Η Ρωσία ισχυρίζεται, ότι ο επικεφαλής του ΔΝΤ φυλακίστηκε, επειδή αποκαλύφθηκε ότι εξαφανίσθηκε όλος ο χρυσός των …ΗΠΑ!!!!

Και ο Πούτιν???? Τι σκατά λέει ο Πούτιν???? Ότι είναι αλληλέγγυος στην …Εβραϊκή Μαφία???? Είναι μέλος της????….

Μια νέα έκθεση έρευνας, που συντάχθηκε για ενημέρωση του πρωθυπουργού Πούτιν της Ρωσίας, από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB), λέει ότι ο πρώην Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Dominique Strauss-Kahn, κατηγορήθηκε και φυλακίστηκε στις ΗΠΑ για σεξουαλικά εγκλήματα στις 14 Μαΐου, μετά την ανακάλυψή, ότι όλα τα αποθέματα σε χρυσό των Ηνωμένων Πολιτειών σε ράβδους, που φυλάσσονταν στο Αποθετήριο που βρίσκεται στο Φορτ Νοξ έλειπε και δεν υπήρχε καμία εξήγηση για την εξαφάνιση.

Σύμφωνα με αυτή την απόρρητη έκθεση της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας FSB, ο Στρος-Καν είχε γίνει “όλο και περισσότερο ανήσυχος” νωρίτερα αυτό το μήνα (Μάϊο) μετά την έναρξη παγώματος από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη δέσμευση παραδόσεων προς το ΔΝΤ, των 191,3 τόνων χρυσού, ενώ υπήρξε συμφωνία, σύμφωνα με τη δεύτερη τροποποίηση των άρθρων της συμφωνίας που υπογράφηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή τον Απρίλιο του 1978, με την οποία επρόκειτο να πωληθούν (τα αποθέματα των 191,3 τόνων χρυσου) για να χρηματοδοτήσει δήθεν (το ΔΝΤ) τα λεγόμενα Ειδικά Τραβηκτικά Δικαιώματα (ΕΤΔ), ως εναλλακτική λύση για τα λεγόμενα αποθεματικά νομίσματα.

Αυτή η έκθεση της FSB αναφέρει επίσης, ότι εναντίον του Στρος-Καν, είχαν διατυπώσει τις ανησυχίες τους, αρκετοί Αμερικανοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι που είναι κοντά στον Πρόεδρο Ομπάμα, γιατί είχαν πληροφορίες, ότι (ο Dominique Strauss-Kahn) ήταν σε «επαφή» με …«κακοποιά στοιχεία», και σύμφωνα με τη Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA), η οποία συντόνιζε την επιχείρηση συλλογής αποδείξεων, που αποδεικνύουν ότι όλος αυτός ο χρυσός, που όπως αναφέρθηκε είχε αποθεματοποιηθεί από τις ΗΠΑ …..«είχε φύγει».

Μετά την παραλαβή των αποδεικτικών στοιχείων της CIA για τον Strauss-Kahn, συνεχίζει η έκθεση (της Ρώσικης υπηρεσίας ασφαλείας), (αυτός) έκανε άμεσες ρυθμίσεις για να εγκαταλήψει τις ΗΠΑ και για να επιστρέψει στο Παρίσι, αλλά όταν ήλθε σε επαφή με υπαλλήλους που εργάζονται για τη Γαλλική Γενική Διεύθυνση Εξωτερικής Ασφάλειας (DGSE), αυτοί τον ενημέρωσαν, ότι οι Αμερικανικές αρχές ζητούν τη σύλληψή του. Τότε αυτός (ο Dominique Strauss-Kahn) κατέφυγε βιαστικά, στο αεροδρόμιο JFK της πόλης της Νέας Υόρκης, αφού πριν, οι (Γάλλοι) παράγοντες ασφαλείας, τον συμβούλευσαν, να μη πάρει μαζί του το κινητό του τηλεφώνου, διότι στις ΗΠΑ η αστυνομία θα μπορούσε να παρακολουθεί την ακριβή του θέση!!!!.

Μόλις ο Στρος-Καν είχε φτάσει με ασφάλεια και επιβιβάστηκε στην πτήση της Air France για το Παρίσι, ωστόσο, αυτή η έκθεση της (Ρώσικης) FSB λέει, ότι έκανε ένα «μοιραίο λάθος», καλώντας το ξενοδοχείο από ένα τηλέφωνο του αεροπλάνου και ζητώντας τους να του στείλουν το κινητό του τηλέφωνο, ενώ είχε πεί, ότι το είχε αφήσει πίσω, στο σπίτι του στη Γαλλία, με το οποίο οι πράκτορες των ΗΠΑ ήταν σε θέση να τον παρακολουθούν και να τον συλλάβουν.

Μέσα στο προηγούμενο δεκαπενθήμερο (Μαϊου), συνεχίζει η έκθεση αυτή, ο Strauss-Kahn προσέγγισε τον στενό του φίλο και κορυφαίο Αιγύπτιο τραπεζίτη Mahmoud Abdel Salam Omar, για να τον βοηθείσει να ανακτήσει από τις ΗΠΑ, τα αποδεικτικά στοιχεία που δόθηκαν από τη CIA (στην Αμερικάνικη κυβέρνηση). Ο Omar, όμως, ακριβώς όπως ο Στρος-Καν πριν από αυτόν, έχει χρεωθεί πρόσφατα από τις ΗΠΑ, με ένα σεξουαλικό έγκλημα κατά της καμαριέρας πολυτελούς ξενοδοχείου, κάτι που η Ρωσική υπηρεσία ασφαλείας FSB το χαρακτηρίσει και το υπογραμμίζει ως «απίστευτο», λόγω του ότι ο Ομάρ είναι 74 χρονών και είναι ένας αφοσιωμένος Μουσουλμάνος.

Σε μια εκπληκτική κίνηση, μπερδεύοντας πολλούς στη Μόσχα, ο (Εβραϊκής καταγωγής) Ρώσος πρωθυπουργός Πούτιν μετά την ανάγνωση της μυστικής έκθεσης της υπηρεσίας ασφαλείας FSB, διέταξε να δημοσιευθεί στον επίσημο δικτυακό τόπο του Κρεμλίνου, το ότι υπερασπίζεται τον Στρος-Καν και έγινε ο πρώτος ηγέτης στον κόσμο, που δήλωσε, ότι η πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ ήταν θύμα μιας συνωμοσίας στις ΗΠΑ. Ο Πούτιν δήλωσε ακόμη: «Είναι δύσκολο για μένα να αξιολογήσω τα κρυμμένα πολιτικά κίνητρα, αλλά δεν μπορώ να πιστεύω ότι όλα έγιναν με τον τρόπο που είχαν αρχικά παρουσιαστεί. Δεν κάθονται σωστά στο κεφάλι μου”…… ….. ….. …… …… …… ……

(ΑΥΡΙΟ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ)

Απάντηση