ΜΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

3 Αυγούστου 2010
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Διέλυσαν το παζάρι της Χαλκίδας…

Εμπορικός σύλλογος Χαλκίδας, Εισαγγελέας και Αστυνομία

Αυτό που έγινε το πρωι στο παζάρι της Χαλκίδας δεν έχει προηγούμενο!  Μόνο το Στρατό δεν έφεραν για να διώξουν τους εμπόρους στην εμποροπανύγηρη της Αγίας Παρασκευής.

Χθές το βράδυ έκοβαν το ρεύμα ενώ σήμερα το πρωί το σχέδιο ήταν οργανωμένο.

Η αστυνομία,  εφορία, μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ, εισαγγελέας και…ένα βαν με την επωνυμία γνωστού επιχειρηματία της Χαλκίδας (Που πας ρεεεεεε!!!!) έκαναν ΝΤΟΥ στο παζάρι καικατάφεραν να το διαλύσουν!

Οι ιδιοκτήτες των παραγκών εξαφανίστηκαν, ενώ σε όσους βρήκαν έριξαν πρόστιμα ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις απειλήθηκαν και επεισόδια.

Εμείς το έχουμε ξαναγράψει, μπορεί να μή μας αρέσει το παζάρι αλλά 150 χρόνια παράδοσης απαιτούν και το δέοντα  σεβασμό!

Υπάρχουν άνθρωποι που ο οβολός τους φτάνει μέχρι εκεί για να καταφέρουν να  πάρουν πέντε πράγματα  πρώτης ανάγκης!

Γιατί οπως και να το κάνουμε η “μαιμού” στον Έλληνα έχει γίνει δεύτερη φύση! Απλά στοπαζάρι ξέρεις τι ακριβώς θα πάρεις ενώ σε ορισμένα καταστήματα της Χαλκίδας πληρώνεις αηδόνι καιπαίρνεις κούκο!!!

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό οι εργάσιμες ημέρες των καταστημάτων σε ένα χρόνο είναι περίπου 300, το παζάρι κρατάει μόλις 7!  Το να θεωρείς λοιπόν οτι το παζάρι σου τρώει τη δουλειά είναι  ψύχωση!!!

Αναρτήθηκε από halkida.tv

Απάντηση