ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΦΑΦΛΑΤΑ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗ «ΜΠΛΕΝΤΕΡ»!!!! ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΟΙ… «ΤΗΛΕΠΛΑΣΙΕ» ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΕΣ ΣΟΥ ΡΕ ΚΟΝΦΕΡΑΣΙΕ;;;; ΙΣΑ ΡΕ ΚΛΑΣΟΜΠΑΝΙΕΡΑ …..

Ο ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΤΑ «ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΩΜΕΝΑ» ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ,  ΠΟΥ ΑΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ!!!

Σούσουρο…σηκώθηκε χθες, όταν ο τηλεπρόεδρος,σε μία ακόμα εμφάνισή του στον «παλιόφιλο» Παπαδάκη, αμόλησε την κοτσάνα του,  πως «σκέφτεται να πάρει το κόμμα και να φύγει από τη Βουλή»!!!!

Οι…έγκριτοι και «έγκυροι» δημοσιογράφοι,αναπαρήγαγαν την παραπάνω…σοφία, χωρίς κανείς τους να ενδιαφερθεί και να ρωτήσει λεπτομέρειες: Είχαν ήδη έτοιμη τη…λεζάντα και τους τίτλους, οπότε δεν τους ενδιέφερε η ουσία.
Έντρομος (!!!) ο Παπαδάκης, μπροστά στη διαφαινόμενη ….απειλή για «τη δημοκρατία μας» να φύγει από τη Βουλή αυτός ο μεγάλος πολιτικός άνδρας, μόνο που δεν έκλαψε στο άκουσμα της «βόμβας»!!!!

Ίσως και να τρομοκρατήθηκε, σκεπτόμενος το ενδεχόμενο να έχει στο κεφάλι του καθημερινά ΕΝΑΝ ΑΝΕΡΓΟ ΑΡΧΗΓΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, που θα τον πρήζει για λίγα λεπτά δημοσιότητας….

Οι ώρες περνούσαν,τα παπαγαλάκια διέδιδαν φήμες και το τσίρκο του Καρατζαφέρη διασκέδαζε,αφού είχε πετύχει το σκοπό του: Να το προσέξει το κοινό, άσχετα γιατί θα το κάνει.

Αυτό άλλωστε κάνει κάθε ΚΛΟΟΥΝ που σέβεται τον εαυτό του: Ζητάει την προσοχή μας.

Έβγαλαν και μερικούς Βουλευτές του Λάος,που δήλωναν «έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο», τονίζοντας πως «τον τελευταίο καιρό έχουμε εντείνει την εργασία μας εκτός Βουλής»!!!!

Θά’λεγε κανείς, πως τα τίμια εργαζόμενα …νιάτα της Βουλής, όχι μόνο δεν σοκαρίστηκαν στο άκουσμα της «αναχώρησης», αλλά ένιωσαν απελευθερωμένοι, αφού το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ του Βουλευτή καθίσταται ιδιαίτερα επικίνδυνο στη σύγχρονη εποχή…

Είναι όμως έτσι; Είναι έτοιμοι οι Βουλευτές του συγκεκριμένου κόμματος να απαρνηθούν ΤΗ ΧΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΖΩΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙ;;;;

Ας υποθέσουμε πως τελικά, γίνεται πράξη η «απειλή» του Προέδρου: Πόσοι από τους Βουλευτές του ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ;;;

Τι θα κάνουν μόλις χάσουν τα αργόμισθα χιλιάρικα της βουλευτικής αποζημίωσης;;;
Πώς θα …μετακινούνται χωρίς τις πανάκριβες λιμουζίνες;;;
Πώς θα κυκλοφορούν ανάμεσα στον λαουτζίκο χωρίς τους οπλισμένους σωματοφύλακες;;
Πώς θα μιλάνε με τις ώρες στα τηλέφωνα, για να πληρώνει τα έξοδα ο ελληνικός λαός;;;
Πώς θα αισθάνονται…δημοφιλείς χωρίς ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ που τους εκθειάζουν γράφοντας υπέρ τους στις διάφορες ιστοσελίδες;;;
Πώς θα τους εκθειάζουν οι Χατζηνικολαυτιάδες, όταν…ξεμπουκώσουν απ’τις «χορηγίες»;;;

ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ:ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΥΛΙΑ;;;

Για όλα αυτά λοιπόν, καθώς και για πολλά ακόμα, μην περιμένετε από ΚΑΝΕΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ να απαρνηθεί το «αξίωμά» του: Είναι πολύ γλυκό το εύκολο …κέρδος και μάλιστα εις υγείαν των κορόιδων!
Κάποτε,γνωστό στέλεχος του Πασοκ είχε πει,σε μια κρίση ειλικρίνειας,πως «αν δεν υπήρχε ο Ανδρέας δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας μας»!!!!
Παραφράζοντας τα παραπάνω, λέμε για τους Βουλευτές του Λάος και όχι μόνο:

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΣΑΣ ΘΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙ, ΘΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΑΤΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!!

Αφήστε λοιπόν τις «μαγκιές», γιατί δεν είμαστε κουτορνίθια όπως νομίζετε!!!!
Υ.Γ.: Αλήθεια, τώρα…αγανάκτησε ο Καρατζαφέρης;;; Γιατί δεν αποχωρούσε όταν ψηφιζόταν το λαθρονομοσχέδιο πέρυσι, με το κόμμα του να σιγοντάρει το Πασοκ και να βρίζει όσους διαμαρτύρονταν;;;
Άσε λοιπόν τα …σάπια, γιατί έχουμε γνώση, κρίση και κυρίως ΜΝΗΜΗ!!!!
Πηγή: http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/06/blog-post_3528.html
Αναρτήθηκε από Διηνέκης

Απάντηση