Η ΜΑΝΙΑ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΕΝΤΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑ

30 Μαΐου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Η Μάνια ανοίγει μέτωπο με τον Γιώργο
Σε προσωπική κόντρα με τον Γιώργο Παπανδρέου, μετατρέπει αργά αλλά σταθερά η Μάνια Τεγοπούλου την επιθετική κριτική που ασκεί η «Ελευθεροτυπία» στα πεπραγμένα της Κυβέρνησης.
Η εκδότρια της ιστορικής εφημερίδας, που το τελευταίο διάστημα έχει στήσει στον τοίχο την Κυβέρνηση, με επαναλαμβανόμενα επικριτικά πρωτοσέλιδα και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, υπογράφει σήμερα ένα προσωπικό σημείωμα, με τίτλο «Σειριακός κώδικας σιωπής», όπου απευθύνει ένα… περίεργο αλλά γεμάτο νόημα ερώτημα προς τον Γιώργο Παπανδρέου.
«Πρόκειται περί αρπαχτής, ή έχετε βάσιμες ελπίδες ότι οι συνομιλητές σας στον χώρο του Τύπου θα σας στηρίζουν και του χρόνου;», αναρωτιέται η Μάνια Τεγοπούλου, που αποκαλύπτει εμμέσως τις ζυμώσεις και τις επαφές που λαμβάνουν χώρο στο παρασκήνιο των ΜΜΕ.
Εδώ και περίπου ένα μήνα, η «Ελευθεροτυπία» βάλει διαρκώς κατά της Κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, με πλέον χαρακτηριστικά παραδείγματα τις αποκαλύψεις για την επένδυση του Κατάρ στο Ελληνικό, και τον τίτλο «η λεηλασία μιας χώρας», για τις ιδιωτικοποιήσεις.
Αναρτήθηκε από ΚΡΑΧΤΗΣ

Απάντηση