Ο Ισραηλινός Μπάντζαμιν “Bibi” Νετανιάχου Παραδίδει Μαθήματα στην ….Αμερική!!!!
Αναρτήθηκε από INCOG ΜΑΝ
“Ξέρω τι είναι η Αμερική. Η Αμερική είναι κάτι που μπορεί εύκολα να μετακινηθεί. Τώρα μεταφέρθηκε στη σωστή κατεύθυνση”.
– Είπε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Benjamin “Bibi” Νετανιάχου, που πιάστηκε σε βίντεο, ενώ μιλούσε ιδιωτικά με μια οικογένεια Εβραίων, που ζει σε κλεμμένη Παλαιστινιακή γη.
Σε μια πραγματικά αηδιαστική παρουσίαση ενώπιον εκπροσώπων του Τύπου την Παρασκευή, ο αλαζονικός Εβραίος “Μπίμπι” Νετανιάχου μίλησε για τον Μπαράκ Ομπάμα, όπως (θα αναφερόταν) για ένα σχολαριόπαιδο σχετικά με (το τι θεωρεί) πολύτιμο το Ισραήλ και το τι ίσχυε για τα σύνορα του 1967, μαζί με τις συνηθισμένες, κουραστικές αθλιότητες για τους Εβραίους που “υπήρξαν” θύματα για αιώνες.
Βασικά, όλα όσα είπε ο Ομπάμα στην ομιλία του προς τους μουσουλμάνους δημόσιους υπαλλήλους (των ΗΠΑ) το βράδυ της Πέμπτης, ήταν ότι το Ισραήλ πρέπει να δώσει μια μικρή έκταση γης, ώστε να πατσίσει με τις κλεμμένες από τους Εβραίους εποίκους εκτάσεις (ο Όργουελ καθιέρωσε τον όρο “κλέφτες γης” για τους Εβραίους) στη Δυτική Όχθη και την επιστροφή στα σύνορα του 1967 όσο το συντομότερο δυνατόν. Οι τρελοΕβραίοι “έποικοι” θέλουν να μείνουν εκεί, στη κόλαση που έχουν φτιάξει. Οι Εβραίοι έχουν ήδη σχέδια για την κατασκευή 300 επιπλέον οικισμών σε παλαιστινιακό έδαφος.
Είναι γεγονός, ό,τι πολλοί πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ έχουν επίσης προτείνει (την αμοιβαία αναγνώριση) ως λύση, συμπεριλαμβανομένης της πρωτοβουλίας του George W. Bush με τον Αριέλ Σαρόν. Τόσο η τελευταία μπαρούφα του Ισραήλ, δια του Εχούντ Ολμέρτ και του ισραηλινού πρέσβη, λένε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Αλλά οι παρανοϊκοί υπέρ-Σιωνιστές δεν θέλουν να δώσουν ούτε μια ίντσα (από τα κλεμμένα εδάφη), δεδομένου ότι σκέφτονται, ότι όλο το μαγαζί ανήκει μόνο σε αυτούς και κάθε συζήτηση πρέπει να έχει αφετηρία αυτή την άποψη!!!! Αυτές οι ακραίες θέσεις απέχουν πάρα πολύ (από μια πιθανότητα συμφωνίας), δεδομένου ότι οι Εβραίοι έχουν δικά τους, όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης των ΗΠΑ. Οι Αμερικανοί, πολύ απλά δεν σκοπεύουν να προχωρήσουν για να πετύχουν συνολική λύση.
Το πιο πιθανό είναι, ότι το συνολικό πακέτο της ομιλίας του Ομπάμα, δεν ήταν τίποτε άλλο, παρά μια μεγάλη επίδειξη – που την είχε ενορχηστρώσει το Τελ Αβίβ, για να κάνουν (οι Εβραίοι) τον Ομπάμα να μη φαίνεται ότι στη πραγματικότητα είναι μια μαριονέτα των Εβραίων. Τόσο ο Ομπάμα όσο και ο Νετανιάχου ξέρουν, ότι όσα είπε, είναι μόνο για εσωτερική κατανάλωση στις μάζες των ΗΠΑ, δεδομένου ότι οι Εβραίοι έχουν ήδη σχεδιάσει, να απαλλαγούν οριστικά από τους ενοχλητικούς Παλαιστίνιους, τώρα που οι Εβραίοι συνεχίζουν να καταλαμβάνουν τον πολύτιμο χώρο τους. Η πραγματική διαδικασία θα ξεκινήσει αμέσως μετά το μεγάλο συμβάν της 11ης Σεπτεμβρίου, όταν για άλλη μια φορά θα επισείουν τη ψεύτικη σημαία του τρόμου, για να νευριάσουν και να κάνουν έξαλλους τους Αμερικανούς για το Ιράν, ώστε να μπορέσουν να εξαναγκάσουν σε συμφωνία (άλλα κράτη), σχετικά με την εξάλειψη της δυνατότητας της πυρηνικής απειλής κατά του Ισραήλ.
Τώρα, δεν είμαι ένας υποστηρικτής του Ομπάμα σε όλα, όπως πολύ καλά γνωρίζετε. Ωστόσο, δεν με νοιάζει ότι ο Μπους ήταν ένας βλάκας και μισός, ούτε ότι ο “δημοκρατικός” Ομπάμα καταλαμβάνει τώρα τον χώρο του Οβάλ Γραφείου, και όταν πρόκειται να μιλήσει για τους ηγέτες κάποιας άλλης χώρας να μας λέει τι να κάνουμε. Ειδικά μάλιστα, όταν η άλλη χώρα υπάρχει μόνο επειδή παίρνει τσάμπα όλα τα χρήματα και τα όπλα που της δίνουμε.
Φυσικά, όλα τους οι ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ (ΑΡΧΗΓΟΙ) ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ φανερώνουν τη καταιγίδα που έρχεται, αν αποκωδικοποιήσουμε τα λόγια του Νετανιάχου “το τελευταίο λογοπαίγνιο του Ομπάμα θα το κατανοήσετε ‘οταν το δείτε στη πράξη και πίσω από τη ταραχή του”. Μη περιμένεις να σου δείχνουν κατά 100% το πόσο άθλιοι είναι. Οι Εβραίοι είναι επίσης, ολοκληρωτικά προδότες της Αμερικής!!!! Εννοώ αυτό που σκέφτομαι και λέω, οι Εβραίοι, σαν τρελοί Εβραίοι και οι όμοιοί τους,(δείχνουν) την απαίσια προδοτική στάση τους και πιστεύω ότι είναι πολύ εύκολο να αποκαλυφθούν, αν οποιοσδήποτε περισπούδαστος Ισραηλινός, τολμήσει να έρθει εδώ για να μας πει τι σκέφτονται….. ….. ….. ….. ….. ….. ….. ….. …..
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΠΗΓΗ
Μετάφραση: ΜπαρμππαΝίκος Αρβανίτης

Απάντηση