Από κάποιον “Στέφανο” έλαβα την ανάρτηση “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΜΙKΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ: ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ”, του ιστολογίου “ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΣΤΟΛΟΓΟΙ“. Τη διάβασα, τη ξαναδιάβασα και διάβασα επίσης τις συνεντεύξεις του Μίκη Θεοδωράκη που επικαλούνται….

Μόνο που δεν ξέρασα για την αθλιότητα, τη διαστρέβλωση, τη κακοψυχία, την αρρωστημένη φαντασία. Τη λάσπη. Και οι συντάκτες υποκρίνονται με ερωτήματα, τα οποία ευθέως έχουν απαντήσεις, στις ίδιες φράσεις που εσκεμμένα έχουν πετσοκόψει, για να χτυπήσουν τον Μίκη Θεοδωράκη. Επειδή κάποιοι στις αθλιότητες γίνονται υπότροποι, έστειλα κατ’ αρχήν τη παρακάτω απάντηση (και βλέπουμε):

“Κύριοι,
Μπορώ να συμφωνήσω μαζί σας και με οποιονδήποτε, ότι ο Θεοδωράκης και η ΣΠΙΘΑ, έτσι όπως εμφανίσθηκαν και λειτουργούν, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αποτελέσουν “κίνημα” ούτε και να δώσουν λύση, όταν κινούνται στους ρυθμούς ενός υπερήλικα.
Όμως σε καμία περίπτωση δεν ασπάζομαι και δεν δέχομαι τις αναλύσεις και τις στρεβλώσεις, σαν αυτές της ανάρτησης που προτείνετε.
Το πρόβλημά μου εν τέλει, δεν είναι ο Θεοδωράκης, αλλά οι ληστοσυμμορίες-χούντες του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και των συντεταγμένων με αυτούς κοινοβολευτικών αποκομμάτων.
Απερίφραστα χαρακτηρίζω συνειδητό λασπολόγο τον συντάκτη του άρθρου. Κανένας δεν δικαιούται να επιλέγει τμήματα φράσεων δημοσιοποιημένων κειμένων και να παραλείπει τα υπόλοιπα της ίδιας φράσης, μόνο και μόνο για να κατασκευάσει πολιτικές μπούρδες.
Αν θεωρείτε αντίπαλό σας τον υπερήλικα Θεοδωράκη, οφείλετε να τον σέβεστε. Με τη στάση σας, επιβεβαιώνετε τη παροιμία “φταίει ο γάϊδαρος – χτυπάμε το σαμάρι”.”.
Ξέρετε πόσο εύκολο είναι, με αφορμή αυτή τη διακίνηση σαχλής ανάρτησης, να αρχίσει κάποιος να σας χτυπάει σαν χταπόδι μέχρι να ψοφήσετε????….
Δεν συνηθίζω να πέφτω σε τέτοιες λούμπες.

Απάντηση