Τον γνώρισα σαν ΚαραμανλοΣαμαρικό Νεοδημοκράτη αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ, τότε που διενεργούσα την έρευνα για το τεράστιο σκάνδαλο, για το οποίο (σκάνδαλο ΕΚΑΒ) είχαν έρθει 4 επίορκοι επιθεωρητές και μετά ο ίδιος ο Σαμπατακάκης για να με σταματήσουν τάζοντάς μου διάφορες μαλακίες και αφήνοντας υπονοούμενα ότι δεν θα με επέλεγαν για τρίτη τριετία. Χέστηκα παντόκορφα….
Στη συνέχεια, μετατάχθηκε σε μεγαλοΠΑΣΟΚο Διοικητή του Γ.Ν. Βέροιας (!!!!!) και επίσης ΠΑΣΟΚο Διοικητή του Γ.Ν. Θεσσαλονίκης Άγιος Δημήτριος. Έχει χρηματίσει και ολίγον αντιδήμαρχος. Παντού μόλις του ξεφύτρωνε κάποια υπόθεση παλούκι, το έβαζε στα πόδια με τη πρώτη πρόφαση που θα σκεφτόταν!!!! Για τέτοια στελεχάρα μιλάω!!!!
Ακολουθώντας τα μονοπάτια όλων των περιπλανόμενων φασιστοειδών, έχει πλέον απλώσει τα μαδημένα φτερά του, στις ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ του Βορίδη, του Καρατζαφερικού ΛΑ.Ο.Σ., της 21ης Απριλίου του δικτάτορα Παπαδόπουλου και της 4ης Αυγούστου του ….δικτάτορα Μεταξά!!!!
Αναφέρομαι στον “Περιπλανόμενο Ιουδαίο” πολιτικάντη-μασόνο παντός καιρού, στον αγαπητικό των ροταριανών Καβάλας, Ματθαίο Τσούγκα, περίεργο ιατροδικαστή. Σύμφωνα με ομαδική αλληλογραφία που μεταξύ άλλων έλαβα κι’ εγώ, αυτός ο των πάντων τίποτας, θα διακοσμήσει το πάνελ που διοργανώνει το κόμμα μέσα στο κόμμα του Βορίδη, για να προωθήσουν ομού και αγκαζέ και σε σύμπλεγμα, “νέο” βιβλίο για τους δικτάτορες Παπαδόπουλο και Μεταξά, ….”ψάχνοντας” για διαφορές και ομοιότητες!!!!!
Στα φόρτε τους οι σαλτιπάγκοι την νέα εποχή του Γκαγκά των Εβραίων των Αθηνών, ενώ ετοιμάζονται να συγκυβερνήσουν και με τον συνέταιρο στις απάτες του Καρατζαφέρη, Παπανδρέου των Έβραίων….!!!!!
Άσχετοι διάλογοι:
“Μανάβη!!!… Έχεις κρεμύδια?????”
“‘Εχω δυο μεγάλα —–ίδια!!!!…..”
“Α, να χαθείς!!!!!!”
“Σκύψε να τα δεις!!!!”

Απάντηση