ΟΧΙ – ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ

Σε φιάσκο κατέληξαν οι συγκεντρώσεις  σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη των αυτοαποκαλούμενων “ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ” σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και καλά θα κάνουμε να μη μιλάμε για τις μικρότερες πόλεις. Ελάχιστα άτομα να κινούνται στα χαμένα, να περιφέρονται εδώ κι’ εκεί σαν απόβλητοι μαλάκες, γεροντοκόρες που βγήκαν να ψαρέψουν κανέναν σαβουρογάμη, άτομα που έχασαν για πάντα το ταίρι τους και κουβάλησαν μαζί τους το ερμαφρόδιτο FACEBOOK και τη πουτάνα  GOOGLE, βλήματα που αρέσκονται να τρίβουν τον καβάλο τους σε σέλα ποδηλάτου. Εύκολα θα μπορούσες να δεις και απογοητευμένους κολητηρτζήδες, που ένεκα έλλειψης συνωστισμού, περιορίστηκαν να έχουν συνέχεια τα χέρια στις τσέπες και να τη παίζουν αγέροχα.

ΟΧΙ – ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ

Και σαν να μην έφτανε η κατάντια της απόλυτης απονεύρωσης των παρευρισκομένων, που ο καθένας φαντασιωνόταν ηλίθια, ότι αυτός ήταν που προκάλεσε την αόρατη αγανάκτηση και την έκανε να φαντάζει σαν ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο, έχουμε και τις εκ των υστέρων γκρίνιες, που επειδή κάποιες μικρές πολιτικές-συνδικαλιστικές οργανώσεις, τόλμησαν να υπογράψουν τα πανώ και τις αφίσσες τους, πως τάχα τόλμησαν να αποπειραθούν να ….καπελώσουν τη μεγαλειώδη μαλακία τους.

Θυμάμαι τη προηγούμενη μαλακία με τα τραπεζοκαθίσματα έξω από τις αυλόπορτες του Μπόμπολα και μου ανακατώνονται τα έντερα.

Βρωμοκοπάει Μπομπολίτιδα κάθε απονευρωμένη “πρωτοβουλία” κατασκευής ….συντεταγμένου και ….νομιμόφρονα ….”αυθορμητισμού”. Κι αν δεν είναι μπροστά ο ίδιος, ίδιο είναι το σινάφι των καιροσκόπων του μάρκετιγκ που επιχειρούν ξανά να μαντρώσουν την υπάρχουσα λαϊκή αγανάκτηση στα καλούπια τους.

ΟΧΙ – ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ….ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ???? ΟΤΑΝ ΒΓΟΎΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ, Θ’ ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ, ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ, ΘΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΤΕΡΙΑ ΚΙ’ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΕΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΡΑΓΚΟΥΣΙ, ΘΑ ΜΕΛΑΝΙΑΣΟΥΝ ΑΠ’ ΤΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ, ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΑΣ ΙΣΟΤΙΜΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΙΕΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΦΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ

Απάντηση