ΠΗΓΗ:  http://www.facebook.com/pages/Ophelia-Famotidina/130184743726243?sk=info
ΠΗΓΗ:  http://www.facebook.com/Ophelia.famotidina?sk=photos
Και οι δύο ιστοσελίδες δημιουργήθηκαν καιροσκοπικά και βλακωδέστατα, μετά την 16-5-2011. Οι δύο πανηλίθιοι κατασκευαστές τους, κάνουν Εβραιοαμερικάνικο “χιούμορ” με τα κοθόνια που μπαίνουν και γράφουν τα πιο αλλοπρόσαλλα σχόλια.
Για να ξηγούμαι:
Όταν βοά το σύμπαν, ότι το θύμα του Εβραίου Ντομινίκ Στρος-Καν έχει πάθει μεγάλο ψυχικό τραλαλά και ακόμα δεν έχει συνέλθει, και ταυτόχρονα παιδεύεται να ζήσει τον εαυτό της και το παιδί της, το τελευταίο που θα έκανε, θα ήταν να τρέξει να αγοράσει Η/Υ, να γραφτεί συνδρομητής σε πάροχο ίντερνετ και να φτιάξει αυτές τις δύο φαιδρές ιστοσελίδες, στις οποίες ο κάθε μαλάκας γράφει ότι του κατεβάσει η γκλάβα του. Και στις δύο περιπτώσεις, μόνο η μία φωτογραφία της πρέπει να είναι πραγματική.

Ως πιθανότερους κατασκευαστές των σελίδων, ο ΜπαρμπαΝίκος “βλέπει” τους δικηγόρους του ανώμαλου Εβραίου. Μέσα από τα βλήματα που γράφουν τις μπούρδες τους για σχολιασμό, υπάρχει η αρρωστημένη προσδοκία, να ψαρέψουν τυχόν παλιές “γνωριμίες” της “Ωφέλειας”. Και ενώ η μπόχα της κατευθυνόμενης κατασκευής των γελοίων ιστοσελίδων φαίνεται με τη πρώτη ματιά, αυτή τη μπόχα την πήραν ξένα και ημέτερα εβραιοκρατούμενα ΜΜΕ και την έκαναν σημαία. Ακόμα, ούτε ένας πούστης δεν βγήκε να διορθώσει. Ούτε μια ρουφιάνα από τις αυτοαποκαλούμενες “φεμινιστικές οργανώσεις” δεν βγήκε να πει μισή λέξη για τη πούστικη σκευωρία. Ούτε για την αθλιότητα, που από τη πρώτη μέρα τη χαρακτηρίζουν ψευδώς σαν …Μουσουλμάνα. Μόνο το ότι είχε στο βρακί της εκρηκτικά, για να τη χαρακτηρίσουν και τρομοκράτισσα δεν είπαν οι ξευτιλισμένοι!!!!….

Απάντηση