Δικός μου άνθρωπος με ενημέρωσε για έναν “διάλογο” μεταξύ ενός “Γερμανού” και ενός “Έλληνα” που δημοσιεύθηκαν ταυτόχρονα (!!!!! ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ !!!!!!!) στο “γερμανικό” περιοδικό “STERN”.
Επειδή αυτή την εβραιοφιλοσοφία,
αφενός του αγανακτισμένου Γερμανού, που δεν αντέχει άλλο να μας ταΐζει …χωρίς να δουλεύουμε και να μας βλέπει να κάνουμε αδιάκοπα …διακοπές,
και αφετέρου, του μίζερου “Έλληνα” που κάθε φορά που τον λένε χαραμοφάη, ξεθάβει ή την αρρωστημένη αρχαιολατρεία του ενώ ξεριζώνεται ολόκληρη Ακρόπολη και δεν κουνιέται μύγα, ή τον Α΄, ή τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο, για να δικαιολογήσει την …αδυναμία πληρωμής,
Επειδή αυτά και άλλα πολλά, μου τα χώνουν βιαίως στο στόμα και με βουρδουλιάζουν για να τα πιπιλίσω και ακόμα χειρότερα, να τα καταπιώ, αποφάσισα να γράψω κι’ εγώ την απάντησή μου, έτσι για κουβέντα να γίνεται, και να “απαντήσω”:
“Ξεφτιλισμένο STERN,
Υποκριτή (υπαρκτέ ή ανύπαρκτε – αδιάφορο) Walτer Wuellenweber,
Γελοίε (υπαρκτέ ή ανύπαρκτε
– αδιάφορο επίσης) Γεώργιε Π. Ψωμά,
Δεν συμφωνώ καθόλου με τους κατασκευασμένους “διαλόγους” του κώλου σας. Αυτές είναι χιλιογραμμένες, με διάφορους τρόπους μαλακίες, βασισμένες στην ίδια ηλίθια εκδοχή, δηλαδή στα χιλιοειπωμένα στερητικά των Α’ και Β’ παγκόσμιων πολέμων, που ανασύρονται αραιά και που για εσωτερική κατανάλωση, με τα οποία αποκρύπτετε ότι τα τελευταία 70 χρόνια, οι “Έλληνες” πολιτικοί και απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου, λαδώνονταν από τους “Γερμανούς” πολιτικούς και απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου, σε όλες τις διακρατικές μεταπολεμικές συναλλαγές, με κατάμαυρο χρήμα κάτω απ’ το τραπέζι.
Υποκριτές. Αυτή τη γελοία εκδοχή του κατασκευασμένου “διαλόγου” σας, ακόμα και ο με δική του ομολογία διεφθαρμένος φαταούλας Πάγκαλος, την επικαλείται και τη χρησιμοποιεί με περίσσευμα πολιτικής αθλιότητας, κάθε φορά που η Ελληνική λαϊκή αγανάκτηση διογκώνεται, μόνο και μόνο για να τη ξεφουσκώσει.
Στη κυριολεξία, αντί να γίνεται συζήτηση επί της ουσίας και για τη θεραπεία της διαφθοράς εδώ και στη Γερμανία, μας επιβάλουν ως κανόνα τη παροιμία “εδώ ο κόσμος καίγεται και το …νινί… (του Πάγκαλου και των υπόλοιπων ληστών) χτενίζεται. Ενώ υπάρχουν τα ζωντανά, οι εδώ κι’ εκεί ένοχοι προτιμούν να μιλούν για τα πεθαμένα. Υπάρχουν τόσα δισεκατομμύρια φαγωμένα κάτω απ’ το τραπέζι, στις μεταπολεμικές διακρατικές εμπορικές συναλλαγές Ελλάδας – Γερμανίας (για τις οποίες οι περισσότεροι ένοχοι Έλληνες και Γερμανοί πολιτικοί ακόμα ζουν και βασιλεύουν), που αν δεν είχαν φαγωθεί παράνομα, το βιοτικό επίπεδο του Έλληνα θα ήταν διπλάσιο από του Γερμανού.
