Σύμφωνα με τηλεοπτικό δημοσίευμα του “New Poutana Post”, που αναμεταδόθηκε επίσημα από δημοσιοκαφρικά καθίκια της ζούγκλας του αμαζονίου και έγινε πρώτο θέμα για να το κάνουν γαϊτανάκι παντού, ο δημοφιλής Dominique Avnan An πάσχει από έϊτζ, πολύ καιρό πριν ταξιδέψει με την ερ φρανς για το Αμέρικα.

Ο λαοφιλάστατος προ επταετίας έκανε διακοπές σε προάστιο της Τζερούσαλεμ, φιλοξενούμενος της Ρεμπέκα και της Ραχήλ με όλα τα προγράμματα. Με την έκφυλη Ραχήλ το έκανε 8 φορές σε 3,2 μέρες, ενώ με τη Ρεμπέκα το έκανε 1,86 φορές σε 9,34 μέρες . Δυστυχώς, σύμφωνα με τα αρχεία του Π.Ο.Υ., η αχόρταγη Ραχήλ ήταν συγγνωστή συμφορέας με καθιερωμένη μεταδοτικότητα. Ως γνωστόν, τα αρχεία αυτά είναι απ’ ευθείας συνδεδεμένα με το FBI, οπότε οι αμερικάνικες αρχές είχαν εξ’ αρχής ενημέρωση και τον παρακολουθούσαν τον ύποπτο Dominique, προτού καν ξεκινήσει από το Παρίσι, αλλά και σε όλη τη διάρκεια της ακατάσχετης καούρας στο Νιούορκ.

Εκεί βαθειά στο Νιούορκ, κρυμμένος στο μπάνιο του ξενοδοχείου του, παρακολουθούσε τη καμαριέρα που πήγε να αλλάξει τα βρόμικα σεντόνια του, της οποίας φαινόταν το βρακί κάθε φορά που έσκυβε ανυποψίαστη!!!!. Γνωστός άντρας ο Dominique Avnan An, αφενός δεν άντεξε και αφετέρου, ως γνωστός μεγαλόψυχος, επειδή είχε ξεχάσει τα προφυλακτικά του στην αεροσυνοδό που τον συνόδευσε από το Παρίσι και για να μη κολλήσει τα σεντόνια και τη καμαριέρα, άρχισε να αυτοχαϊδεύεται αυνανικώς μέχρι τέλους, που του έπεσαν τα πειστήρια χαμέ και επί του πατώματος, ενώ ορισμένα σταγονίδια πήγαν απρόσεχτα κατά το ταβάνι μεριά.

Κάπου εκεί άρχισε να ζεσταίνεται και να ιδρώνει και για να ανασάνει, έβγαλε το μπουρνούζι και εθεάθη τσίτσιδος, προς τρομάρα της καμαριέρας απ’ το εκτεταμένο σάρκωμα της πλάτης και του στήθους του. Τη συνέχεια τη ξέρουμε από την έντονη δραστηριότητα του FBI ή από τις αθλιότητες των ντόπιων και ξένων δημοσιοκάφρων……

Απάντηση