ΕΛΑΒΑ ΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ: “Καλημέρα ΜπαρμπαΝίκο — Για πες μου τι γίνεται με την ΒΑ Ελλάδα;;;; Αντιλαμβάνεσαι ότι κι εγώ;;;;” και ακολουθεί συνημμένη ανάρτηση υπερεθνικιστικού ιστολογίου, περί ….”αφοπλισμού της Εθνοφυλακής” και περί της Τούρκικης απειλής!!!

Χωρίς πολύ σκέψη, έγραψα τα παρακάτω, και λέω ας τα κάνω ανάρτηση, για τον ….κόπο μου:
Το ότι θεωρητικά, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος μιας Ελληνοτουρκικής σύγκρουσης, δεν το αμφιβάλει κανείς. ‘Ομως, είναι τέτοια η διάλυση που μας έχει επιβληθεί (χωρίς τη παραμικρή συμμετοχή της Τουρκίας) που ένα τέτοιο θέμα μου προκαλεί πικρό χαμόγελο.
Εσύ πιστεύεις ότι υπάρχει εθνοφυλακή??? Και να υπήρχαν, η ιστορία τους είναι κατάμαυρη. Το παρελθόν τους το ίδιο.
Το ότι κάποιοι, κινούμενοι δορυφορικά του ΛΑ.Ο.Σ. και της Χρυσής Αυγής, ακόμα κι’ αν αλληλοβρίζονται, ταυτοποιούνται με συνθήματα που μπορεί να συγκινούν, αλλά είναι υπερβολικά κούφιοι και αυτοξεσκεπάζονται στη προσπάθεια να επιδειχθούν σαν υπερεθνικιστές.
Οι μεγαλύτεροι εισαγωγείς λαθρομεταναστών είναι αυτοί, οι αυτοαποκαλούμενοι υπερεθνικιστές. Εκεί που λένε “θα διώξουμε τους λαθρομετανάστες” εκεί κάνουν και κωλοτούμπα λέγοντας “θα κρατήσουμε μόνο αυτούς που χρειαζόμαστε”.
Οι μεγαλύτεροι υπερασπιστές των εβραϊκών χρηματοοικονομικών συμφερόντων και του παγκόσμιου μαύρου χρήματος, είναι οι συμμορίες Καρατζαφέρη, Πλεύρη, Μιχαλολιάκου και των παραφυάδων τους. Δημόσια, ξανά και ξανά, ο Καρατζαφέρης και οι συν αυτόν, με περίσσευμα κυνικότητας, μιλάνε χωρίς περιστροφές, για “την ανάγκη” νομιμοποίησης του ….ζεστού-μαύρου χρήματος, για να ….”εισρεύσει να ανασάνει η αγορά”.
Τους θεωρώ αποβράσματα. Το ότι βγαίνουν συχνά πυκνά και λένε κάτι και τους προβάλουν οι Εβραίοι, αυτό γίνεται, γιατί η τράπουλα είναι σημαδεμένη και δεν θέλουν να αφήσουν κάποιον σαν και μένα, σαν και σένα να αναδειχθούν και χάσουν το λαθρομαγαζί τους. Άβυσσος χωρίζει τα συνθήματά τους από τη πρακτική τους.
Μπορείς να φανταστείς κάποιους από αυτούς να γίνουν αντάρτες και να πάνε στα βουνά, αν εισβάλουν οι Τούρκοι??? Και ποια δειλή συμμορία θα σπρώξει τους Τούρκους να το κάνουν??? Αν συγκρουστούμε με τους Τούρκους, ξέρουμε ποιοι θα το έχουν κατασκευάσει.
Επί της ουσίας της συγκεκριμένης ανάρτησης, η “είδηση” είναι κατασκευασμένη επί ανύπαρκτου θέματος, γιατί απλούστατα, εθνοφυλακή (έστω και ακροδεξιά) δεν έχουμε. Και θα βγουν (αν τους χρειαστεί) να πουν εκ του ασφαλούς, “να, ορίστε, τα λέγαμε εμείς όταν οι προδότες διέλυαν την ….εθνοφυλακή”.
ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ σε τέτοιες φαντασιώσεις. Αν συμβεί οτιδήποτε σχετικό, είναι γραμμένο στο DNA μου το τι θα κάνω. Το έχω διαβασμένο.

Απάντηση