….Για να της εγκρίνουν σύμβαση ….λειτουργίας της εκεί!!!!!!!

Στο Maryland (ΗΠΑ) ψήφισαν νόμο την Πέμπτη, με τον οποίο απαιτείται από μια γαλλική εταιρεία σιδηροδρόμων, ως προϋπόθεση για τη λήψη έγκρισης μιας σύμβασης σιδηροδρόμων από το κράτος, να αποκαλύψει το ρόλο της κατά τη μεταφορά 76.000 ανθρώπων, που μεταφορτώθηκαν σε 76 αυτοκίνητα μεταφοράς βοοειδών, για να μεταφερθούν στα ναζιστικά στρατόπεδα.
Η νομοθεσία αυτή, ζητά από τη Societe Nationale des Chemins de fer Francaise, (ή  SNCF), η Γαλλική εθνική εταιρεία σιδηροδρόμου, πρέπει να αναφέρει συγκεκριμένες πληροφορίες στη σελίδα της στο διαδίκτυο, σχετικά με το ρόλο της στη μεταφορά αιχμαλώτων και να παραδεχθεί, ότι έστειλε πολλούς Εβραίους μέχρι το στατόπεδο του Άουσβιτς και άλλα γνωστά στρατόπεδα αιχμαλώτων.

======================

Αυτά, ενώ: Η SNCF απασχολεί περισσότερους από 180.000 ανθρώπους σε 120 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το σιδηροδρομικό της δίκτυο αποτελείται από περίπου 32.000 χιλιόμετρα (20.000 μίλια) διαδρομών, εκ των οποίων 1.800 χιλιόμετρα (1.100 mi) είναι οι γραμμές υψηλής ταχύτητας και 14.500 χιλιόμετρα (9.000 mi) ηλεκτροκινούμενες διαδρομές. Περίπου 14.000 τρένα λειτουργούν καθημερινά με ευθύνη της.

Το σπουδαιότερο και άκρως αντιφατικό????? η “Γαλλική” SNCF, υπάρχει και στο καημένο και ολοκαυτωμένο ….Ισραήλ!!!!

Του παρέχει βοήθεια και Κατάρτιση σε θέματα τεχνογνωσίας. Η SNCF International παρέχει βοήθεια για  τον Ισραηλινό Σιδηροδρόμο, σε κάθε τομέα της λειτουργίας των σιδηροδρομικών μεταφορών του, συμπεριλαμβανομένων σχεδίων για την αναβάθμιση των γενικών κανονισμών για την ασφάλεια του δικτύου του. Επίσης του προσφέρει πολλές ενισχύσεις και προγράμματα κατάρτισης, περιλαμβανομένων της ανάπτυξης υποδομών και Traction Division.

Απάντηση