Το Ισραήλ πρέπει να συμμορφωθεί με τα σύνορα του 1967, λέει ο Ομπάμα – αλλά αρνείται να κάνει οτιδήποτα γι’ αυτό και υπακούει στις σιωνιστικές απαιτήσεις προς αυτόν, να μην αναγνωρίσει το παλαιστινιακό κράτος!!!!
Ιδιαίτερος Σχολιασμός, από τον David Duke
Πραγματικά, οι δηλώσεις Ομπάμα δεν είναι κάτι καινούργιο. Αυτές είναι μέρος της “αμερικανικής πολιτικής” από το 1967, ακόμη και κατά τη διάρκεια της διαβόητης κυβέρνησης Μπους. Η Αμερική, πάντα λέει ότι αντιτίθεται σταθερά στην επέκταση των Εβραϊκών οικισμών σε Παλαιστινιακά εδάφη, και στις Παλαιστινιακές περιοχές (συνοικίες) της Ιερουσαλήμ. Αλλά, η Αμερική δεν έχει κάνει τίποτα γι’ αυτό, εκτός από το να στέλνει στο Ισραήλ, ακόμα περισσότερα δισεκατομμύρια από τα χρήματα των φορολογουμένων της Αμερικής και δεν υποστηρίζει καμία ουσιαστική πολιτική του ΟΗΕ για να σταματήσει η κλοπή των παλαιστινιακών εδαφών και για να αποτρέψει τη καταστροφή, ώστε να έχουμε ένα άθικτο Παλαιστινιακού κράτους. Και φυσικά, τα σιωνιστικό μέσα ενημέρωσης, που ελέγχονται (από το Ισραήλ) δεν κάνουν ποτέ έστω ένα θέμα, για αυτή τη διάσταση μεταξύ λόγων και έργων.
Των Salma El-Wardani  και  Μάικλ Gunn
Ο Πρόεδρος Barack Obama είπε, για άλλη μια φορά την Πέμπτη, ότι τα σύνορα του Ισραήλ και ενός μελλοντικού Παλαιστινιακού κράτους, πρέπει να βασίζονται στις γραμμές του 1967 και να ολοκληρωθούν με τις ανταλλαγές γης.

“Οι Ηνωμένες Πολιτείες πιστεύουν ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης πρέπει να βασίζεται στην ύπαρξη δύο ανεξάρτητων κρατών, που θα έχουν μεταξύ τους μόνιμα σύνορα”, είπε κατά την ομιλία του σήμερα (χθες) για τα γεγονότα στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική και για την πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών στην περιοχή, που μεταδόθηκε ζωντανά από το State Department.
«Ένα Ισραηλινό κράτος πρέπει να συμμορφώνεται με τα συμφωνημένα σύνορα του 1967. Τα σύνορα του Ισραήλ και της Παλαιστίνης θα πρέπει να βασίζονται στις γραμμές του 1967 με αμοιβαία συμφωνία, έτσι ώστε να είναι ασφαλή και αναγνωρισμένα τα σύνορα και για τα δύο κράτη” είπε,
“Η πλήρης και σταδιακή απόσυρση των Ισραηλινών στρατιωτικών δυνάμεων, πρέπει να συμωαδίζει με την υπόθεση, ότι με ευθύνη των Παλαιστινίων, θα εμπεδοθεί η ασφάλεια, σε ένα κυρίαρχο, μη στρατικοποιημένο κράτος. Η διάρκεια αυτής της μεταβατικής περιόδου πρέπει να συμφωνηθεί, και η αποτελεσματικότητα των ρυθμίσεων ασφαλείας πρέπει να αποδεικνύεται στη πράξη”.
Ο Ομπάμα δήλωσε επίσης ότι η παλαιστινιακή προσπάθεια για την αναγνώριση της κρατικής υπόστασης στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ δεν θα λειτουργήσει!!!!!
“Συμβολικές δράσεις για την απομόνωση του Ισραήλ στα Ηνωμένα Έθνη τον Σεπτέμβριο, δεν θα δημιουργήσει ένα ανεξάρτητο κράτος”, δήλωσε ο πρόεδρος….!!!!
Κατά την προβολή της ομιλίας του στο ξενοδοχείο του Καΐρου “Semiramis”, τα βαριά χειροκροτήματα υποδέχτηκαν τη δήλωσή του: “Τη στιγμή που σε ολόκληρη την περιοχή για ΜΕΝΑ, ανατρέπονται τα βάρη του παρελθόντος, η αλλαγή είναι πιο επείγουσα από ποτέ για τους Παλαιστινίους”.
ΠΗΓΗ: http://www.davidduke.com/general/israel-must-abide-by-the-1967-borders-obama_23870.html
Μετάφραση: ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης
Και θα υπενθυμίσω, μερικά μόνο από τα άρθρα που ανεβάσαμε εδώ:

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΙ ΜΕ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΕΝΩ Η ΚΛΙΝΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ Η ΚΛΙΝΤΟΝ: «Οι ΗΠΑ δεν μπορούν να σταματήσουν τον εποικισμό των Ισραηλινών»!!!

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΟΒΟΥΝ ΦΕΤΕΣ ΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙ – ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Πρώην Ευρωπαίοι Ηγέτες: Να Επιβληθούν Κυρώσεις Κατά Του Ισραήλ Για Την Ανέγερση Οικισμών

Οι Εβραίοι της διασποράς είναι ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ με την αναγνώριση του κράτους της Παλαιστίνης από τον ΟΗΕ

ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ

Απάντηση