Υποκριτές. Ξέρουμε ότι πολλοί Πόντιοι εξαναγκάσθηκαν μεταπολεμικά να πάνε μετανάστες στα Γερμανικά κάτεργα χωρίς να χάσουν το χιούμορ τους, αλλά ρε ξεφτίλες είναι ανάγκη να κλέψετε και τα ανέκδοτά τους??? Γιατί, τι άλλο, εκτός από ποντιακό ανέκδοτο θα μπορούσε να είναι οι μαλακίες σας, περί διπλάσιας άδειας του “τεμπέλη” Έλληνα, από αυτή που παίρνει ο …Γερμανός??? Σας διαβεβαιώνω ρε κουφάλες, ότι αποδέχομαι ένα πανευρωπαϊκό σύστημα ασφαλιστικών και κοινωνικών παροχών, μέσα από έναν πανευρωπαϊκό προϋπολογισμό.
Υποκριτές. Πως γίνεται εγώ, πρώην ανώτερος υπάλληλος στην Ελλάδα, με αποδοχές τα μισά ευρώ που βγάζει ένας Γερμανός εργάτης, να αγοράζω διπλάσια …καταναλωτικά από τον Γερμανό. Πέστε μου ρε αλήτες που έχετε τη ….μερτσέντες που μου “κλέψατε” μόλις την είχα αγοράσει, αλλιώς θα σας πάω στην Εισαγγελέα που καταδιώκει τον τορναδόρο.
Υποκριτές. Δεν φοροδιαφεύγει ο Ελληνικός λαός. Φοροφυγάδες και εισφοροκλέφτες είναι οι 180 “Γερμανικές” πολυεθνικές και άλλοι 2000 ντόπιοι συνεργάτες τους. Ο Έλληνας εργαζόμενος κι’ ο Έλληνας μικρομεσαίος δεν έχει το παραμικρό περιθώριο να φοροδιαφύγει και το γνωρίζετε.
ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΡΘΩ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΣΑ.
Η ουσία του προβλήματος διαφθοράς στη σύγχρονη Ελλάδα και στη σύγχρονη Γερμανία, είναι οι στρατιωτικοί εξοπλισμοί (άρματα μάχης, υποβρύχια, ελικόπτερα κλπ), είναι οι δαπάνες για υγεία (προμήθειες γερμανικών μηχανημάτων, προμήθεια γερμανικών φαρμάκων κλπ), είναι οι δαπάνες για τηλεπικοινωνίες (προμήθειες ΟΤΕ κλπ), είναι η φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή των μεγαλοκαρχαριών μεταξύ των οποίων κυριαρχούν οι γερμανικοί καρχαρίες. Η ουσία της ελληνογερμανικής διαφθοράς είναι και ο εξαναγκασμός της Ελλάδας σε πλήρη αποβιομηχάνιση, προς όφελος των εβραιογερμανικών βιομηχανιών. Η ουσία της ελληνογερμανικής διαφθοράς, είναι η τοκογλυφία των εβραιογερμανικών τραπεζών σε βάρος της Ελληνικής οικονομίας. Η ουσία της ελληνογερμανικής διαφθοράς, είναι και το ότι εν γνώσει τους οι εβραιογερμανικές τράπεζες, χρέωναν με δυσβάσταχτα δάνεια την Ελλάδα, δίνοντας τα χρήματα σε γνωστούς σε αυτούς ληστές του κοινού ποινικού δικαίου. Η ουσία του προβλήματος της ελληνογερμανικής διαφθοράς είναι ΠΟΙΝΙΚΗ.
Ο ελληνικός λαός, με καθαρά οικονομικά κριτήρια, δεν χρωστά ούτε ένα σεντς στους λοιπούς Ευρωπαίους, δεν χρωστά ούτε ένα σεντς στους Γερμανοεβραίους τραπεζίτες και στα εδώ τσιράκια τους.
