Νέες πρωινές αθλιότητες Καρατζαφέρη – Αυτιά !!! Τα πιο χοντρά παιδιαρίσματα του γλύφτη του γκαγκά και των τοκογλύφων. Καμαρώστε νεοπουστιές:
1.– Θα επιστρέψει τη κρατική λιμουζίνα, που με αίτησή του είχε αποκτήσει ο αχρείος πολιτικάντης και ήδη την έχει κάνει σαράβαλο. Τη πήρε τώρα???? Με πρόθεση να κάνει επίδειξη κουβαρντοσύνης, επιστρέφοντας κάτι, που έτσι κι’ αλλιώς πήρε τσάμπα χωρίς ανταγωνισμό??? Και πότε θα ξαναπάρει την επόμενη????
2.— Έθαψε και ξαναέθαψε και ξαναέθαψε ακούραστα τους κλέφτες και τα κλεμμένα, με το ….ατράνταχτο επιχείρημα, ότι “εκεί που φτάσαμε, δεν έχουμε καιρό για τέτοιες πολυτέλειες”!!!!
3.— Αθώωσε Σημίτη – Καραμανλή – Παπανδρέου και τις ληστοσυμμορίες τους, με το ατράνταχτο επιχείρημα, ότι οι ευρωληστές δανειστές και πυραμιδοκατασκευαστές, “…μας περιμένουν ….να μας δώσουν λεφτά”!!!! λες και μέχρι τώρα μας τα χαρίζουν ή λες και δεν ξέρουν και δεν ξέρουμε πως κατασκευάστηκε το χρέος!!!!
4.— Είδε στη σύσκεψη όλους τους άλλους πωλητές: τη μία σαύρα-δράκος του Κόμοντο να παίζει το κινητό της, τον μικρό να συνεχίζει να παίζει πεντόβολα, τον άλλον να παίζει το ipod, τον άλλον να παίζει το ipad, και ενώ ο αχειράνθρωπος Παπούλιας ροχάλιζε, αυτός, ο αμετανόητος Καρατζαφέρης, ο υπερήρωας των Ισραηλινών τραπεζιτών και θαυμαστής του …Ροντ Στάϊγκερ, μπορούσε και είχε το κουράγιο, με το δεξί χέρι ….ζωγράφιζε καραβάκια (και τον πήραν όλοι χαμπάρι) και με το αριστερό στην αντίστοιχη βαθιά του τσέπη, το κουνούσε με σημασία, προσπαθώντας να ξυπνήσει το προ πολλού (λόγω ηλικίας) ….ακίνητό του!!!!!
5.— Ξαναζήτησε και ξαναζήτησε κουραστικά, να μπεί στη κυβέρνηση του δοσίλογου Παπανδρέου, όχι για τη καρέκλα, αλλά για να παραδειγματιστεί στον Σαμαρά των ΜΠΕΝάκηδων!!!!, ο οποίος Σαμαράς των ΜΠΕΝάκηδων, έδωσε από χθές φανερά, τις πρώτες ΕΞΗ (6) ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ του επί του ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ….
ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΒΟΘΡΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: “Να συνενοηθούμε όλοι μαζί και να αποδεχθούμε τα νέα (και όσα άλλα έρθουν) μέτρα υποτέλειας και ξευτιλισμού, για να ….αποκρούσουμε τον ….εισβολέα”!!!!
Τρελαίνομαι όποτε τύχει να ακούσω το αλβανοεβραίο και εξαγριώνομαι χωρίς να προλαβαίνω να μετράω τα “μπράβο” του ξεφτίλα δημοσιοκάφρου Αυτιά…. Ο γιατρός με συμβουλεύει να τους αποφεύγω….

Απάντηση