγείας του Νομού μας αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέλευσης των Ιατρών του Νοσοκομείου Καρδίτσας. Στη σύσκεψη έχει κληθεί να παραστεί ο Διοικητής της 5ης Υ.Πε.Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος κ. Τομάρας προκειμένου να συζητηθεί το θέμα του νέου Υγεινονομικού χάρτη. Η επιστολή που απέστειλαν στον κ. Τομάρα οι φορείς Υγείας του Νομού μας αναφέρει τα εξής:

“Κύριε Διοικητά
Με οργή και αγανάκτηση πληροφορούμαστε από τα Μ.Μ.Ε., ότι κυκλοφορούν από διάφορους αρμόδιους εισηγήσεις, για σχεδιασμό νέου Υγειονομικού χάρτη, με σκοπό δήθεν την «καλύτερη» λειτουργία των Νοσοκομείων.
Μέσα σ’ αυτό το σκηνικό είδαν το φως της δημοσιότητας και προτάσεις που αφορούν το Νοσοκομείο Καρδίτσας, ένα (Νομαρχιακό) Νοσοκομείο, που με πολλούς αγώνες όλων των φορέων του Νομού μας στελεχώθηκε και εξοπλίστηκε σε ένα ικανοποιητικό βαθμό και με θλίψη βλέπουμε, να προτείνετε κλινικές να μεταφέρονται σε άλλο Νομό και τμήματα να καταργούνται. Αυτό το σενάριο δεν πρόκειται να περάσει, όλοι οι φορείς του Νομού που έχουν μια ευαισθησία για το Νοσοκομείο θα αντιδράσουν δυναμικά. Επιβάλλεται άμεσα να γίνει μια σύσκεψη με όλους τους φορείς της Υγείας του Νομού μας, να μας ξεκαθαρίσετε ποια είναι η απόφαση σας για όλα τα παραπάνω.
Γι’ αυτό σας καλούμε την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/5/2011 και ώρα 10 το πρωί σε σύσκεψη στο Νοσοκομείο Καρδίτσας.
Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη. Να σας θυμίσουμε ότι μέχρι σήμερα δεν έγινε καμία σύσκεψη με την συμμετοχή σας όπως οφείλετε σαν υπεύθυνος της Περιφέρειας στον Τομέα Υγείας.
Οι φορείς του Νοσοκομείου
— Ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Στέφανος Γούλας
— Τα Μέλη Δ.Σ.,  Μιχαήλ Καρατσιώρης —Ταξιάρχης Απόστολος
— Ο Πρόεδρος Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Ν. Καρδίτσας  Κων/νος Αθανασίου
— Ο Πρόεδρος Εργαζομένων Γ.Ν. Καρδίτσας Κων/νος Αδάμος”
Αναρτήθηκε από “Ο των Αγράφων και των κάμπων

Απάντηση