Ηλίθιε και υποκριτή (υπαρκτέ ή ανύπαρκτε) Γερμανέ. Ηλίθιε και χαμερπή (υπαρκτέ ή ανύπαρκτε) Έλληνα. Ας μη μιλήσουμε για δόξες, μεγαλεία και για τα Ελληνικά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ. Βάλτε κάτω μολύβι και χαρτί:
Αν βάλουμε κάτω ένα-ένα, τα ελαττωματικά ΛΕΟΠΑΡΝΤ που μας τα πούλησαν σε διπλάσια τιμή από αυτά που αγοράζει ο Γερμανικός ή ο Αμερικάνικος στρατός και δεν έχουν πρόβλημα όρασης και υποδοχής οπλικών συστημάτων βολής,
Αν βάλουμε κάτω, ένα-ένα τα χαλασμένα “γερμανικά” υποβρύχια, που μας φόρτωσε η γερμανο-εβραϊκή συμμορία,
Αν βάλουμε κάτω, τις υπερτιμολογήσεις των ελικοπτέρων NH-90,
Αν βάλουμε κάτω τις υπερτιμολογήσεις της ΖΙΜΕΝΣ (και άλλων “Γερμανών” κλεπτών),
Αν βάλουμε κάτω τις υπερτιμολογήσεις έως 1.000% στα γερμανικά φάρμακα και στον γερμανικό ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό,
Έεεεε!!!! Τότε, μπορεί για τα χιτλερικά εγκλήματα (καλώς ή κακώς δεν εξετάζεται εδώ) να δικαστήκατε και σαν λαός, όμως για τα οικονομικά εγκλήματα του Γερμανο-Εβραϊκού τραπεζικού κατεστημένου και της Γερμανο-Εβραϊκής βιομηχανίας, πρέπει να στηθεί ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ένα νέο Διεθνές Δικαστήριο, στο οποίο πρέπει να δικαστούν οι μεταπολεμικοί Γερμανοεβραίοι μεγαλοκαρχαρίες, για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, γιατί αυτά που έκαναν τα τελευταία χρόνια κατά της Ελλάδας, τα έκαναν και κατά της Ιρλανδίας και κατά της Ισλανδίας και κατά της Ισπανίας και κατά της Πορτογαλίας και κατά της Τουρκίας και κατά της Ιταλίας και κατά….
Ξηγηθήκαμε λεχρίτες???? Αυτά μόνο, είναι σημερινά και για την επιβολή τους, ο Ελληνικός λαός (και οι άλλοι λαοί) δεν έχει καμιά συμμετοχή ούτε συγκατάβαση. Για τις βρόμικες απαιτήσεις σας, να στείλετε τον λογαριασμό στους συνεταίρους σας. Δεν έχουμε ανάγκη να επικαλεστούμε τα πεθαμένα. Τα ζωντανά χρωστούμενα ζητάμε πίσω και με τόκο. Τα φρέσκα θέλουμε πίσω και γεναιόδωρα θα σας παραγράψουμε τα πολεμικά και άλλα.
Σκατά στα μούτρα σας στερν….
Σκατά στα μούτρα σας (υπερκτέ ή ανύπαρκτε – αδιάφορο)
Walτer Wuellenweber….
Σκατά στα μούτρα σας αρχαιολάτρη του κώλου (υπαρκτέ ή ανύπαρκτε – αδιάφορο) Ψωμά (Αλήθεια ρε μακάκα, αν είσαι υπαρκτός και τόσο αρχαιολάτρης, μάτια για την εξαφάνιση της Ακρόπολης δεν έχεις???)….

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ — ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ — Η “ΕΛΛΗΝΙΚΗ” ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ “ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ” ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ.–
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ (ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ – ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΦΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ, ΟΥΤΕ ΥΠΕΡΧΡΕΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΝΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΛΑΟ.—
ΟΛΑ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΟΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΤΥΠΟ – “ΗΞΕΡΕ” Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ Walτer Wuellenwebe ΝΑ “ΓΡΑΨΕΙ” ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΟΠΑΡΝΤ, ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΑΙΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ????? ΣΕ ΤΑ ΜΑΣ ΡΕ ΤΣΙΤΣΙΦΙΟΓΚΟΙ ΤΟΥ ΣΤΕΡΝ?????

ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ, ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΝ “ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΨΩΜΑ”!!!! ΗΞΕΡΕ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΠΟΥΣΤΗ — ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ.

1 Comment

Απάντηση