Στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία, ΕΚΤΟΣ των κανονικών πανεπιστημιακών γιατρών, υπάρχουν ένα σωρό ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, που κάνουν τάχα διατριβές και έρευνες.
όλοι αυτοί (οι έξτρα γιατροί), πληρώνονται από ειδικά κονδύλια, με συμβάσεις χρυσορυχεία, που τα τροφοδοτούν οι φαρμακευτικές εταιρείες, για να γίνεται κατανάλωση στα ΠΡΟΪΟΝΤΑ τους ή στα μηχανήματα ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού που δίνουν για να πουλούν τα αναλώσιμα!!!!! Όση μεγαλύτερη κατανάλωση κάνουν οι γιατροί, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!!!!
Από όσους γιατρούς βλέπουν, ότι γράφουν λιγότερα φάρμακα ή ξοδεύουν λίγα αναλώσιμα μηχανημάτων εργαστηρίων, ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ από τα ειδικά κονδύλια!!!!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ.  Αυτό μέχρι σήμερα το έκρυβαν και δεν μιλούσε κανείς. Κανένας δεν τολμούσε να μη γράφει συνταγές στα συνταγολόγια των πανεπιστημιακών νοσοκομείων ή στα βιβλιάρια των ασθενών!!!! με μαϊμού γνωματεύσεις από τις πανεπιστημιακές κλινικές.
Ακούγεται, ότι τώρα, όλοι αυτοί οι έξτρα γιατροί, που δεν είναι μέλη ΔΕΠ, θα εργάζονται και θα παριστάνουν τον ….πανεπιστημιακό γιατρό, για να γίνεται υπερκατανάλωση στα φάρμακα και στα λοιπά αναλώσιμα!!!!
ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΛΟΒΕΡΔΕ ????

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΒΕΡΔΙΚΟ ….ΠΑΡΑΘΥΡΟΦΥΛΛΟ (ΜΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ):
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΧΟΥΝΤΑ — ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΛΟΒΕΡΔΕ

Απάντηση